- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
An itibariyle
Gune yine pis,igrenc,bol tuylu,leş gibi kokarak başladim.Parmagimla anusune masaj yapip cis ve kakasini yaptirip ellerimi yikamadan omlet yapmayi planliyorum.Kahvaltiya beklerimEki Görüntüle 1869403
An itibariyle
Gune yine pis,igrenc,bol tuylu,leş gibi kokarak başladim.Parmagimla anusune masaj yapip cis ve kakasini yaptirip ellerimi yikamadan omlet yapmayi planliyorum.Kahvaltiya beklerimEki Görüntüle 1869403
Tabii ki, önemli olan içinize ne siniyorsa onu yapmak.yeni bir şey daha öğrendim :) Ama gene de mesafeliyim. Bir araştırmak lazım.
Eminim kedi ve köpekten daha pislerdir zatenGünde 3 kere ev ve koltuk süpürme faslımız var eğer hiç dışarı çıkmazlarsa(!)
7 si de sultan papağanı:)Eki Görüntüle 1869464
Upssbaya baya hatalı davranıyormuşum bundan sonra süt verdiğim zaman sulandırıp veririm hatta marketlerden mama almak daha mantıklı gibi. Yemekten arta kalan tavuk-et parçalarını da veriyordum bir de ben
Bende ilk zamanlar süt veriodum oğluma meğer yanlismis cocugum ishal oluodu hep çok üzülüyodum onu öyle görünce ama benim sahiplendigim aptal veteriner hekim söylemedi tabiii bunu nefret ediorum o kadından....Upssbaya baya hatalı davranıyormuşum bundan sonra süt verdiğim zaman sulandırıp veririm hatta marketlerden mama almak daha mantıklı gibi. Yemekten arta kalan tavuk-et parçalarını da veriyordum bir de ben
Tabii ki, önemli olan içinize ne siniyorsa onu yapmak.
Kuru mamanın kendine göre riski var, çiğ beslenmenin kendine göre riski var. Hangisini alacağınız tamamen size bağlı. Ben senelerce kuru mamayla besledim, sonra çiğe geçtim ve bundan sonra da kuru mama vermem diyorum. Çiğ beslemek daha zahmetli, daha uğraştırıyor ama.
Konuştuğunuz üye anladığım kadarıyla sofra artığı olan tavuk ve eti veriyormuş.Onu yukarda bir arkadaş yazdı sanırım çiğ et verilebiliyormuş. Ama benim kafam karıştı biraz o konuda.
Oy sağlıkla yaşasınlar.
Ben de jakoları pek seviyorum da apartman içinde gürültücü olabiliyorlar. Hele bir de köpek var, delirtir kızımı
Ya Schrödinger'in kedisi diye bir deney var, benim de anladığım yegane kuantum fiziği deneyiHep zihnime işledi Schrödinger'in kedisi diye
Öyle bir kediden şöyle bir tip bekliyorsun değil mi?
Yaaa allah rızası için yalan yanlış bilgilere kulak asmayın.kedi tuyunun bir zararı yok çünkü 3ay da bir parazit aşıları var düzenli yaptırdığın zaman hiç birşey olmuo yaa yeter yanii kedileri ölümcül hastalık gibi göstermekten vazgeçin..Kansere nasıl sebep oluyor bana bilgi verebilir misiniz lütfen, bilginizin kaynağı ile birlikte
Yemekten arta kalan tavuk-et parçalarını
Masaallah masaallah masaallah.yaa benim tek hayalim var şöyle bahçeli bi ev ve ne kadar kedi varsa beslemek...Haftayı güzel kuzularımla kapatıyoruuuuummmm =)))))
Eki Görüntüle 1869517 Eki Görüntüle 1869518 Eki Görüntüle 1869520 Eki Görüntüle 1869521 Eki Görüntüle 1869522 Eki Görüntüle 1869523
Yaaa allah rızası için yalan yanlış bilgilere kulak asmayın.kedi tuyunun bir zararı yok çünkü 3ay da bir parazit aşıları var düzenli yaptırdığın zaman hiç birşey olmuo yaa yeter yanii kedileri ölümcül hastalık gibi göstermekten vazgeçin..
Kanın vahşileştirmesi vs tamamen şehir efsanesi :) Yok öyle bir şey.Peki çiğ etteki kanın vahşileştirmesi ile ilgili bir şey diyorlar mı? Şimdi googledan anlamaya çalışıyorum ama bildiğiniz bir şey varsa size de sorayım. Hani tamam özene bezene hazırlanmış bir barf diyeti ile, kanlı kanlı eti vermek arasında da bir fark vardır tabi.
Benim mama ile öğrendiğim şey kedi-köpeklerin ihtiyacı tüm mineral ve vitaminleri karşılıyor oluşu. Barftada hem et hem sebse hem yumurta gibi şeylerle bu denge sağlanmaya çalışılıyor sanırım.
Daha söylemedim zaten o arkadaş okuodur elberGösteren ben değilim dikkat ederseniz
17 yıldır kedi bakıyorum, yuttuğum tüy kiloları geçmiştir
O yüzden kaynak sordum kanser yapar diyen arkadaşa
Haftayı güzel kuzularımla kapatıyoruuuuummmm =)))))
Eki Görüntüle 1869517 Eki Görüntüle 1869518 Eki Görüntüle 1869520 Eki Görüntüle 1869521 Eki Görüntüle 1869522 Eki Görüntüle 1869523
Ay gidip sarılıp mıncık mıncık öpünHaftayı güzel kuzularımla kapatıyoruuuuummmm =)))))
Hepimizin hayali sanırım bahçeli evMasaallah masaallah masaallah.yaa benim tek hayalim var şöyle bahçeli bi ev ve ne kadar kedi varsa beslemek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?