- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Benim kii çok girio tuvalete yaa sayısını bilmiorum burdan bi arkadaş yardımcı oldu saolsun veteriner hekim için bana uzak mesafede olduğu için gidemedik3 ay olmasada 20 kilo kum bana 2 ay yetiyor. Günde 2 cis bi kaka yapar benimki. Sizin kediniz nasil 20 kilo kumu5 gunde bitirebiliyor ki? Silika filan mi kullaniyorsunuz
Benim kii çok girio tuvalete yaa sayısını bilmiorum burdan bi arkadaş yardımcı oldu saolsun veteriner hekim için bana uzak mesafede olduğu için gidemedik
Benim kii çok girio tuvalete yaa sayısını bilmiorum burdan bi arkadaş yardımcı oldu saolsun veteriner hekim için bana uzak mesafede olduğu için gidemedik
Ben istanbul da oturuorum anaNe kadar uzak bilemiyorum ama bizim veteriner gidiş geliş 100km uzaklikta ve arabamiz yok bulup buluşturup goturuyoruz yinede sıkıntı olmuyor kedide alisiyor. Umarım bulursunuz bir yol gecmis olsun.
götürdüm oturduğum yerde hemen ön sokağımda var vt. Kan tahlili idrar tahlili yapıldı ama birşey yok gorunurdeNormal degil o kadar cise cikmasi.Mutlaka vet.e gorunun bobreklerde sikinti olabilir.
Bir de biz kumu once kaba gazete koyup ustune 2 avuc kum koyuyorduk.Sık sık temizleniyor ve biraz ugrasli oluyordu ama cok daha temiz oluyordu o sekilde.
Ben is
Ben istanbul da oturuorum ana
götürdüm oturduğum yerde hemen ön sokağımda var vt. Kan tahlili idrar tahlili yapıldı ama birşey yok gorunurde
Hekimde sasti kaldı ilk defa böyle birşey goruorum dedi..Bende istanbuldayım. Neyse umarım sorun varsa bulunur bir an önce okadar fazla tuvalete cikmak cok normal gorunmuyor.
Ne kadar uzak bilemiyorum ama bizim veteriner gidiş geliş 100km uzaklikta ve arabamiz yok bulup buluşturup goturuyoruz yinede sıkıntı olmuyor kedide alisiyor. Umarım bulursunuz bir yol gecmis olsun.
zararlı zatenSu silica kristalleneb kumu bir tek ben mi sevmedim ? Bana cok ta kullanisli gelmedi nedense ya da kedimin son zamanlari gunde 5 6 defa cis yapmasi ve cok fazla yapmasiyla kum ve haliyle para yetistiremedim.
Ben bunu nette gördüm galiba ayyy yaa en cokta bana lazım galiba ücreti nedirkızlar ben yeni bi tuvalet aldım
catit smart sift adı :)
kum temizleme problemim ortadan kalkıcak galibaaa
290 liraya aldim kargoda su an elime gelince detayli yazarimBen bunu nette gördüm galiba ayyy yaa en cokta bana lazım galiba ücreti nedir
Aynen yaa benim kiz var bide işkence resmen kullandıktan sonra kii deneyimini yazarsin ona göre bende alırım kesin.... insaallah daha kolaydir290 liraya aldim kargoda su an elime gelince detayli yazarim
Kum temizlemekten fenalik geldi bana. Bu kokusuz falan diyo
Canım cevap için çok teşekkür ederim. Ancak benim 100 tl aylık ayıracak bütçem yok malesefeğer biraz kaliteli mama yesin derseniz proplan ve royal canin mama önerırım . ben ılk 2 kızımı proplanla buyuttum 6 ve 7 yaslarındalar suan :)10 kılo proplanı bır cok sıteden 170 180 tl ye alabılırsınız yanı kılosu 18 lıraya gelır ve tek kedı ayda 2 -2.5 kılo kuru mama tuketır yanı sıze 4 5 ay kadar gıder , kumda 20 kılosu 25-40 arası bulabılırsınız 20 kılo kum sıze sanıyorum 3 ay gıder ben bır sıteden 20 kılosunu 25 tl ye alıyorum.yanı ayda 8 tl kum masrafınız ve ortalama 35 40 tl arası mama masrafınız olur. yas mama vsde eklersenız 50 tl net gıder:) ben sadece ıc parazıtlerını duzenlı yaptırıyorum suan b-ancak ona yetebılıyorum sayımız cok cok fazla:)
ıc dıs parazıt 3 ayda bır yapılır 30+30 tl
dıger asıların fıyatları hakkında bılgım yok eger bır sokak canı sahıplenırsenız hayvansever bır veterınerede denk gelırsenız 5 guzel ındırım alırsınız cok masraflı degıldır aslında. ben suan bonicibo mama alabılıyorum ayda yaklasık 40 50 kılo arası mama gıttıgı ıcın bıraz ucuza kacıyoruz 5 kılosu 25 tl.
yanı ayda 100 tl ayırsanız butcenızden mama kum alırsınız kalanda bırıkır ası zamanları o bırıken paradan kullanrsınız ayda 100 tl nelere vermıyoruzkı
Zaten Pro Plan falan almayın. N&D alın, Acana alın. Bunlar yine pahalı gelirse Brit Care alın, o da olmazsa Profine alın. Kedi zaten ne kadar çok yiyebilir ki? 2,5-3 kiloluk mama alırsınız en azından 1,5 ay idare eder. Yukarıda yazdıklarım içinde ilk 2 sıradakiler diğerlerine göre pahalı, geri kalan uygun fiyat.Canım cevap için çok teşekkür ederim. Ancak benim 100 tl aylık ayıracak bütçem yok malesef
Eşimin maasiyla geciniyoruz ve kiraciyiz.
Bilgilendirme iyi oldu.
Canım cevap için çok teşekkür ederim. Ancak benim 100 tl aylık ayıracak bütçem yok malesef
Eşimin maasiyla geciniyoruz ve kiraciyiz.
Bilgilendirme iyi oldu.
Zaten Pro Plan falan almayın. N&D alın, Acana alın. Bunlar yine pahalı gelirse Brit Care alın, o da olmazsa Profine alın. Kedi zaten ne kadar çok yiyebilir ki? 2,5-3 kiloluk mama alırsınız en azından 1,5 ay idare eder. Yukarıda yazdıklarım içinde ilk 2 sıradakiler diğerlerine göre pahalı, geri kalan uygun fiyat.
Yaa tuvaleti kullandın mi290 liraya aldim kargoda su an elime gelince detayli yazarim
Kum temizlemekten fenalik geldi bana. Bu kokusuz falan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?