Herkeste oyle olmayabilir canim ya ama benim tanıdıklarım var evde kedi köpek besleyip tuyleri akcigerlerine dalağına vs yapışıp kist olusanlar.bizzat doktordan duydum.israrla evde hayvan beslemeyin diyordu
Dökülen tüyler kansere kadar hastalıklara sebep oluyor. Kedi tüyü yutmak emin olun pekte iyi ssonuçlara yol açmıyor.
Evde kedi olmaz..Hatta tüylü hiçbir hayvan olmaz.Hayvanlari severim ancak evde beslenmesi olayı oldukça tiksindiriyor beni.
Ne kadar temiz bakarsan bak sonuçta her yere kılı tüyü dökülecek,her dakika süpürdün diyelim mutlaka üstündeki kıyafetlerde kalacak. E bu işin mutfağı var,yemek yaparken öyle de güzel uçar ki yemeklerin içine o tüyler..
Ha bir de evinde hayvan besleyenler belli bir süre sonra titiz düşünemiyorlar;kedi ya da köpek kucagindayken kalkıp el vs yıkamadan mutfağa dalıyorlar,hayvan mutfakta geziyo,hatta bulaşık makinesinin kapağı açıkken kapakta geziniyo,tabaklari yaliyo filan ve bunlar hayvan besleyenlere normal geliyo.(çok arkadaşımda tanık oldum bunlara)
O yüzden kedi ya da köpek besleyenlerin evinde su bile içemiyorum..
Evde hayvan beslenmez net..
Yaa tuvaleti kullandın mi
Kum ayni olcudemi gidioevet aşırı kolaylık sağladı
el değmeden kum temizleme derdi bitti
yalnız çoook büyük yer kaplıyor ama benim için sorun değil
Kedi olan evde yiyecek icecek temiz olmazmis da kist yaparmis da nasil da desteksiz salliyorsunuz.
Bir de sokakta daha mutlu'cular var. Nerden biliyosun arkadasim ? Sokakta ne cektiklerini bilsen boyle konusmazsin. Sokakta kedi gorunce yolunu degistirenler gelmis burda ahkam kesiyor. Kediyi eve aldin besledin baktin da kedi sokaga kacti sanki. Arabalarin altinda ezilirken, yavrularini kopekler parcalarken, cocuk demeye bin sahit canavarlar iskence yaparken, yemek bulma umuduyla karistirdigi copteki cam kiriklari patilerini keserken evet sokakta cok mutlular. Sanki cok beslemis gibi sokakta mutlu olduguna kanaat getiriyosunuz.
Konu sahibi sen bence hic girme bu islere kediye yazik olur cunku bastan onyargilisin.
Kum ayni olcudemi gidio
onun kokusunu yerim ben. 2 yaşında bi oğlum vardı kedim, kayboldu çok düşkündü bize muhtemelen öldü diye düşünüyoruz. ara ara kokusu burnuma geliyo da içim bi kötü oluyo. kedinin dezavantajları eğitene kadar biraz peşinden koşacaksınız kuralları öğrenecek. ama öğrense de bazen kızdırmak için gözünüzn içine baka baka kızacağınız şeyi yapıyor :)) o hali de öyle sevimli ki. bi de biraz fazla temizlik yapmak durumunda kalırsınız tüy bırakabiliyor koltuklara. ama insana yapacağanıza hayvana yapın temizliğinizi. en azından yorulduktan sonra gelip kucağınıza oturup sevgisini belli ediyor. bütün yorgunluğunuzu alıp götürüyor. insan nankör ama kedi nankör değil.
ah oğlum çok özledim...
bir de kedi evde oldu mu kimsede depresyon filan kalmıyor. hırlaması filan şifalıymış. hırladığı an zaten böyle huzur doluyosunuz. en kötü zamanlarınızda dost. bi yeriniz ağırsa gelip oraya oturur. hisseder. ağladığımda gelip patisini yüzüme koymuşluğu var. onun kokusunu yerim ben burnunu öperim.
ki ben kediden hiç haz etmeyen insandım. şimdi sokakta kedi seve seve gidiyorum :)
Yavrum, kurban olurum ben ona. Ben de kedimi kaybettim. Bir daha sahiplenmeye cesaret edemiyorum şimdi. Çok kötü bir duygu sizi çok iyi anlıyorum. Nankör vs. diyen insanlar var hala. Karakterli hayvanlar sadece. İnsanlar egolarını okşamadığı için kedilere bu kadar kızgın bence. Yoksa ne nankörü, dünyaya sevilmek için yollanmış tüy yumakları onlar.
İnanır mısın aynen beni anlatmışsın. Bu şekilde evime sen gibiler gelmiyor, ben de luzumsuz insanlarla muhattap olmak durumunda kalmıyorum.
Titizmişmişmiş ahahhahaa yesinler senin titizliğini.
Evde beslenebilecek en temiz hayvan. Tuvaletini asla etrafa yapmıyor. Özel kumlar var artık kedinin cisini hapseden slikon. Ama yinede kokusu oluyor. Eger kum kabını balkona koyar balkona kapısınada özel bir kapı yaptırırsanız onun için evde hiç koku olmaz.Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?