Evde kedi olur mu ya:(

Herkeste oyle olmayabilir canim ya ama benim tanıdıklarım var evde kedi köpek besleyip tuyleri akcigerlerine dalağına vs yapışıp kist olusanlar.bizzat doktordan duydum.israrla evde hayvan beslemeyin diyordu

Bu cahilliği her yerde yazma bari. Tanıdıkları varmış bir de. Ahahah.
Uzun zaman sonra ban yicem ama bu cehalet karsısında dayanamıyorum

İnanır mısın aynen beni anlatmışsın. Bu şekilde evime sen gibiler gelmiyor, ben de luzumsuz insanlarla muhattap olmak durumunda kalmıyorum.
Titizmişmişmiş ahahhahaa yesinler senin titizliğini.

Kedi olan evde yiyecek icecek temiz olmazmis da kist yaparmis da nasil da desteksiz salliyorsunuz.
Bir de sokakta daha mutlu'cular var. Nerden biliyosun arkadasim ? Sokakta ne cektiklerini bilsen boyle konusmazsin. Sokakta kedi gorunce yolunu degistirenler gelmis burda ahkam kesiyor. Kediyi eve aldin besledin baktin da kedi sokaga kacti sanki. Arabalarin altinda ezilirken, yavrularini kopekler parcalarken, cocuk demeye bin sahit canavarlar iskence yaparken, yemek bulma umuduyla karistirdigi copteki cam kiriklari patilerini keserken evet sokakta cok mutlular. Sanki cok beslemis gibi sokakta mutlu olduguna kanaat getiriyosunuz.
Konu sahibi sen bence hic girme bu islere kediye yazik olur cunku bastan onyargilisin.

Kesinlikle katılıyorum. Daha geçen gün bir konu açılmıştı, çocuklar yavru patilileri arabanın altına atmış diye. İçim parçalanarak okumuştum. Sokakta nasıl daha mutlu olabilir ki bir canlı? Bir anne ve üç yavrusunu besliyorum camımın önünde. Bazen eve geç dönüyorum. O kadar acıkmış oluyorlar ki pencereye tırmanıyorlar. Gelip balkonumda uyuyorlar. O kadar güvensizler ki 5 ay sonra ilk defa dokunabildim yavrulara mesela. Vicdansız insan her yerde vicdansız. Sırf hayvana değil insana da böyleler.

onun kokusunu yerim ben. 2 yaşında bi oğlum vardı kedim, kayboldu çok düşkündü bize muhtemelen öldü diye düşünüyoruz. ara ara kokusu burnuma geliyo da içim bi kötü oluyo. kedinin dezavantajları eğitene kadar biraz peşinden koşacaksınız kuralları öğrenecek. ama öğrense de bazen kızdırmak için gözünüzn içine baka baka kızacağınız şeyi yapıyor :)) o hali de öyle sevimli ki. bi de biraz fazla temizlik yapmak durumunda kalırsınız tüy bırakabiliyor koltuklara. ama insana yapacağanıza hayvana yapın temizliğinizi. en azından yorulduktan sonra gelip kucağınıza oturup sevgisini belli ediyor. bütün yorgunluğunuzu alıp götürüyor. insan nankör ama kedi nankör değil.

ah oğlum çok özledim...

bir de kedi evde oldu mu kimsede depresyon filan kalmıyor. hırlaması filan şifalıymış. hırladığı an zaten böyle huzur doluyosunuz. en kötü zamanlarınızda dost. bi yeriniz ağırsa gelip oraya oturur. hisseder. ağladığımda gelip patisini yüzüme koymuşluğu var. onun kokusunu yerim ben burnunu öperim.

ki ben kediden hiç haz etmeyen insandım. şimdi sokakta kedi seve seve gidiyorum :)

Yavrum, kurban olurum ben ona. Ben de kedimi kaybettim. Bir daha sahiplenmeye cesaret edemiyorum şimdi. Çok kötü bir duygu sizi çok iyi anlıyorum. Nankör vs. diyen insanlar var hala. Karakterli hayvanlar sadece. İnsanlar egolarını okşamadığı için kedilere bu kadar kızgın bence. Yoksa ne nankörü, dünyaya sevilmek için yollanmış tüy yumakları onlar.

kesinlikle öyle. zaten kedileri bu kadar sevmemin sebebi bana benziyor olmaları ben de söz dinlemem hiç kendi fikirlerim vardır :)) bişey söylüyorum dinlemiyor diye çok seviyorum kedileri helal olsun diyorum :)) keratalar...

ama birkaç kediyi üst üste kaybetmiş biri olarak tavsiye edebilirim tekrar edinmenizi. bikaç yıldır biz hep kaybolan ya da ölen kedimizin ardından hemen başka kedi aldık. acılarını hafifletti unutturdu hep. şimdiki oğlumuzdan sonra sadece kedi almadık. evin temizliği yemeği her şeyi bana ait fazla yoruluyorum diye istemedim. yine bile camdan kedi alıp sevip sokağa geri bırakıyorum :)

Basligi gorunce o kadar derin bir ic cektim ki. Keske benim esim de kedi istese evde...

İnanır mısın aynen beni anlatmışsın. Bu şekilde evime sen gibiler gelmiyor, ben de luzumsuz insanlarla muhattap olmak durumunda kalmıyorum.
Titizmişmişmiş ahahhahaa yesinler senin titizliğini.

Ye ye afiyet olsun

Kedimmm yalnızlığımı paylaştığım minik sadık dostum..ev arkadaşım oldu benim eşimin uzuuun çalışma saatlerinin üzerine..keşke daha önce sahiplenseymişim diyorum şimdi..ama başlığınızdan dolayı bakımının size zor geleceğini düşünüyorum ama severseniz üstesinden gelirsiniz..ayrıca kapalı tuvalet aldım evi de kokutmuyor mamaları biraz ağır kokuyor ama alışılıyor tüyleri için de yapışkan rulo tüy toplayıcıları var hergün tararsanız gözle görülür bir rahatsızlık vermez gerisi de oyun ve bol eğlence :))

esimde istiyor kedi aslinda ben de cok istiyorum yaninda severken mir mir otmesini rahatlatiyo insani cunku koydeki anneannemin kedilerinden biliyorum ama maddi durumum el vermiyo alip bakmama maddi durumum iyi olsa alirim bitane bide SORUM OLCAK KEDI BESLEYENLERE KEDININ AYLIK MASTAFI NE KADAR bir tanidigim aylik 200 300 demisti bunda iki sene once

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
Evde beslenebilecek en temiz hayvan. Tuvaletini asla etrafa yapmıyor. Özel kumlar var artık kedinin cisini hapseden slikon. Ama yinede kokusu oluyor. Eger kum kabını balkona koyar balkona kapısınada özel bir kapı yaptırırsanız onun için evde hiç koku olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…