benım kedi bacagımda yara vardı mesela görünce yalamaya başladı kıyamam iyileştirmeye çalışıyo demek kiKedi en temiz hayvandır.Kokmaz.
Karakterli hayvandır ,o istemiyorsa onu sevemezsiniz bile.İtaatkar değildir,akıllıdır.
Ayrıca sizi seviyorsa bazı tedavi edici özelliklerine de şahit olursunuz.
Hastalıklı bölgeye sürekli temas etmeye çalışır ,sizi uyarmaya çalışır ayrıca tedavi için de uğraşır.
Daha nelerr nelerr,,
Bende de var iki tane.
kediler senden benden temiz hayvanlarKızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
bizimkinin adı da tarçın:))Ne kokması Allah aşkına 4 senedir evimde kedim var bir kere bile koktuğunu bilmem,sadece 1 kere yıkandı ama hergün saatlerce yalanır temizlenir,dilindeki antibakteriyel salgı sayesinde günümüzdeki bir çok insandan çok çok daha temiz inanın
6 aylık bir kızım var aşık Tarçına kimseye gülmediği kadar tarçına gülücükler saçıyor (gerçi tarçın kızımı hiç umursamıyor doğduğundan beri yanından geçmedi odada diğer taraftan dolanıyor) çocukların evcil hayvanla büyümesi güzeldir hemde dünyanın en masum,en candan,en vefalı canlılarıdır hayvanlar sezeryan ameliyatımdan sonra 10 gün boyunca ben uzanır uzanmaz karnımın üstünde yattı kedim acımı anlarcasına bence izin verin mahrum etmeyin çocuğunuzu hatvan sevgisinden
Ben kızımı ilk bulduğumda sürekli karnıma yatardı.Başka hiçbir yerimle ilgilenmedi bile.benım kedi bacagımda yara vardı mesela görünce yalamaya başladı kıyamam iyileştirmeye çalışıyo demek ki
Allah tependen baksın,kediler senden benden temiz hayvanlar
bizim kedimiz var 4 senedir bizimle
o kadar temiz ki,ben onu öptüğüm zaman benden tiksinip bir saat kendını temizliyor
ve hiç yıkamadık onu , kendı kendını temzıleyebiliyor
biz bir gun yıkanmasak kokarız , kediler kokmuyor
köpek olsa evet kokar
uyurken yanına gelip gelmemesi kedinin karakteri ile alakalıdır.Ev kokmazsa dediğin gibi süper.
Birde uyurken vs yanınıza gelirmi. Ben biraz korkuyorum kredilerden
benımkide devamlı boynuma çıkıp yatar :) bilgisayara çok baktıgım için boynum hep agrır ondan mı acaba hep boynuma çıkıyo cimcimem :)Ben kızımı ilk bulduğumda sürekli karnıma yatardı.Başka hiçbir yerimle ilgilenmedi bile.
Regl sancım o ay hiç olmadı.
20 yıldır istisnasız yatıran sancı o ay sıfırdı.
Sonra hamile olduğu için ben onun karnıyla ilgilendim
evet öyle ciddenAllah tependen baksın,
Kendini temizliyor senden tiksinip
Süpersin.
kediler senden benden temiz hayvanlar
bizim kedimiz var 4 senedir bizimle
o kadar temiz ki,ben onu öptüğüm zaman benden tiksinip bir saat kendını temizliyor
ve hiç yıkamadık onu , kendı kendını temzıleyebiliyor
biz bir gun yıkanmasak kokarız , kediler kokmuyor
köpek olsa evet kokar
Evde hayvan beslemek çok güzel bir duygu hele ki dokunup sarılabileceğiniz bir hayvansa. Gerçekten severseniz pisliği misliği görünmüyor gözünüze ve o kendine has kokusu mis gibi geliyor. Pislik dediğiniz de temizlenince geçen bir şey zaten, insandan pis olamaz ya. İnek beslemeyeceksiniz sonuçta evde...
bilip bilmeden yazmadım10 senedir köpeğim var, bir gün bile kokmadı, ne ev kokuyor ne de kendi. Eve gelenlere ilk sorumdu bu 1-2 yıl boyunca " ev hayvan kokuyor mu" diye.
Bilip bilmeden yazmasak keşke.
Kokan bir hayvanın sıkıntısı vardır, ev yemeği yediği için olabilir, sık yıkandığı için olabilir, ama kendi başına kokmazlar hiçbir şey yokken.
eve geçici olarak misafir kedi almıstıkKokmaz ama tüy döker. Bir de köpeklere göre daha mayışıklarmış, beslesen kumunu değiştirsen yetermiş gibi bir imajları var ama cinslerine ve karakterlerine göre çok oyuncu ve hareketli olabilirler. Hareketli bir kediyse oyun ihtiyacının da karşılanması gerekir. Koltuk, masa üstü, pencere pervazı vs. her yere atlayabilirler. Sizi çok iyi anlar ama komutlarınızı pek ciddiye almayabilirler. Gecenin köründe kalkıp sağda solda bulduğu ufak biblo, çakmak, silgi, oyuncak vs. ile avcılık oynamaya çalışabilir. Benim gözlemime göre sarman kediler daha bir avcı ruhlu daha oyuncu oluyor. Tekirler ve özellikle uzun tüylü kediler daha sakin, yesin içsin sevilsin, yetiyor onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?