İyi ya işte. Başımdan salip atacak olsam kimseye sormam alırım. Demekki önemsiyorum ki fikir danisiyorum. Bu açıdan bakın lütfen.Yooo kaçak güreşmiyorum biraz üstte açık açık yazdım siz kedi almayın diye hele böyle bir başlıkta soruyorsanız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ya işte. Başımdan salip atacak olsam kimseye sormam alırım. Demekki önemsiyorum ki fikir danisiyorum. Bu açıdan bakın lütfen.Yooo kaçak güreşmiyorum biraz üstte açık açık yazdım siz kedi almayın diye hele böyle bir başlıkta soruyorsanız![]()
Teşekkür arkadaşım. Başlığı öyle atmamin nedeni ilgi çekmekti bu arada. İçeriği öyle değil.
Hmm. Okurken hangi odaya düzenek kurabilirim diye düşündüm bile:)Emin olun kediler en temiz hayvanlardır ve dikkatle bakılırsa oku asla yapmaz.
Benim kedim vardı, sabah ve akşam özel tarağıyla tarardım tüyü de dökülmezdi, kumunu düzenli kontrol ederdim gece yatmadan ve sabah kalkar kalkmaz bakardım yani kaka varsa çiş varsa hemen alırdım, hiç koku olmazdı ondan.
Size birde aylık maliyetini sorabilirmiyiz. Aşağı yukarı bir fikrimiz olur.7.5 sene önce ılk yavruyu bulup eve gıttıgımde annem ıstememıstı 1 2 gun bakalım toparlasın dıye kabul etmıstı. ufaklık daha 1.5 haftalıktı gıttı ona bıberon aldı pıre tozu aldı, bu 1 2 gun oldu 1 ay 3 ay 5 ay suan en buyuk 2 kızım annemde o 1.5 haftalık kedıyı ıstemeyen kadın ben evlenırken vermedı cocuklarımı . kucagından ındırmez gözu gıbı bakar onlara.annem ki gunde 3 4 kez evi siler supurur herseyı sılkelerdı zamanla alısılıyor.kedı sahıplendıkden 1 2 sene sonra sızde suankı dusuncelerınıze sasıracaksınız. bol bol yapıskanlı rulolar alın pratık oluyor tuyler ıcın bulasık eldıvenı vs kullanabılırsınız ama tuy dokumu mevsım gecıslerınde oluyor oyle sureklı avuc avuc tuy olmaz heryer merak etmeyın :)) kedısız bır ev daha kedılenecek cok sevındım tebrık ederım oglunuz ve esınız ön ayak olmus ne guzel ne mutlu
Ayrıca benim bebeğim bir kokuyorki sanarsın bahar kokusuanası kokusuna kurban olsun diye seviyorum düşün kokuyor mu kokmuyor mu
![]()
Bak ya sizin yüzünüzden gittim koklıya koklıya öptüm bebişimi şimdi başladı kendini 3 saat yalayıp temizlicek![]()
Aylık fiks masrafı mama ve kedi kumu. 20 kilosunu 26'ya alıyorum, eğer kedi tekirse 19 lira mama masrafı toplam ne kadar ediyorsa işte. İran kedisiyse en ucuz 2 kilo 80 lirayı gözden çıkarın mama için. Eve ilk gelişi bana 350 lira tutmuştu mesela, aşısız. Veteriner masrafı dışında ilk gelişi sonrası masraflı değiller (cins kedilerin kendi ırklarına has masrafları olur)Size birde aylık maliyetini sorabilirmiyiz. Aşağı yukarı bir fikrimiz olur.
Hmm. Okurken hangi odaya düzenek kurabilirim diye düşündüm bile:)
bence de konu sahibi,sakın siz almayın.sırf çocuk istiyor diye alıp 1 ay sonra sokağa atabilme potansiyeli gördüm ben de maalesef.hevesleri geçsin yeter yapmayın sakın,sahiplenmeyin bu yüzden.Lütfen siz evcil almayın.
Düzgün bakıldığı takdirde evcil hayvanlar kokmaz. Ama ben sanmıyorum ki siz düzgün bakasınız.
"evde kedi mi olur" diyen birisinden beklenecek performans bellidir.
Yazayım da tamamen aklınızdan silin.
Düzgün mamalar pahalı, veterinerde aşıları ücretli, kedi kumu var, tırmalama tahtaları var, tırmalama tahtası olmazsa eşyaları tırmalayabilir. Cayın siz bu işten.