Canım,yaşadıkların benimle aynı ve küçük çocuğun da varmış Allah bağışlasın.Neyseki kedilerini verebilecek iyi birini bulmuşsun ve onları görebiliyorsun.Ben de ancak bu şartlarda olursa verebilirim.Onların güvende olmaları şart öncelikle.Bende bulursam birini her türlü yardımı yapmayı planlıyorum.İki çocuğum var okuyorlar evde değiller ama dedim ya ben emekliyim ve biraz yorgunum zorlanıyorum.Sevmesem onları daha geldikleri gün istemezdim.Çok da alıştım kızmaya bile kıyamıyorum.Şu an bile her biri yanıma sokulmuş uyuyorlar.Ben de sulu bir süpürge almıştım tüyler için çok çalıştırmaktan herhalde motoru yanmış tamirde bugün alacağım.Benim de ayrıca bir dikey süpürgem var ama çok yeterli olmuyor tabiki.Benim de koltuklarımda örtü var ama boş.ne yazık ki çok uğraşmak gerekiyor.Hayırlısı olsun bakalım.Size iyi günler diliyorum.Çocuğunuzu sağlıkla büyütürsünüz İnşallah.
benm kedim 2 ün önce doğum yaptı hatta buraya yazmıştım konu açıp. bu sabah arkasından bi miktar kan geldi. ayrıca kedi halsiz gibi ve yemek yemek için kalkıyor ama çok yemek yemiyor. yavrularını sürekli emziriyor. size sorum olumsuz bi durum var mıdır lütfen bilenler cevaplayabilir mi? veterinere götürürdük ama hem orucuz hem de aracımız yok götürecek
Yahu su tüy konusunun en basit kurtulma yolu kedileri traş ettirmek kaç sefer yazdim kimse ciddiye almamiş bir traşla enaz 3ay tüy sorununuz olmaz ayrica kedi içinde çok rahatlik kışın eviniz sıcak oluyosa kışın bile yaptirilir kimse titizlikten bahsetmesin benim annem o temizlik hastalıgıyla 2 kedi bakıyosa herkes bakarbide bizimkiler balkonada çıkıyor pencereyede hiçbi sorun yaşamiyoruz :26: hayatımda hayvan olmasa yaşayamazdım diyenlerdeyim annemde öle benim hayat arkadaşım der hep oğlu için benimki dişi avatarimdaki güzel kızım
Yahu su tüy konusunun en basit kurtulma yolu kedileri traş ettirmek kaç sefer yazdim kimse ciddiye almamiş bir traşla enaz 3ay tüy sorununuz olmaz ayrica kedi içinde çok rahatlik kışın eviniz sıcak oluyosa kışın bile yaptirilir kimse titizlikten bahsetmesin benim annem o temizlik hastalıgıyla 2 kedi bakıyosa herkes bakarbide bizimkiler balkonada çıkıyor pencereyede hiçbi sorun yaşamiyoruz :26: hayatımda hayvan olmasa yaşayamazdım diyenlerdeyim annemde öle benim hayat arkadaşım der hep oğlu için benimki dişi avatarimdaki güzel kızım
kelaynak gibi oluyolar o zamannn :) bu da benim minikkuşum varsın dökülsün tüyü benim saclarım ondan daha fazla dökülüyo,
Eki Görüntüle 753886
hahha sıfatsız yaaa çok şekerr nasıl bakmışş
Canım buradan pek alıcı çıkmaz ama haysev e gönderirsen resimlerini onlar ilan yapıp facebook ve kendi sitelerinde paylaşırlar daha çabuk alıcı bulur yavrular..
sağol. facebook sayfalarına resimli olarak yolladım. dönen olur umarım. daha önce de birkaç facebook oluşumuna yolladım. yayınlamadılar bile. genelde hasta hayvanlara yardım topladıklarından olsa gerek. sayfada da kedi sahiplenmeye meyilli üyeler görünce koyayım dedim :)
kelaynak gibi oluyolar o zamannn :) bu da benim minikkuşum varsın dökülsün tüyü benim saclarım ondan daha fazla dökülüyo,
Eki Görüntüle 753886
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?