Alerjiler bazen sonradan da gelişebiliyor, yani eskiden olmaması şimdi de olmayacağı anlamına gelmiyor. En iyisi biraz bekle, bir süre hayvansız yaşadıktan sonra belki tüyleri falan takıntı yapmışsındır, şikayetin devam ederse bir doktora görün. Peki alerji çıkarsa ne olacak hayvanın akıbeti
İnsallah dedigin gibidir.Ben kediyi vermeyi dusunemiyorum bile aylardir bu cins kedi arastiriyorum ve de cok acayip hayvan gelir gelmex kuma alisti.Neydi o kopek besledigim zamanlar her yere tuvaletini yapardi alisana kadar.Umarim korktugum olmaz
Merhaba arkadaslar kedisi olanlara cok onemli bir sey sormaliyim.Aylardir aradigim kediyi bugun aldim ama psikolojik mi bilmiyorum gozlerim yaniyor ve sanki burnumda hep onun tuyu vsrmis gibi hissediyorum.Gerci bugun kedi gelmeden once faranjitim tuttu bogazi agriyor ama acaba kediye alerjim mi var.Daha once 9 yil ve 1er yil olmak uzere kopek besledim kucukken de bir kedimiz vardi sokak kedisi gezer gezer gelirdi boylr olmadi.Esim evde kopek istemedigi icin kedi aldim ve geldiginde delirdim cok sevdim sizce alerjim mi var
Tüy dökümü kedili evlerin sorunu şüphesiz. Ama furmunator taraklarla bir nebze azalıyor dökülen tüy miktari. Gerçi benimkiler nefret ediyor taranmaktan ben de onlar uyurken çaktırmadan seviyor gibi tanıyorum sırayla. 3 tane kediden bir yastık çok rahat çıkıyor. Benimkiler tekir ama çok sık ve uzun tüyleri var iki kardeşin diğer alaca tekirim hiç tüy dokmez mevsim geçişleri haricinde.
Eki Görüntüle 791277 Eki Görüntüle 791275 Eki Görüntüle 791276 Eki Görüntüle 791278
Bunlar benim tüy yumaklarim
Canım
Ben hiç traş ettirmedin kaldi ki kiraz iran kadar kıllı bir hayvan. Ama sonucta anestezi aliyorlar ne kadarcik cigerleri var ki. Sırf kendi rahatım için Kıyamam ben onlara bir de travma kısmı var hayvan kendini kilsiz tuysuz görünce bunalıma bile girebilir fikrimce. Dedigim tarak ciddi ise yarayan bir alet. Kucaginda severken eline tüy gelmiyor oyle anlatayim.
Tiplere bak tiplereee :)
Anestezi olayı varsa ben de asla yaptırmam yazık onun bedenine, o taraktan ben de alayım, illallah geldi cünkü :)
Al muhakkak haftada 2 tarasan yetiyor bizimkilere. Oksadikca elime tüy gelmiyor nispeten koltuklarda ortalarda görünen tüy sorununu azaltıyor. Biraz pahalı ama internette araştır ucuza da bulursun. Dayanıklı bir tarak hem 4 senedir evde biraktiklari en saglam esya diyebilirim
lütfen kedilerinizi traş ettirmeyin,strese girip hasta oluyolarmış,yada saldırganlaşıyolarmış yazık değilmi bakamayacak olan evine kedi almasın zaten.Benimde 7 aylık iran kedim var doğal olarak çok tüy döküyo süpürgem arnicanın turbo başlıklı olanından döner başlıklı o tüyleri topluyo.Bazen çok bunalıyorum ama asla vazgeçemem kedimden,evimizin neşesi küçük bebeğimiz.Yazın üç günlüğüne istanbula gittik tabi kedimizi evde bıraktık komşuya anhtar bıraktık günde üç kez çıkıp ilgilendi,ama o üç gün bana cehennem geldi kızımdan ayrı.Hep bizi aramış ağlamış canı sıkılmış.Eve döndüğümüzde kapıdan içeri girergirmez üstümüze atlayıp yüzümüzü yaladı onun o halini görünce çocuklarla ağladık.Bir daha asla onu yanlız bırakmam.Birde bi ricam olacak bi heves evinize kedi alıp bakması zor oluyo diye asla sokağa bırakmayınbu onlara yapılacak en büyük kötülük olur.Benim kedim evde doğdu evde büyüdü sokağa çıkarınca korkudan titriyo ağlıyo hemen eve girmek istiyo.Bizde sadece balkona çıkarıyoruz orda mutlu oluyo
ayyyy resim atabilirmsiin yavruların ve hangi sehirrbenm kedim 2 ün önce doğum yaptı hatta buraya yazmıştım konu açıp. bu sabah arkasından bi miktar kan geldi. ayrıca kedi halsiz gibi ve yemek yemek için kalkıyor ama çok yemek yemiyor. yavrularını sürekli emziriyor. size sorum olumsuz bi durum var mıdır lütfen bilenler cevaplayabilir mi? veterinere götürürdük ama hem orucuz hem de aracımız yok götürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?