Saç Rengi ve Saç Boyama Evde kendi saçınızı nasıl boyuyorsunuz banada bilgi verin

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
1.158
28
66
Ağrı
EVDE NASIL BOYUYORSUNUZ SAÇINIZI BENDE KENDİ İŞİMİ KENDİM YAPMAK İSTİYORUM AMA BECEREMEM DİE TEREDDÜTTEYİM BANA DA ANLATIN NOOOOOOOOOOOOOOOOOLUURR BAŞKA YÖNTEM DENEYENLER VARSA BİLGİSAYARDANDA ARASTIRDIM AMA HEP KLİŞEE ŞEYLER SİZLERİN ANLATMASI DAHA İYİ OLUR BENCE :Saruboceq:

canım ben de saçlarımı evde bi arkadaşıma boyattım, arkadaşımda deneyimli falan değildi ama gayet güzel boyadı. tavsiyem hiç kendin boyamadıysan istersen önce bi arkadaş, akraba, komşu vs birinden yardım alabilirsin. çünkü ben arkadaşım benim saçlarımı boyarken görüp öğrendim kendim nasıl boyayabileceğimi, bi dahaki sefere kendim yapacağım. ya da benim boyaları aldığım yerde satıcı bana boya kabı ve boya fırçası vermişti, onlarla daha kolay oluyor. istersen onlardan alabilirsin.

canım ilk önce boyayacak birini bul.bir kap ve fırça al.boyanı hazırla.boyan az olursa damacana suyundan 2 yemek kaşığı boyana dök ve karıştır.galiba sen sarıya boyayacaktın saçlarını uçlardan başla boyamaya mesala 20 dk bekle. sonra diplerini boya 15dk dipler için bekle.beklemeyi boya hazırlama kısmında yazıyor işte ona göre ayarla.bayanssulusmile

canım ben 10 dkkada boyuyorum ama çok farklı bir tona boyamicaksam...aynanın karşısına geçiorum...kendim ince bir fırca aldım ıkı parmak genişliğinde hemen hemen... önlerini fırçayla sürüom sonra üst kısmın diplerini sürüom sonra arkalara uzanabildim kadar sürüom fırcayla boyayı az az saçıma dokuom yedirıom aynı şampuanlar gibi güzel owuyorum iyice yedirmek için sonra çok ince de değil kalında değil tarakla tarıorum topuz yapıp tokayla tuttur bu kadar

canım ya hiç bilmiyordum ha ben direk başlardım diplerden komşuma boyatacağım sanırım beceremem falan ona da mı böyle söyleyeyim

evet bir boya fırçası ve kap almalıyım en iisi bu sekil dimi daha kolay olru hemm

KISLARRR:1hug:

canım ya hiç bilmiyordum ha ben direk başlardım diplerden komşuma boyatacağım sanırım beceremem falan ona da mı böyle söyleyeyim

canım saçımı boyuyordum hep diplerden uçlar koyu oluyordu bir gün kuaföre sordum dediki uçlardan başla boyamaya sonra dipleri boya dedi yaptım gerçekten sonradan hepsi aynı renk oluyordu dalgalı renk çıkmıyor böyle boyayıncahihoyyyt

banada kuaför tam tersini söyledi. açarkende önce dipler boyanacak, bekletilecek sonra altlar boyanacak diye. alt tarafta boya olduğundan üst üste sürüldükçe koyulaşır dedi.

cnmm eger birini bulamazsam o an evde kendim boyuyorum..lavobada aynanın karşısına geçiyorum önce önleri boyuyorumm en ön kısmı dişfırçasıyla boyuyorum sonra tepeme boyayı elle alıp yogurur gibi yapyorummm en sonda kafamı lavaboya egipp saçları öne alıp arka kısma bolca sürüyorum ve saçımı yıkar gibi yoguruyorum baya hızlı oluyorrr:)

ya şimdi kafam karıştı arkadaşlar önce diplerden mi uçlardan mı boyayacağım bilmiyorumkismile

saç rengini komple değiştireceksen önce tependen başla komple boya bitir. enseden başlama yani. diplerden başla ben hep öyle yapıyorum güzel oluyor.

peki dediğini yapıcam ama ben saçımım sarıya boyayacağım yalnış bişi olmasın die ve saçlarım uzun ayrıca delfincim sivasla mısın bende sivaslıyım

ben de kendim boyuyorum hatta daha dün akşam boyadım. uzun sayılabilecek saçlarım var. önce önleri diplerden boyamaya başlıyorum. arkalara enselere doğru da aynı şekilde diplerden doğru devam ediyorum. sonra alt uçlardan başlayıp ön uçlara geliyorum. en son iyice yedirmek için karıştırıp tokayla tutturup boya poşetini saçıma sarıyorum. 15 dk. alıyo en fazla.. be boyama saç kremi ve su da ekliyorum az geldiyse gözüme.

ben de evde boyuyorum. tokalarla bölüm bölüm ayırıp boyuyorum. oluyor da. dipleri iyice boyayıp kalanı uçlara yediriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…