Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilk önce boyayacak birini bul.bir kap ve fırça al.boyanı hazırla.boyan az olursa damacana suyundan 2 yemek kaşığı boyana dök ve karıştır.galiba sen sarıya boyayacaktın saçlarını uçlardan başla boyamaya mesala 20 dk bekle. sonra diplerini boya 15dk dipler için bekle.beklemeyi boya hazırlama kısmında yazıyor işte ona göre ayarla.bayanssulusmile
canım ben de saçlarımı evde bi arkadaşıma boyattım, arkadaşımda deneyimli falan değildi ama gayet güzel boyadı. tavsiyem hiç kendin boyamadıysan istersen önce bi arkadaş, akraba, komşu vs birinden yardım alabilirsin. çünkü ben arkadaşım benim saçlarımı boyarken görüp öğrendim kendim nasıl boyayabileceğimi, bi dahaki sefere kendim yapacağım. ya da benim boyaları aldığım yerde satıcı bana boya kabı ve boya fırçası vermişti, onlarla daha kolay oluyor. istersen onlardan alabilirsin.
canım ya hiç bilmiyordum ha ben direk başlardım diplerden komşuma boyatacağım sanırım beceremem falan ona da mı böyle söyleyeyim
ya şimdi kafam karıştı arkadaşlar önce diplerden mi uçlardan mı boyayacağım bilmiyorumkismile