• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde ki düzen ve temizlik

Ani hareketle tutulma veya yel girmesi olmuştur belki sıcak su torbası varsa onu beline koy çok iyi geliyor. Annem ilaç içmeden hep öyle yapar baya rahatlatıyor der

Sağolasın canım denerim bi zaten sıcak iyi geliyor ısınınca azalıyor ağrı

Hareketli müzik aç bulaşık yikiyorsan alt tarafın oynayabilir mesela yada bardakları ritimle yıka mesela yatak odasını toplarken esimin horlamasini taklit etmek :rolleyes: hem gülüyorum hem iş uapiyorum :D

Kaç gündür yemek çocuklar bulaşık vs onda ama işten akşam geldiği için ssüpürge açamıyordu. Zaten yemek ve bulaşık disinda birşey yaptırmyo çocuklar..
Yeterli daha ne olacak bulasık yemek çıkıyorsa evde, iyileşince yaparsınız diğer işleri. Dayanamıyorsanız Bi kadın çağırın bari

Aman bosver sagligindan muhim degil ya. Suan iyilestiysen de yavas yavas bolumlere ayirarak yap bari tekrardan sakatlama kendini :) Ben genelde evin temiz halini hayal ederim boyle gaza gelirim :)

2 çocukla asla motive olamıyorum, olsam da boşa kürek çekmiş oluyorum.
Nadiren yalnız kalıyorum evde, onda da ay otursam mı yoksa hızlıca bi toplasam mı derken ikisini de yarım yamalak yapıyorum, zaten tekrar dağılması 5 dakika falan.
Saldım.

Benim ke dimce uyguladigim 2 kuralim var.Ve evlendigimden bu zamana yillardir uyguluyorum hani böyle beyin zaten onu yaomadan rahat edemiyor belli bi sure sonra ve ortalikhep toplu kaliyor.
birincisi yemek yendikten son ra mutlaka mutfak hemen toplanir.Eşim bile bu kurala alisti yillardir rahat edemiyor ben yorgunsam o gidip topluyor.
ikincisi ise
kizim uyuduktan sonra ev mutlaka toplanir bir kahve içilir.
Kizim uyuduktan sonra bazen lavabo tuvalette akitiyorum.
benim kizim dogdugundan beri supurge sesini sevmez
o uyurken yada babasi parka goturunce alel acele supururum.O gelincede oyun haline donusturup toz aliriz.
Ama esas mesela evin toplu olmasi.
sabah uyandigimda toplu bir ev,toplu bir mutfak gormek hep motive etmiştir beni

Her gün evi süpürrüm ama toz ve yerleri silmeye halım yok ıkı yaşında oğlum var, evim büyük birde park yapıldı sabah işi gücü bırakıp parka gittik dedım enerjısını atsın uykudan önce durduğum yerde olan enerjim tükendi 😂 güç bela eve geldık 2. Duşunu yaptırdım yedirdim uyuttum tam yemek yapıyordum uyandı oda yarım kaldı. Sımdı beraber yatıyoruz yatakta belki dalar uykuyada işe devam ederim.kendıme ayıracak zmanım bıle olmuyo 😑😑 iş bitmiyor, Yemek derdi bitmıyor, Büyük oğlanın derslerıyle uğraşıyorum. Arada kıskançlıkları çok ikisi de bırbirini çok kıskanır. Yanı bana da motive lazım. Kahve içicem ona bıle fırsat bulamıyorum. Ve bugün pazar olayıda var.. Pazara çıkmam lazım. Bu arada kas gevşetici krem varsa beline sür ceyranda kaldın muhtemelen.

Bende bir yerden baslamam lazim deyip dun aksam 9 da gardropumu gece 1 de ebeveyn banyomu temizleyerek ise basladim. Bakalim bugün nereyi gözüme kestirecegim. 😂 kızım uyuduktan sonra yapiyorum genelde yoksa ben toplarken o dagitiyor. Sabah olunca yine dagiliyor ama olsun en azindan aksam temizledim diye mutlu uyuyorum 😂

Her gün evi süpürrüm ama toz ve yerleri silmeye halım yok ıkı yaşında oğlum var, evim büyük birde park yapıldı sabah işi gücü bırakıp parka gittik dedım enerjısını atsın uykudan önce durduğum yerde olan enerjim tükendi 😂 güç bela eve geldık 2. Duşunu yaptırdım yedirdim uyuttum tam yemek yapıyordum uyandı oda yarım kaldı. Sımdı beraber yatıyoruz yatakta belki dalar uykuyada işe devam ederim.kendıme ayıracak zmanım bıle olmuyo 😑😑 iş bitmiyor, Yemek derdi bitmıyor, Büyük oğlanın derslerıyle uğraşıyorum. Arada kıskançlıkları çok ikisi de bırbirini çok kıskanır. Yanı bana da motive lazım. Kahve içicem ona bıle fırsat bulamıyorum. Ve bugün pazar olayıda var.. Pazara çıkmam lazım. Bu arada kas gevşetici krem varsa beline sür ceyranda kaldın muhtemelen.
Valla okurken yoruldum. Kolay gelsin size de :110: :olamaz:

sağlık problemi + çocuklu ev = dağınık kalsın

seni böyle bir durumda kimse suçlayamaz. suçlayan olursa ver eline süpürgeyi temizlesin bi zahmet. çene değil eller çalışsın.

Merrhaba hanimlar,bende temizligi çok seven biriyim ve titizimde ama kendime bi rutin olusturmak istiyorum haftalik dip köşe gibi.Isim bitmiyo muhakkak kendime bi is bulurum.Haftalik olarak cam silerim, evide her gün çekipsiliyorum,banyo tuvalet ayni hergun.Sizler haftalık temizlik olarak neler yapiyosunuz varsa tabi oyl bi rutininiz.

Buradaki konuları okudukça anne olmak istemiyorum 🙈🙈 temizlik annelik ev işleri ne zor
Rabbim yardımcınız olsun

Back
X