- 23 Temmuz 2014
- 3.846
- 16.920
- 408
- 33
Kuru bakliyatlar kurtlanabiliyor. Ondandır yüksek ihtimal.Ay hanımlar ben de daginigimdir yer yer ama mutfaktan kurtcuk cikmasi nedir yav ??? Bu artik çöp ev katagorisine giriyor benim ici ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuru bakliyatlar kurtlanabiliyor. Ondandır yüksek ihtimal.Ay hanımlar ben de daginigimdir yer yer ama mutfaktan kurtcuk cikmasi nedir yav ??? Bu artik çöp ev katagorisine giriyor benim ici ..
Ay hanımlar ben de daginigimdir yer yer ama mutfaktan kurtcuk cikmasi nedir yav ??? Bu artik çöp ev katagorisine giriyor benim ici ..
Ani hareketle tutulma veya yel girmesi olmuştur belki sıcak su torbası varsa onu beline koy çok iyi geliyor. Annem ilaç içmeden hep öyle yapar baya rahatlatıyor der
Yeterli daha ne olacak bulasık yemek çıkıyorsa evde, iyileşince yaparsınız diğer işleri. Dayanamıyorsanız Bi kadın çağırın bariKaç gündür yemek çocuklar bulaşık vs onda ama işten akşam geldiği için ssüpürge açamıyordu. Zaten yemek ve bulaşık disinda birşey yaptırmyo çocuklar..
Aslinda cogalmamasi icin cabamNe güzel bir kurt motivasyonun olmuş![]()
Cop ev katagorisi miAy hanımlar ben de daginigimdir yer yer ama mutfaktan kurtcuk cikmasi nedir yav ??? Bu artik çöp ev katagorisine giriyor benim ici ..
Valla okurken yoruldum. Kolay gelsin size deHer gün evi süpürrüm ama toz ve yerleri silmeye halım yok ıkı yaşında oğlum var, evim büyük birde park yapıldı sabah işi gücü bırakıp parka gittik dedım enerjısını atsın uykudan önce durduğum yerde olan enerjim tükendigüç bela eve geldık 2. Duşunu yaptırdım yedirdim uyuttum tam yemek yapıyordum uyandı oda yarım kaldı. Sımdı beraber yatıyoruz yatakta belki dalar uykuyada işe devam ederim.kendıme ayıracak zmanım bıle olmuyo
iş bitmiyor, Yemek derdi bitmıyor, Büyük oğlanın derslerıyle uğraşıyorum. Arada kıskançlıkları çok ikisi de bırbirini çok kıskanır. Yanı bana da motive lazım. Kahve içicem ona bıle fırsat bulamıyorum. Ve bugün pazar olayıda var.. Pazara çıkmam lazım. Bu arada kas gevşetici krem varsa beline sür ceyranda kaldın muhtemelen.
Valla okurken yoruldum. Kolay gelsin size de![]()
![]()