- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
hey maşallah
seni alan yaşadı kuzu ne masrafsız hatunsun sen ya öle
brezilya fönününü kendin yaparsın kirpik permanı kendin yaparsın
kozmetik sektörüne balta vurduğun için kapına dayanır maliye yakında
valla artık pes diyorum kesin kilo sorunun olsa sen evde kendi kendine
liposuction bile yapardın
konuyu gördüm kesin kılıç açmıştır bunu dedim
veee yanılmadığımı gördüm
amonra'nın dediği gibi şu evde yağ hüpletme yöntemi varsa bilmek isterim hani
hayırlı olsun efendim yeni topic
tartışmasız cici olması dileğiyle
Amin canım amin...Hoş bu konudada herhalde kirpik perması kanser yapıyor falan veya kör olma riski var aman yaptırmayın, bir yakınımın kızı yaptırdı kirpikleri döküldü bir daha çıkmadı diye gelebilecek felaket tellalları olacaktır diye tahmin ediyorum ama...Haksız mıyım?
ne kadar dayanıo ?yıkayınca gecıymu merak ettim
Sadece gözlerinin mavisinin ne kadar güzel olduğunu yazmak istedim...
Konu gerçekten ilginç...
İlk kez gördüm...
Bunu kuaförlerde mi uyguluyorlar bu şekilde?
Ellerine sağlık tatlım... Gözlerinin rengine de bayıldım nazar değmesin
Şimdi tek sorun malzemeleri bulmaya kaldı sanırım. Saçlardaki yanıkları tedavi edersem bacaklardaki batıklar geçerse bide kirpikleri kendim evde böle kıvrık yaparsam bana karada ölüm olmaz tatlım sayende. çok yaşa sen bırakma hiç bizi...
kirpik permasımı oda ne hiç duymadım nasıl olyuo biri anlatsın benim kirpikler uzun ama kıvrık değiller onları kalıcı kıvıran bişeymi yoksaaaa çok isterdiim
ben hali hazırda brezilya fönü ,total vibes v.b. sayfalarında debelenirken seni tanımaya çalışırken senden yeni bir konu inanamıyorum hayret kalıyorum ve MAŞALLAH diyorum kesinlikle bu işi ticarete dökmeni temenni ediyorum ayrıyeten İstanbul'a gelirsemde seninle tanışabilmeyi mutlak isterim.Tatlım kışa doğru hem bunu hemde brezilya fönü için senden malzeme istesem nasıl olur malumun şu anda hemen her gün denizdeyim su kuşu olarak selective maskınıda bulamadım buralarda zatiii özelden mesaj halen atamıyorum malumun 100 kotası....
benim kirpiklerim de inadına asker gibidir. ama malisef bu uygulamaya katılamam. eminönüne ulaşamam. malisef erzincandayız şimdilik.
nette bakındım. 225 tl- 375 tl arası seti ankaraya falan yolum düşerse kuaförde yaptırmak daha ekonomik
ama hakkaten amonra arkadaşımızın dediği gibi çok maharetli acayip yeteneklisin maşallah
Harikasin cnm ya, konu cok guzel olmus yinebirde kendi kendimize ipek kirpik uygulayabilirmiyiz acaba? Benimkiler cok kisada:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?