evde kıyamet koptu

Oldukca elite ve standart ustu bir binada oturuyorsunuz galiba. Kardes kavgasini hem komsulariniz hem de babaniz bu kadar buyuttugune gore.. Rezillik falan niye olsun yahu?
Bilmiyorum canım, duvarlar çok ince bizim bir de öksürsen yan daire duyuyor. Bir de o kadar duvar kapı yumruklama sesi bağırış çağırış, kardeşimin ağzına dolayıp bir türlü bırakmadığı hakaretleri.. İnsanlar ne sandı kim bilir. Kardeş kavgasını bırak karı koca kavgası olsa bile kınanmaması gerekir bence. Sonuçta kimin evinde ne yaşanıyor bilemeyiz ki..

Affeder annende.inşAAllah merak etme.anne yüreyi dayanamaz sinirle.demiştir . Komşularida boşver nolcak sanki onlarada reklam.çıkmıştir benden sana tavsiye kimin ne dediğini umursama herkez ayrı terane çünki

Allahım yaa anlamadım ki neden böyle davranıyolar. Ders alın iyice, birdaha yapmayın diye mi uğraşıyorlar nedir. Sinir anında söylemişlerdir, aslında öyle düşünmüyorlardır üzme kendini

Çok bağırış çağırış oldu ya çok utandım başımın ağrısından duramadım.. Sıkıntıdan. Buraya yazmak istedim sağ olun inşallah kötü gözle bakmazlar
:) Ne kadar samimi bir itiraf bu :)

Her ailede olur böyle şeyler. Ne güzel ki bu kadar düşünceli bir yapınız var ve dahası anneniz bir telefonda sizi bu kadar öenmsiyor ve yanınıza koşuyor.

Bu olayı tekrarlamazsanız bence birkaç zaman sonra gülünüp geçilebilecek bir şey

kardeşler arasında olur böyle şeyler dert etme..

Sağ ol canım :) Annem sağ olsun bizi çok düşünür, Allah başımızdan eksik etmesin. Ben de akıllandım ama daha dikkatli olucam artık inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…