• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kıyamet koptu

Oldukca elite ve standart ustu bir binada oturuyorsunuz galiba. Kardes kavgasini hem komsulariniz hem de babaniz bu kadar buyuttugune gore.. Rezillik falan niye olsun yahu?
Bilmiyorum canım, duvarlar çok ince bizim bir de öksürsen yan daire duyuyor. Bir de o kadar duvar kapı yumruklama sesi bağırış çağırış, kardeşimin ağzına dolayıp bir türlü bırakmadığı hakaretleri.. İnsanlar ne sandı kim bilir. Kardeş kavgasını bırak karı koca kavgası olsa bile kınanmaması gerekir bence. Sonuçta kimin evinde ne yaşanıyor bilemeyiz ki..

Sağ ol canım, bizimki biraz gürültülü ve hatta baya gürültülü ve bağırışlı olduğundan annemler utandı, bir de komşu kapıya geldi ya.. Annemi aramış falan.. İnşallah annem ve babam da affeder annem hakkını helal etmedi çünkü sonsuza kadar etmiycem dedi o gün :(
Affeder annende.inşAAllah merak etme.anne yüreyi dayanamaz sinirle.demiştir . Komşularida boşver nolcak sanki onlarada reklam.çıkmıştir benden sana tavsiye kimin ne dediğini umursama herkez ayrı terane çünki ;)

Sağ olasın, ama babama kahve yaptım az önce götürdüm ve istemiyorum diye geri gönderdi özür de diledim.. Onlar etrafa rezil olduk utandık diye bakıyor. Bana dedi ki siz evladımız olmasanız sizin yüzünüze bakmayız ama evlat olduğu için atılmıyor dedi. Şu an bunu gözyaşları içinde yazıyorum. O kadar kotu oldum ki. Boğazımda düğümlendi bu söz.

Allahım yaa anlamadım ki neden böyle davranıyolar. Ders alın iyice, birdaha yapmayın diye mi uğraşıyorlar nedir. Sinir anında söylemişlerdir, aslında öyle düşünmüyorlardır üzme kendini

Çok bağırış çağırış oldu ya çok utandım başımın ağrısından duramadım.. Sıkıntıdan. Buraya yazmak istedim sağ olun inşallah kötü gözle bakmazlar :KK43:
:) Ne kadar samimi bir itiraf bu :)

Her ailede olur böyle şeyler. Ne güzel ki bu kadar düşünceli bir yapınız var ve dahası anneniz bir telefonda sizi bu kadar öenmsiyor ve yanınıza koşuyor.

Bu olayı tekrarlamazsanız bence birkaç zaman sonra gülünüp geçilebilecek bir şey

Resmen rezil oldum, olduk... Çok utanıyorum. Bu akşam annemin bir iş yemeği vardı dışarda olması gerekiyordu. Ben de kardeşime yemek hazırladım birlikte salonda yiyoruz. Mayonezi kapağı açık biçimde salladı gelmiyor diye ve etrafa sıçradı bir damla ben de kızgın şekilde kapağını kapatıp yap dedim. Bunun üzerine bana hakaretler etti ben de sinirlendim o zaman yeme benim yaptığım yemeği deyince o da fırlattı elindekini. Kızlar yerlere sandalyeye döküldü ben de çok sinirlendim. Baya bağrıştık ben temizle dedim temizlemedi içeriye gitti. Ben de başına gittim temizle diye sonra beni odadan çıkarıp kapıyı kapattı ve biz baya bağırıştık ben kapıyı açsın diye bağırarak kapıya vurdum epeyce. Sonra o çıldırdı duvarları yumrukladı bağırdı çok yüksek ama. Baya surdu böyle. Kızlar :KK43: biz bitirdik ben içeri oturdum ki kapı çaldı yan komşu gelmiş endişelenmişler ve duvarlar ince herkes duydu yani rezillik :KK43: annemi aramışlar endişelenip annem apar topar geldi. O kadar utanıyorum ki. Yani tüm apartmana rezil olduk. Ben 20yaşındayım, kardeşim 15 yaşında. Annem dedi ki ilerde hiç ummadığın yerde karşına çıkar seni kınar insanlar. Annemin yemeği de rezil olmuş apar topar geldi. Kızlar napıcam bilmiyorum çok kötüyüm keşke bir rüya olsa napıcam :KK43: nasıl çıkıcam ben şimdi dışarıya, çok çok utanıyorum çıkış yolu yok.
kardeşler arasında olur böyle şeyler dert etme..

:) Ne kadar samimi bir itiraf bu :)

Her ailede olur böyle şeyler. Ne güzel ki bu kadar düşünceli bir yapınız var ve dahası anneniz bir telefonda sizi bu kadar öenmsiyor ve yanınıza koşuyor.

Bu olayı tekrarlamazsanız bence birkaç zaman sonra gülünüp geçilebilecek bir şey
Sağ ol canım :) Annem sağ olsun bizi çok düşünür, Allah başımızdan eksik etmesin. Ben de akıllandım ama daha dikkatli olucam artık inşallah :)

Back
X