- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- 18
- Konu Sahibi birisimbulbana
-
Çok bağırış çağırış oldu ya çok utandım başımın ağrısından duramadım.. Sıkıntıdan. Buraya yazmak istedim sağ olun inşallah kötü gözle bakmazlarMillette ne rezillikler var utanmadan dolaşıyolar sizinkisi kardeş kavgası her evde olur. Takma yani
Karşına şöyle çıkar, hani ilerde sormaya gelirler diye diyor ben olsam söylerim böyle bir olayı. Kendimi çok kötü hissediyorumNe abartmissin yahu. Hic mi kavga eden kardes gormedin. Tamam biraz fazla olmus ama annenizin ilerde karsina cikar diye korkutmasi da ayri bir olay.
Canım seninki tatlı bir olay olmuş :) bizimki gerçekten çok utanç verici. Nasıl davranıcam, kusura bakmayın demeli miyim komşulara ne yapmalıyım bilmiyorumÇocukluğumda, ablam okula gitmesin diye kapıyı kilitleyip, anahtarı balkondan atmışlığım ve bütün siteye rezil olmuşluğumuz var.
Olur böyle şeyler, tek derdiniz bu olsun.
E yani surekli duvara kapiya vurulursa endiselenmesi normal. Birkac aya kalmaz her sey unutulur merak etmeyin siz olayi kafaniza taktiginizla kalirsiniz sadece.Karşına şöyle çıkar, hani ilerde sormaya gelirler diye diyor ben olsam söylerim böyle bir olayı. Kendimi çok kötü hissediyorumbaya gürültü oldu sanırım komşu endişelendiğine göre ben sonra fark ettim
Hiçbir şey demenize gerek yok, sıkmayın canınızı.Canım seninki tatlı bir olay olmuş :) bizimki gerçekten çok utanç verici. Nasıl davranıcam, kusura bakmayın demeli miyim komşulara ne yapmalıyım bilmiyorum
. Sağ olun kızlar ben çok çok aşırı utandım. Annem telefonda babama anlatınca babam da öyle demiş komşuların yüzüne nasıl bakıcaz diye. Annem zaten orada apar topar kalkıp gelince baya utanmış çevresine karşı. Konuşmaları da duymuşlar. Kardeşimin duvarları yumruklayıp çok bağırması kötü oldu ben de bağırdım baya. Komşu diyor ki bir kavga oldu galiba endişelendik kardeşimle konuştu falan sakin olsun diyeMillette ne rezillikler var utanmadan dolaşıyolar sizinkisi kardeş kavgası her evde olur. Takma yani
Sakin olun, bundan bir 2 3 yil sonrasini düşünün bu olayi anlatip guleceksiniz kardesinizle, kavga etmistik polisi çağıriyordu komsular neredeyse diyeceksiniz. Bunlar yasanirken kötü ama ileride gulunecek anılar. Bosverin birsey diyen komsu filan olursa "şakalaşiyorduk biz biraz deliyizdir" dersiniz
Ama sunu da belirteyim keske 15 yaşındaki bi ergenle o kadar kavgaya girmeseydiniz he diyip geçin kendinizi de yormayin
Bu ne ki biz kavgalarimizla her gün mahalleye yayın yapıyoruz :)
Olur aile içinde böyle şeyler. Milletin laf etmesi pek umrunuzda olmasın. Rezil olacak bir durum yok.
Komsular da gerizekaliymis kusura bakmayin ama. He oldu her ses duydugunuzda alin telefonu bayiliyolar aile işlerine karışmaya. Yani ne kadar ses çıkarmış olabilirsiniz ki kardes kavgasi en maksimumu bile annenizi aratacak derecede degildir diye düşünüyorum. Çıkıp şikayet edebilirlerdi ona bişey demem ama 20 yaşında insan evde dururken annesini aramak sacmalik. Annenizle babaniz cok bir sey demez zannetmiyorum zaten yarina kadar olay yumuşar. Sağ olun kızlar ben çok çok aşırı utandım. Annem telefonda babama anlatınca babam da öyle demiş komşuların yüzüne nasıl bakıcaz diye. Annem zaten orada apar topar kalkıp gelince baya utanmış çevresine karşı. Konuşmaları da duymuşlar. Kardeşimin duvarları yumruklayıp çok bağırması kötü oldu ben de bağırdım baya. Komşu diyor ki bir kavga oldu galiba endişelendik kardeşimle konuştu falan sakin olsun diyeooof kızlar başım uyuştu utançtan ve üzgünlükten nolacak bilmiyorum
Evet biliyorlar. İnşallah oluşmaz ben çok utandım gerçektenHiçbir şey demenize gerek yok, sıkmayın canınızı.
Her evde kavga, tartışma ya da gürültü olabilir.
Hele de kardeş kavgası kaçınılmaz bir şeydir.
Kendi eviniz içinde yaşadığınız bir sorundan dolayı kimseden özür dilemeniz gerekmiyor hatta bu durum kimseyi ilgilendirmiyor.
Kardeşinizin de ergenlik çağında olduğunu herkes biliyorsa, akıllarında herhangi bir şüphe oluşmayacaktır.
Canım annemi endişelendiği için aramış sanırım, ama haklısın ben de aramazdım en kötü kendim giderdim çok endişelenirsem kapıya. Bir de bizim apartmanda normal konuşma bile duyulacak derecede biz de baya bağırdık hele kardeşim... Duvar yumrukladı bağırdı baya. Ve erkek olduğu için onun çıkardığı ses çok fazla oluyor. Kadın demiş ki kıza bir şey oldu galiba. Halbuki biz o sırada yatışmış oturuyorduk.Komsular da gerizekaliymis kusura bakmayin ama. He oldu her ses duydugunuzda alin telefonu bayiliyolar aile işlerine karışmaya. Yani ne kadar ses çıkarmış olabilirsiniz ki kardes kavgasi en maksimumu bile annenizi aratacak derecede degildir diye düşünüyorum. Çıkıp şikayet edebilirlerdi ona bişey demem ama 20 yaşında insan evde dururken annesini aramak sacmalik. Annenizle babaniz cok bir sey demez zannetmiyorum zaten yarina kadar olay yumuşar
Sağ ol canım, ben de bilsem böyle olacağını uzatmazdım gerçektenErkek kardeşimle aramızda 2 yaş var. Yıllar önce kardeşimle kavga ederken annemin ön dişini kırdı kardeşimin eli. kadın ağrı çektikçe bizde vicdan azabı çektik günlerce ama oldu bi kere . İsteyerek mi tabi ki hayır. Bence büyütülecek bi durum yok, olur öyle şeyler. Sıkma tatlı canını.
İnşallah, geçen sene de böyle bir kavgamız olmuştu gürültülü ama gelen olmadı annem evdeydi ondan mı bilmiyorum bir şey demediler.. Şimdi ileride lafını ederlerse diye korkuyorum, bi de utanıyorum bu durumdanE yani surekli duvara kapiya vurulursa endiselenmesi normal. Birkac aya kalmaz her sey unutulur merak etmeyin siz olayi kafaniza taktiginizla kalirsiniz sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?