• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kıyamet koptu

biraz annenin suyuna git. ev işlerine yardım et. ama aranız düzelince sunu söyle annene o komsularına çok yüz veriyo. biraz elini ayagını çeksin. tamam biraz kavga büyük olmuş ama bir şey bu kadar uzatılmaz. sanki cok ayıp bir sey yaptınız.

Annemle konuştum az önce özür dilenecek bir şey kalmadı rezil ettiniz, insanın gururunu iki paralık ettiniz falan dedi. Yan komşuyla konuşmuş aşağıdakiler soruyormuş ne oldu diye o da geçiştirdim bir şey yok diye demiş. Ama karşı komşunun geçiştireceğinden şüpheliyim. Demişler ki duvara birini vurma sesi gibi geliyordu. Halbuki kardeşim duvarları yumrukluyordu, kapılar çarpılıyordu, bağırışma vs..
Olsyn unutulur siz gençsiniz takma kafana annrn biraz aabartmiş

biraz annenin suyuna git. ev işlerine yardım et. ama aranız düzelince sunu söyle annene o komsularına çok yüz veriyo. biraz elini ayagını çeksin. tamam biraz kavga büyük olmuş ama bir şey bu kadar uzatılmaz. sanki cok ayıp bir sey yaptınız.
Komşularla çok samimi değiliz canım, sadece bizim kattakilerle tanışıyoruz, alt kattakilerle merhaba merhaba şeklinde anca. Ama ne kadar ses çıkmışsa artık, neler konuşuyorlar kim bilir

İnşallah unutulur. Baksanıza insanlar nerelere çekmişler olayı :KK43:
Çekerler canım malesef var öyle insanlar.geçenlerde yan konsumuzun kızları kavga etmiş ben olur öyle şeyler dedim geçtim ama sonrqdan bi duydum sevgili için kavga ettiker yok bilmem ne. DİYe konusuyorlar dedim size ne genç kızları neden böyle karalıyorsunuz.bazi insanların yası var ama mantıkları yok karalamayı dedikodu cıkarmaya bayılıyorlar

Çekerler canım malesef var öyle insanlar.geçenlerde yan konsumuzun kızları kavga etmiş ben olur öyle şeyler dedim geçtim ama sonrqdan bi duydum sevgili için kavga ettiker yok bilmem ne. DİYe konusuyorlar dedim size ne genç kızları neden böyle karalıyorsunuz.bazi insanların yası var ama mantıkları yok karalamayı dedikodu cıkarmaya bayılıyorlar
Evet öyle gerçekten :( biz ilk taşındığımızda alt katımızdakiler çok gürültülüydü ve aile sorunları vardı sanırım. Baya olay yaşadılar. Ama daha evde bile bunun lafını ettiğimizi bilmem. Şimdi nerelere çekip neler diyecekler bilmiyorum :(

boş ver ablası geçer biz de böyle yoktan sebeplerle kavgalar ettik ahh kardeşim abim yanımda olsa da bağırsak da millete rezil olsak biri Türkiye'nin bi ucunda baska bi ucunda ben biri almanyada

olan olmus bi kere unutulur hemen böyle şeyler merak etme alt tarafı bağırmışsınız ama bırbırınızın kıymetını bılın

Bende 20 yim 16 yasindaki kardesimle birgun oyle kavga ettikki yuzune bardaktaki kolayi firlattim tum kola bembeyaz duvara geldi, kardesim geldi yuzume tokat atti. bi yandn stressten aglama noktasina gelen ayirmaya calisan annemle kiz kardesim, bi yandn kufur eden biz, mutfagin camida acikmis.
Tum mahalle duydu resmn. Snra o sinirle abimi aradim aglaya aglaya hickirarak.
Abim tabi hic bisy anlamiyor. Abi yeter ama ya yeter gel nolur gel diye agladim.
Abimde sanmiski meydandayim filistin yuruyusune ciktim orda bisy geldi basima.
Eli ayagi sasmis.
O kdr sinirlendimki iki elimde kasildi kaldi.
Cozulmedi bi turlu annem korkmaya basladi. Abim annem ellerjmi duzeltmeye calisti ama yine eski kasilmis haline dondu iki elimde. Hala nefes alamiyorum hala hickirik felan derkn..

Hala bazn kalem tutarken ellerim uyusur bilmem o gundenmi kalma.

Neyse uzun oldu.
Ozet: takma, kardesinde unutur sende komsularda.
Benim annemde tam senin annenin kurdugu cumleleri kurardi eminim ama o an ellerimden ve bnm halimden dolayi ses cikarmadi.
Ama kesinlikle unutuluyor.
Meraklanma.
Komsulara Ozur felanda gereksiz.

Niye rezil olasın kardes kavgası işte
İnsan içine cikamiycak bi durumun yok abartma

Amaaaaaaan nolcak canm iki güne unutulur. Bisey yokki bunda her ailede olan şeyler bunlar :) :) :)

Canım benim sizin ki kardeş kavgası. HERKES KENDİ EVİNİN ÖNÜNÜ SÜPÜRSÜN ÖNCELİKLE. Ki utanılacak bir şey yok bunda..

Annemle konuştum az önce özür dilenecek bir şey kalmadı rezil ettiniz, insanın gururunu iki paralık ettiniz falan dedi. Yan komşuyla konuşmuş aşağıdakiler soruyormuş ne oldu diye o da geçiştirdim bir şey yok diye demiş. Ama karşı komşunun geçiştireceğinden şüpheliyim. Demişler ki duvara birini vurma sesi gibi geliyordu. Halbuki kardeşim duvarları yumrukluyordu, kapılar çarpılıyordu, bağırışma vs..
ya anneler abartir her zaman ;) o da unutur bikac gune, bisey olmaz. Ama artik daha dikkatli olun :)

Bende 20 yim 16 yasindaki kardesimle birgun oyle kavga ettikki yuzune bardaktaki kolayi firlattim tum kola bembeyaz duvara geldi, kardesim geldi yuzume tokat atti. bi yandn stressten aglama noktasina gelen ayirmaya calisan annemle kiz kardesim, bi yandn kufur eden biz, mutfagin camida acikmis.
Tum mahalle duydu resmn. Snra o sinirle abimi aradim aglaya aglaya hickirarak.
Abim tabi hic bisy anlamiyor. Abi yeter ama ya yeter gel nolur gel diye agladim.
Abimde sanmiski meydandayim filistin yuruyusune ciktim orda bisy geldi basima.
Eli ayagi sasmis.
O kdr sinirlendimki iki elimde kasildi kaldi.
Cozulmedi bi turlu annem korkmaya basladi. Abim annem ellerjmi duzeltmeye calisti ama yine eski kasilmis haline dondu iki elimde. Hala nefes alamiyorum hala hickirik felan derkn..

Hala bazn kalem tutarken ellerim uyusur bilmem o gundenmi kalma.

Neyse uzun oldu.
Ozet: takma, kardesinde unutur sende komsularda.
Benim annemde tam senin annenin kurdugu cumleleri kurardi eminim ama o an ellerimden ve bnm halimden dolayi ses cikarmadi.
Ama kesinlikle unutuluyor.
Meraklanma.
Komsulara Ozur felanda gereksiz.
Canım sana geçmiş olsun. Annem konuşmaya başladı. Babam geldiğinden beri tek kelime konuşmadı. Bakalım ne olacak. Ah ya çok pişmanım gerçekten

Niye rezil olasın kardes kavgası işte
İnsan içine cikamiycak bi durumun yok abartma
Alt komşular soruyormuş bizim yan komşumuza, ne oldu diye. O yüzden :( nasıl abartıyorlardır ne diyorlardır diye kim bilir. Kardeşim duvarı yumruklamıştı ona demişler ki duvara birini vurma sesi geliyordu. Nasıl böyle yorumlar yapabiliyorlar anlamıyorum ya :(

Amaaaaaaan nolcak canm iki güne unutulur. Bisey yokki bunda her ailede olan şeyler bunlar :) :) :)
Sağ ol canım, bizimki biraz gürültülü ve hatta baya gürültülü ve bağırışlı olduğundan annemler utandı, bir de komşu kapıya geldi ya.. Annemi aramış falan.. İnşallah annem ve babam da affeder annem hakkını helal etmedi çünkü sonsuza kadar etmiycem dedi o gün :(

Back
X