• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kıyamet koptu

valla daha bugün ben kavga ettim evdekilerle, benm annem babam küçüklğmden beri kavga eder, 1 Allahın kulu da noluyo demez, sizin komşular hadi kapıya gelmek neyse bide anneyi aramışlar ya yuh yani..

okey duyarlı olunur eve gelinir de anneyi aramak nedir, bunlar abartmış sanki.. Rezil olacak bi durumyok bence ya iki kardeş arasında anne baba arasında olur öyle şeyler. Keşke olmasa keşke ama oluyor işte insanlık hali.

oturduğunuz semt ya da apartman biraz ağır bi yer sanırım. Heryer de böyle olmaz çünkü.
Ama üzme kendini olur öyle şeyler.

Çok bağırış çağırış oldu ya çok utandım başımın ağrısından duramadım.. Sıkıntıdan. Buraya yazmak istedim sağ olun inşallah kötü gözle bakmazlar :KK43:

Bence milletçe en belirgin özelliğimiz Herşeyi çok çabuk unutmamızdır, gündem çok çabuk değişir. Neler oluo bu hayatta yaa sıkma bu kadar kendini.

valla daha bugün ben kavga ettim evdekilerle, benm annem babam küçüklğmden beri kavga eder, 1 Allahın kulu da noluyo demez, sizin komşular hadi kapıya gelmek neyse bide anneyi aramışlar ya yuh yani..

okey duyarlı olunur eve gelinir de anneyi aramak nedir, bunlar abartmış sanki.. Rezil olacak bi durumyok bence ya iki kardeş arasında anne baba arasında olur öyle şeyler. Keşke olmasa keşke ama oluyor işte insanlık hali.

oturduğunuz semt ya da apartman biraz ağır bi yer sanırım. Heryer de böyle olmaz çünkü.
Ama üzme kendini olur öyle şeyler.
Bence milletçe en belirgin özelliğimiz Herşeyi çok çabuk unutmamızdır, gündem çok çabuk değişir. Neler oluo bu hayatta yaa sıkma bu kadar kendini.
İnşallah unutulur canım. Her şeyden çok olayı kendilerince abartmaları ve abartacak olmaları üzdü beni. Sağ olasın yorumların için, biraz olsun rahatladım. Evet herkes kavga edebilir insanız sonuçta, ama kapıya çıkacak kadar gurultu yapmışız demekki endişelenmişler vs.

İnşallah unutulur canım. Her şeyden çok olayı kendilerince abartmaları ve abartacak olmaları üzdü beni. Sağ olasın yorumların için, biraz olsun rahatladım. Evet herkes kavga edebilir insanız sonuçta, ama kapıya çıkacak kadar gurultu yapmışız demekki endişelenmişler vs.
ya gürültü de olur hadi kapıyada gelinirde anneyi aramk nedir, sanki birbirnizi öldürüyomuşsunuz gibi kadını toplantısından etmişler.. İstedikleri gibi abartsınlar hiiç üzülme.. Bende annemle kabga ettiğinde ertesi günü apartmanda kmseyle karşılaşmamaya çalışırdım sonra bi baktım kimsenin umrunda değilim. Üstelik herkes kavga edebiliyo..

ayrıca sokak ortasında saç baş dalmamışsınızki, alt tarafı kardeşle bi kavga. Annen baban kardeşleriyle hiç mi kavga etmemiş. Sürekli olmadığı sürece büyütülecek bi durum değil bence hiiiç sıkma kendini 2 güne geçer.. :)

ya gürültü de olur hadi kapıyada gelinirde anneyi aramk nedir, sanki birbirnizi öldürüyomuşsunuz gibi kadını toplantısından etmişler.. İstedikleri gibi abartsınlar hiiç üzülme.. Bende annemle kabga ettiğinde ertesi günü apartmanda kmseyle karşılaşmamaya çalışırdım sonra bi baktım kimsenin umrunda değilim. Üstelik herkes kavga edebiliyo..

ayrıca sokak ortasında saç baş dalmamışsınızki, alt tarafı kardeşle bi kavga. Annen baban kardeşleriyle hiç mi kavga etmemiş. Sürekli olmadığı sürece büyütülecek bi durum değil bence hiiiç sıkma kendini 2 güne geçer.. :)
Sağ olasın, ama babama kahve yaptım az önce götürdüm ve istemiyorum diye geri gönderdi özür de diledim.. Onlar etrafa rezil olduk utandık diye bakıyor. Bana dedi ki siz evladımız olmasanız sizin yüzünüze bakmayız ama evlat olduğu için atılmıyor dedi. Şu an bunu gözyaşları içinde yazıyorum. O kadar kotu oldum ki. Boğazımda düğümlendi bu söz.

Canım annemi endişelendiği için aramış sanırım, ama haklısın ben de aramazdım en kötü kendim giderdim çok endişelenirsem kapıya. Bir de bizim apartmanda normal konuşma bile duyulacak derecede biz de baya bağırdık hele kardeşim... Duvar yumrukladı bağırdı baya. Ve erkek olduğu için onun çıkardığı ses çok fazla oluyor. Kadın demiş ki kıza bir şey oldu galiba. Halbuki biz o sırada yatışmış oturuyorduk.
kesinlikle hata sizde.
bir kere kardeşiniz tam ergenlik döneminde.. en önemlisi bu.
siz artık 20 yaşındasınız ve bir bayan olarak daha çabuk olgunlaşabilme şansınız var.
ama erkekler zaten geç olgunlaşıyor.
bi de çocuğun o kadar üzerine gitmeyin ya, daha 15 yaşında aranızda 5 yaş var. 1-2 yaş olsa hadi neyse

bence kimse 15 yaşında bir çocuğu ayıplamaz. kesinlikle 20 yaşında bir genç kızı ayıplar.
ayrıca yazık kardeşinize üzüldüm açıkcası. duvar yumruklatacak kadar çocuğun üzerine ne diye gidiyorsunuz ki yaa???

Olur yahu kardeşler arasında. Biz ne kavgalar ettik vakti zamanında kimin umurunda. Onların yanlışı hiç mi kavga olmuyormuş evlerinde acaba? Bence hiç utanma çekinme.

O da bişey mi bizde naklen canlı yayın var hergün :KK70:

Olur yahu kardeşler arasında. Biz ne kavgalar ettik vakti zamanında kimin umurunda. Onların yanlışı hiç mi kavga olmuyormuş evlerinde acaba? Bence hiç utanma çekinme.
Çok aşırı gürültü olunca endişelenmişler. Bir de kardeşim her zaman çok abartır. Anneme bile bağırır neler söyler. Ben de etrafa atınca temizle diye kızdım baya, o da her zamanki gibi etrafı birbirine kattı bağırdı çağırdı, etrafı yumrukladı. İnsanlar da aşırı büyük bir şey oldu sanmış. Bana bir şey oldu sanmışlar vs, duvara birini vurma sesi gibiydi demiş işte yan komşu. Halbuki o duvarı yumrukladı her zamaki

Hakbuki o duvarı yumrukladı, büyüttü olayı. Çok pişmanım keşke öylece bıraksaydım ama ben de sinirime hakim olamadım etraf mahvoldu çünkü :(

bizde kardeşimle böyle kavga etmiştik sonra parmağı çıkmıştı bir sisti sonraki gün sınavı vardı annemler koşa koşa eve gelip doktora götürdüler hala su şişesinin kapağını açamaz:p

Çok abartmışsınız bir mayonezi, neyse Allah beterinden korusun.
Mayonezi abartmadım ben sadece mayonezi sallama kapağını kapat etrafa sıçrıyor dedim. O bana hakaretler etti onun üzerine bir sürü laf saydı, ben de bu lafların üstüne benim yaptığım şeyi yeme dedim. Onun üzerine tabağındakileri attı, her yer mahvoldu ben ona kızdım zaten temizle diye, yoksa diğerini abartmadım

yalnız o mayonez olayında siz körüklemişsiniz olayı :KK70: ama olur bir daha gitmeyin bence üstüne 15 Yaşında . unutulur
Canım sadece kapağını kapat etraf mahvoluyor dedim, biraz kızarak. Onun üzerine o abartarak hakaretler edip tabağındakini attı etraf yerler mahvoldu. Böyle yapacağını buralara varacağını bilsem inan temizle bile demezdim, annem bakardı gelince ne diyecekse derdi :(

Oldukca elite ve standart ustu bir binada oturuyorsunuz galiba. Kardes kavgasini hem komsulariniz hem de babaniz bu kadar buyuttugune gore.. Rezillik falan niye olsun yahu?

Back
X