- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bence ne hayvan üretimine destek vermiş olun ne de o hayvanı evde tek bırakarak vebal altına girin.. yalnızlıkla baş edebilmek böyle bir şey olmamalı..Merhaba arkadaşlar daha önce yalnız yaşadığımdan ve çok bunaldığımdan dolayı konu açmıştım hatırlayan olur belki. Memurum nöbetli çalışıyorum bir buçuk sene kaldı tayinime. Şöyle ki evde köpek bakmak istiyorum toy poddle ya da pomerian istiyorum ikiside küçük ırk zaten. Ama ben 24 saat gidiyorum nöbete öyle bir sıkıntı var sizce olur mu bakılır mı tek kalabilir mi başa çıkabilir miyim büyük sorumluluk kararsızım
Aslında sırf yalnızlıkla baş etmek için değil hep istediğim bir şeydi şu an tam zamanı gibiBence ne hayvan üretimine destek vermiş olun ne de o hayvanı evde tek bırakarak vebal altına girin.. yalnızlıkla baş edebilmek böyle bir şey olmamalı..
Evde illa ki bir nefes olsun diyorsanız ve kafese kapatmayacaksaniz kuş sahiplenin hiç olmazsa.
Kim dedi satın alacağımı. Eş dost var çevremde şu an tam bu ırklardan sahiplendiriyorlar o yüzden düşünüyorum zaten ciddi ciddi bulmuşken.Hayvanların cins ırk diye satın alınmasını doğru bulmuyorum. Satın alma sahiplen!
Evet o yüzden zaten elim kolum bağlıKöpekler o kadar sürede yalnız kalıp evde dururlarsa depresyona girerler. Eve geldiğinizde saati umursamadan dışarı çıkarmanız gerekir.
Hayvan sevginizden eminseniz 2 tane sokak kedisi sahiplenin derim. Birbirlerine arkadaş olurlar. Ama bakımı gerçekten çok zor kedi, köpek gibi evcil hayvanların. En basitinden pencere ve balkonları tellemek, delici eşyaların olduğu çekmecelere kilit takmak gerekiyor. Bakımı, ilgi göstermesi vesaire bence nöbetli çalışan biri için çok zor.
Evden saatlerce uzak kalmanız ev hayvanı için uygun değil, çok büyük bir sorumluluk bu.Aslında sırf yalnızlıkla baş etmek için değil hep istediğim bir şeydi şu an tam zamanı gibi
Merhaba, 24 saat nöbette yürüyüşe ve tuvalete çıkarak biri lazım. Onun dışında dediğiniz köpekler sosyal varlıklar ilgi alaka isterler. Düzenli dışarı cikarma ve ilgi şart. Benimde köpeğim var sorabilirsiniz aklınıza tkailan birşey varsaMerhaba arkadaşlar daha önce yalnız yaşadığımdan ve çok bunaldığımdan dolayı konu açmıştım hatırlayan olur belki. Memurum nöbetli çalışıyorum bir buçuk sene kaldı tayinime. Şöyle ki evde köpek bakmak istiyorum toy poddle ya da pomerian istiyorum ikiside küçük ırk zaten. Ama ben 24 saat gidiyorum nöbete öyle bir sıkıntı var sizce olur mu bakılır mı tek kalabilir mi başa çıkabilir miyim büyük sorumluluk kararsızım
Bence boş vakitleriniz için bir hobi bulun mesela ben resim yapmaya başladım, bir süredir karakalem suluboya vesaire çalışıyorum. Size resim uygun değilse müzik, pastacılık, spor, dil öğrenme gibi türlü türlü aktivite var hatta evde yapmak istemem derseniz kurslara gidip arkadaş da edinirsinizEvet o yüzden zaten elim kolum bağlınöbet düşündürüyor beni
Eğer sabah gitmeden önce gezdirirseniz iyice oynatip yorarsaniz, yeterince mama su koyup,aksam da biri size yardım edip yürüyüşe çıkarırsa neden olmasın. Ama yok köpeğim koltuklarımı kemirmis yok eve kusup isemis diye konu acacaksaniz buraya gercekten hiç o toplara girmeyin, 1.5 sene daha sabredip tayinden sonra düzen kurunca alırsınız. Yazık etmeyin ne yavruya ne kendinize.Merhaba arkadaşlar daha önce yalnız yaşadığımdan ve çok bunaldığımdan dolayı konu açmıştım hatırlayan olur belki. Memurum nöbetli çalışıyorum bir buçuk sene kaldı tayinime. Şöyle ki evde köpek bakmak istiyorum toy poddle ya da pomerian istiyorum ikiside küçük ırk zaten. Ama ben 24 saat gidiyorum nöbete öyle bir sıkıntı var sizce olur mu bakılır mı tek kalabilir mi başa çıkabilir miyim büyük sorumluluk kararsızım
Nöbetten ayrı kalan zamanınızda keyfinizi eylesin diye hayvanı eve kapatacak depresyona sokacaksınız. Başka bir eğlence bulunMerhaba arkadaşlar daha önce yalnız yaşadığımdan ve çok bunaldığımdan dolayı konu açmıştım hatırlayan olur belki. Memurum nöbetli çalışıyorum bir buçuk sene kaldı tayinime. Şöyle ki evde köpek bakmak istiyorum toy poddle ya da pomerian istiyorum ikiside küçük ırk zaten. Ama ben 24 saat gidiyorum nöbete öyle bir sıkıntı var sizce olur mu bakılır mı tek kalabilir mi başa çıkabilir miyim büyük sorumluluk kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?