Bana da yardımcı olabilirmisiniz :) biz de apartmanda yaşıyoruz fakat babam köpeğin sorun yaratacığını düşünüyor ama bense çok istiyorum alıp beslemeyi minik bir dostumun olmasını :) aslında cinsini erkek istiyordum ama dişi daha iyi olucak sanırım birde iki cins arasında kaldım biri pug diğeri white terrier ... pug fazla büyümüyo bu yüzden çok iyi olur diye düşünüyorum fakat terrier'larda çok tatlı karar veremedim
bizimde var apartmanda besliyoruz terrier eger kopege bizim yedigimiz yiyeceklerden verirseniz agız kokusu yapar hem zaten kendi mamasına alıstırın yoksa sizi yemek yerken rahat bırakmaz:) tuyleri icinde tırasa goturun uzadıkca zaten cok ahım sahım bir tuy dokme olmuyor ama tuylerini kestirdiginiz zaman hayvanda rahat ediyor...terrierler biraz cazgır oluyor benden soylemesi ama cok sadık ve sadece bir kisiyi sahibi gibi gorur yani evin diger fertlerinide tanır o ayrı ama tek bir kisinin dibinden ayrılmaz o kızdıgında bagırdıgında korkar daha cok:) birde terrier besliycek olanlar sakın yetistirirken kızdırmayın hayvanı sinirlendirecek seyler yapmayın sonrasında cok hırcın oluyor...
Evet bu cinsleri de araştırdım çok olumlu şeyler okudum. İnşallah babanızı ikna edersiniz. Önce Kendi odanızdan çıkarmazsınız sonra babanızda alışır sorun olmaz diye düşünüyorum. :)
benim de 1 yaşında bir goldie kızım var:)
annemler ilk başta tepkililerdi şimdi onu çocukları gibi görüyorlar.
hatta geçen bağırıyodum ayakkabımın bağını kemirmiş diye, babam ne bağırıyosun gücün ona mı yetiyo diye beni azarladı=))))
bir de hangi cins olursa olsun hayatını ona göre düzenlemen gerekebiliyor.sabah erken çıkmak istiyolar bi de akşam sen eve yorgun argın da gelsen çıkarmak zorunda kalıyosun vs. ama yürüyüş oluyo sosyallik katıo ben mutluyum durumdan:)
küçük köpek takıntın yoksa golden retriever kesinlikle öneririrm.
tek problem tüy oluyor ama o da baharda traşlatınca sorun olmuor
evde havlamaz, uyumludur, laf dinler, sevgi doludur. boyutu hariç evin içinde beslemek için en uygun köpek cinsi diyebilirim. ve aşırı sakin:)
eskiden terrier de baktım ama onlar biraz daha agresif oluyorlar.
bu da kendileri :))
eşim hayvanları çok sever evet bende çok severim ama herkes yerinde kalsın....eşim hayvanları ap ayrı sevdiğinde eve 2 kere köpek almaya karar verdik ben ben köpeklerden ödü kopan ben çok sevdiğim eşimi kıramadığım için kabul ettim eşim yurt dısından hatırı sayılır bir para vererek pekines cinsi köpek aldı eşim onu banyoda gazeteye tuvalet yapması içinde alıstırdı fakattttttttt
gel gelelim kokusuna bi kokusu varki sorma kendine has bi kokusu var benim midemi mafeden sonuçta hayvan bu dimi minik minik halılara işediğini farkettim sonraaa banyoda gazete yapınca ayaklarını basıp içeri geldiğini ıyyyyyy:84::84:sonra kustu sonra kakası var dayanamadım kusmaya basladım evi aldı bir ağır koku evde duramaz oldum eşimde anladı tatsızlıklar çıkmaya basladı onu bahçeli bir eve yeni sahiplerine verdik.....bütün evi elden geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?