Evde köpek beslemek

yorkshire besiorum, tüy dökme, kokma, tuvalet sorunları yok.. köpeğin kokusu bakımıyla alakalı daha çok ve cinsiyle.. yorkielerde öyle bi sorun yok =)

Köpeğin kokusu kesinlikle yediği şeylerle alakalı. Eğer et et suyu vs veriyorsanız kokar ama mamalarını yiyen köpeklerde kokma oranı çok düşük. Tüy sorunu mevsimsel olarak artıyor tüy dökme zamanlarnda traş ettirilirse çok sorun olmuyor. Wc ise werilen terbiyeyle alakalı sabırlı olup doğru eğitim vermek gerekiyor. Benim goldenım var bi sorunumuz yok

10 yıl sonra da onun yanında olacağını düşünüyorsan ve her gün kendi saçına başına zaman ayırmak kadar kadar da ona zaman ayırmaktan keyif alacağına inanıyorsan düşünme derim ben. eğitene kadar eve çişini de yapar kakasını da ısırır da belki biraz herkes yaşamıştır bunları. ama ben eve gelince gördüğüm heyecan, üstüme atlaması, tasmayla dolaştırırken bile beni yoklaması "iyi ki sahiplenmişim" dedirtiyor bana

Kesinlikle o yoklaması çok süper bir duygu. Ben tasmasını çıkartıp dolaşıyorum çoğu zaman önden koşarak gidiyor arada bir arkasına bakıyor beni kontrol edip tekrar devam ediyor :))

annesine muhtaç bebek gibiler. bir canlının hayatının sonuna kadar en değerlisi olmak... çok güzel bişey

Evde (küçük ırk) beyaz köpek besleyen varmı ne gibi zorlukları var acil yardım lütfen almak üzereyim birtane çünkü ............

benim maltese terrier cinsi 6 aylık bir köpeğim var evde besliyorum biz evde yemek yaparken falan odama kapatıyorum ve oda çok kokuyor sizce bunun nedeni ne olabilir ve nasıl önleyebilirim

Evet bu cinsleri de araştırdım çok olumlu şeyler okudum. İnşallah babanızı ikna edersiniz. Önce Kendi od
benim 6 aylık maltese terrierim var 4,5 aydır bizimle ve hala tualet konusunda sıkıntılar yaşıyoruz ev içinde yeri var önceden oraya arada kendi gider yapardı artık hiç yapmıyor canı isteyince ona ayırdığımız gazateye yapıyor arada yere sizce ne yapmalıyım

yaaaa hiç yokmu yaniiii evde beyaz köpeği olan şimdi :18:
Benim var beyaz maltese terier ama biz evde yokken konşularımız çok gürültü yaptığını havladığını söylüyor ve şımarık bir köpek olduğu için eğitimi zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…