İlk 3 gece kapıyı tekmeledi.Ağladık annemle.Şimdi ise kapı açık olsa da gelmiyor.Daha özgür bahçedeArtık alismistir başta zorlansada bencede iyi olmuş hem siz hem kopeginiz için
Güzelim ülkeden hayvanı Türkiyeye götürme bence o oranın iklimine ortamına alışık...Çok üzül
Çok üzüldüm..ben de isviçre dağ köpeğini istiyorum..cins olsun die bir takıntım yok ama..
Bahçeye kac yasinda koydunuz? Biz yanına bir tane daha alacağız arazi yeterli olursa birlikte yasasınlar diye. 3 günde alıştı mı Cidde'n? Cok kafama takılıyor.İlk 3 gece kapıyı tekmeledi.Ağladık annemle.Şimdi ise kapı açık olsa da gelmiyor.Daha özgür bahçede
Bahçeye kac yasinda koydunuz? Biz yanına bir tane daha alacağız arazi yeterli olursa birlikte yasasınlar diye. 3 günde alıştı mı Cidde'n? Cok kafama takılıyor.
Evet ama bu cins ılıman mrvsimde de yaşayabiliyormuş..büyük cins olması brni endişelendiriyor
İki rottweilerım var benim.
Canım yurtdışında apartmanda beslemek yasak,en azından benim yaşadığım ülkede yasak,burda da sokak hayvanı yok,ben de hayvanları çok severim ve küçükken kedi köpek tavşan herşeyi besledim,ama evimiz müstakildiYurtdışında beslemek yasak değil..burda herkes besliyor..sokak kedisi köpeği yok bırda..
Bencillik sanki apartmanda beslemek haklısınız ama ben de seviyorum çok elimde değil.
Haha çok tatlısınız, kimseyi hedef almadım, sadece bence alma, bence olmaz diyenler vardı bol bol, o yüzden öyle dedim. Ama şimdi de ben alındım ne o 5 rakamını gözüme gözüme sokmalar, hadi benim bir tanecil var, konu sahibesi napsın? İkimiz birden küstük ve de alındık.
Evet bahçede bir tane daha olmasi avantaj o Zaman :) içim rahatladı. Bir de benimki buyuk bahçede daha Mutlu olur sanırımToplamda 5 sene kaldı evde.Alıştı,evet.Ama o arada kararlılığımızı korumamız gerekti.Gerçi bana kalsa yapamazdım.Annem kesinlikle direndi.Evde dediğim gibi özgürlükleri kısıtlı.Onu geçtim,gelenlerden de rahat olmuyor.Ne eleştiriler bitiyor,ne "aman tüy var mıdır"lar,ne de "bu eve melek girmez,namaz kılınmaz"lar...Üstüne bir de gelen korkuyorsa arka odaya kapatma durumumuz oluyordu... Biz yanına almadık,çünkü vardı zaten bahçede golden köpeğim.Sonra da kendi bebişleri oldu.İsteyenlere verdik ama 1 tanesini ayırdık yanına.
Babam aldığında ben on bir yaşımdaydım..sırf sen iş dönüşleri sarılabileceğin bişey arıyosun diye hayvanı dört duvar arasında yalnızlığa mahkum etmek istiyosun nasıl sevgi bu ya.
babam almıştı bakamamıştım vs. diye konuyu geçiştircek kadar da pek önmsemiyosun anlaşılan bakımını ve eğitimini.
Sadece tuvalet alışkanlığını kazandırmak içni bile peşinde gezmek gerekiyo ki bebek gibi herşeyiyle sürekli ilgilenmen gerek aşıları temizliği komutları tüyü banyosu maması eğitimi ödül maması..
lütfen hayvana yazık etme kendine bi peluş ayı falan al.
Hala çatlatmalara devam ediliyor, şimdi bayılazzzaamHedef almadığınızı biliyorum
Muhabbet olsun diye dedim.
Ya benim en büyük şansım şehir merkezinde bahçeli evimizin olması.
Kaz beslemişliğim bile var.
Sevgi ve kızgınlık karışımını bir arada yaşıyorumkavun kokusu Kuzu, keçi, tavuk ve 6-7 tane sokak kedisini saymadım bile
İsteyen istediği hayvanla (öküz hariç) yaşaması dileğimle.....
Sevgi ve kızgınlık karışımını bir arada yaşıyorumKızsam mı, sevinsem mi, iç mi çeksem ne yapsam bilemedim. Güldür güldür izliyorsunuzdur umarım, çünküüüüüü;
Eki Görüntüle 1776802
Ama hasetsiz, nazarsız bir şekilde diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?