- Konu Sahibi sosyalbukalemunum
-
Benimde evde koşu bandı var bazen söz verip kendime başlıyorum ama en fazla 4 5 gün çekiyor ve kilom aldı başını gidiyor nefes almakta zorlanmaya başladım sabah ilk işim başlamak birbirimizi motivasyonunu saglariz
bende varım kızlar ...yarın sabahtan bende başlıyorum ilk etapta bir saat ile başlamak istiyorum..bol bol su ve sebze ile...Merhaba kizlar bnmde kosu bandim var 172 boy 70 kg. on kilo vermek istiyorum ama bi turlu beceremiyorum sizlerle bir olursak motivasonla basaririz sanirim birbirimize destek plup olup yazisalim hergun yediklerimizle birlikte yaptigim egzersizleri de yazalim mi ne dersiniz
İlk gün çok yorma kendini yavaş tempoda yürümelisin eklem ağrıları olurbende varım kızlar ...yarın sabahtan bende başlıyorum ilk etapta bir saat ile başlamak istiyorum..bol bol su ve sebze ile...
Haftalık verdiğimiz kiloları yazalım daha iyi olurhadi bakalim arkadaslar bugunu not alalim bir Ay sonra kac kg verdik yazalim
Burdan birbirimizi motive ederiz haftalık kilo bildirimleri yaparak. Peki koşu bandında kaç dk ve hangi hızda yürüyorsunuz?
Yeni başlayacağım için 5.5 45 dk yürümeyi düşünüyorum yarindan itibaren başlıyorum bugün vaktim olmadı arti diyette yapacağımBurdan birbirimizi motive ederiz haftalık kilo bildirimleri yaparak. Peki koşu bandında kaç dk ve hangi hızda yürüyorsunuz?
Bende 6.0 da yürüyeceğim çünkü 3 gün ara verdim yarın başlıyorum 9da kalkıp yapacağım sabah daha iyi oluyor sanki:))Yeni başlayacağım için 5.5 45 dk yürümeyi düşünüyorum yarindan itibaren başlıyorum bugün vaktim olmadı arti diyette yapacağım
Kesinlikle sabah daha iyi ilerki saatlerde ben erteliyorum bi bakıyorum gün bitmiş ☺Bende 6.0 da yürüyeceğim çünkü 3 gün ara verdim yarın başlıyorum 9da kalkıp yapacağım sabah daha iyi oluyor sanki:))
Ben ertelemiyorum ama sabah yapınca sanki işe daha çok yatıyormuş gibi geliyor bana:)))Kesinlikle sabah daha iyi ilerki saatlerde ben erteliyorum bi bakıyorum gün bitmiş ☺
Kızlarrr koşu bandında yürüyüşler yapıldı mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?