Evde mi kaldım ?

Sizin erkekten bi beklentiniz bile yok herşey kabul edec k düzeyde bi kişilik yansıyor su yazdıklarınızdan ,kus bakmayın daha ne kalmış ?

Sadece evlenebilmek için mi bu kadar tahammül ettiniz ?Yani sadece evlenmiş olabilmek için mi?
Hayır tabiki. Seviyordum. Hala da peşindeydi evlenmiş olmak icin onla birlikte olsaydım devam ederdim

Hayır tabiki. Seviyordum. Hala da peşindeydi evlenmiş olmak icin onla birlikte olsaydım devam ederdim
Yaşınız genç 1 günde 1 saatte bile neler değişiyor insanın hayatında önünüz de yıllar var .

Evlenmek ;”işte bu “denilen bi insan ile olmalı öyle biri olmadan yazık etmeyin hayatınıza ,böyle “evde kaldım “gibi bomboş bi içeriği takıntı yaparsanız ,karşınıza gelen adaylardan hemen seçime zorlarsınız kendinizi .Ve elinizde sadece koca bi keşke kalabilir .

Yaşınız genç 1 günde 1 saatte bile neler değişiyor insanın hayatında önünüz de yıllar var .

Evlenmek ;”işte bu “denilen bi insan ile olmalı öyle biri olmadan yazık etmeyin hayatınıza ,böyle “evde kaldım “gibi bomboş bi içeriği takıntı yaparsanız ,karşınıza gelen adaylardan hemen seçime zorlarsınız kendinizi .Ve elinizde sadece koca bi keşke kalabilir .
HAklısınız. Öyle biri olsun istiyorum hayatımda. Ama aslında biraz uzak da geliyor bana. İnsallah hayırlsı olur

İste Doğuda 25ten sonrası evde kalmış oluyor herhalde suan o gözle bakıyorlar bana. Hayatımda da kimse Yok suan.. ondan olabilir
Sen kendinden mesulsün mutsuz olsan kimsenin zerre umrunda olmayacak ah canım deyip arkanı dönsen gülerler. Bak 4 seneni vermişsin ama adam tırt çıkmış bu işler öylr yaşım geldi evleneyimle olmaz. Doğru dürüst biri için dua et bol bol gerisi gelir zaten.

Ben dolu dolu 27 yaşındayım, asla evliliği düşünmüyorum. Kimse de bana sormuyor...
Koca bulup tüm paranı çeyize harcayana kadar ne güzel ogretmensin, paran /vaktin var. Tatil planları falan yapsana. Hadi euro pahalli, fasa falan git mesela somestrda.
Sana koca sorana tatil planını anlat.
Bir süre sonra sana acıyarak değil özenerek bakarlar :) denenip onaylanan bir yorum ...

Enin olun evlilerin evde kalmanizdan daha zor bir hayati var .
Yasadiginiz her anin kiymetini bilin .Evlendikten problemler oluk oluk geliyor .
Heeerrsey mukemmel olsa bile telaşiniz bitmiyor .

iyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa
Eğitimli insanların dudaklarından bu cümleler dökülünce çok utanıyorum. Hesapça ben de eğitimciyim çünkü .

Eğitimci camiasının (özellikle meb grubunun) vizyonsuzlugu iğrenç boyutlarda.

Tenefüs arasında çocukların yanında sigara içen... bir üniversite okumak için köyünden çıkmış başka da bir yer görmeye üşenmiş... eline bir kitap alıp okumamış ama daima "okuyun" diye buyurmuş... hayatındaki en büyük başarıyı "koca bulmak" zanneden kafalar çocuklarımızı eğitecek!!! Sonra memleket gelişmiyor teraneleri..

Henimefendi. 29 yaşında evlendim. Kimse de bana bu soruları sormadı. Zaten üniveriste bitirip toparlanıp evlenmek en iyi ihtimalle 26 yı bulmuyor mu?? Neyin derdindesiniz.. 27 yaşında gerçekten evde kaldığınızı! Mı düşünüyorsunuz?

Ayrıca evde kalmak ne demek?

Lütfen ya.. lütfen ..

Bu yaşta evde kaldım muhabbeti biraz saçma oluyor açıkçası.
Öğretmenle odasında olur böyle muhabbetler. Sana özel değil. Bekar biri oldu mu illa ki yapılır. Sen de takıntı yapmışsın. Bazı çöp çatan öğretmenler olur, kardeşine yakıştıran öğretmen olur, akrabasına yakıştıran veli olur.. yani hep bir evlilik lafı olur. Millet kendine konuşacak laf atıyor sen kompleks yapmışsın.
Aslında en güzeli akışına bırakmak. Olacağı varsa oluyor zaten nasıl olduğunu bile anlamıyorsun. Ayrıca bekarlığın tadını çıkar. Gez, toz...

Ben 32 yaşındayımve gecen hafta ilişkimi bitirdim. Ben ne yapayım: Hiç de bunu sorun etmiyorum. Hayırlısı demek lazımmış bunu öğrendim

33 yasinda evlendim.Son 5 yilim batida gecti.Malum bati artik evli ,cocuklu,belirli yasta ogretmenlerin oldugu bolgedir.5 sene boyunca okulda tek bekar ogretmen olarak ta kaldim.Niye bu kadar kafaniza takiyorsunuz bu durumu anlamiyorum ben.Evlilik bir mertebe degil ya.Arşa degmiyor kimsenin başı.

Haklısınız

Bu yaşta evde kaldım muhabbeti biraz saçma oluyor açıkçası.
Öğretmenle odasında olur böyle muhabbetler. Sana özel değil. Bekar biri oldu mu illa ki yapılır. Sen de takıntı yapmışsın. Bazı çöp çatan öğretmenler olur, kardeşine yakıştıran öğretmen olur, akrabasına yakıştıran veli olur.. yani hep bir evlilik lafı olur. Millet kendine konuşacak laf atıyor sen kompleks yapmışsın.
Aslında en güzeli akışına bırakmak. Olacağı varsa oluyor zaten nasıl olduğunu bile anlamıyorsun. Ayrıca bekarlığın tadını çıkar. Gez, toz...
Geziyorum istediğimi yapıyorum aslında ama çevremde tek bekar ben olunca kötü hissediyorum onlar böyle konusunca

iyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa
Ay yapma Allah aşkına ablacım.27 yaş nedir?Ayrıca okumuş kadın evde kalmaz.Ben 32 yaşında eşimi buldum.Senin gibi öğretmendim o zamanlar.Kimsenin ne dediği de umrumda değildi.Erkenden evlenen arkadaşlarımın hepsi sefil durumda şimdi.Zamanı gelince karşına çıkacak iyi biri.Böyle düşüncelere kapılıp aceleyle yanlış karar verme sakın!

33 yasinda evlendim.Son 5 yilim batida gecti.Malum bati artik evli ,cocuklu,belirli yasta ogretmenlerin oldugu bolgedir.5 sene boyunca okulda tek bekar ogretmen olarak ta kaldim.Niye bu kadar kafaniza takiyorsunuz bu durumu anlamiyorum ben.Evlilik bir mertebe degil ya.Arşa degmiyor kimsenin başı.
Ne güzel. İnsallah hayırlısı ile bana da nasip olur

Aynen öyle. Etrafımda nasıl hayatında biri Yok denir hep. Sen bulamadıysan kimse bulamaz falan derler ama halbuki nasip
millet birazda evlenip boşanmalar arttı bundan çekiniyor...dikkat edersen boşanmak isteyen taraf genelde kadınlar oluyor..ayrıca ilişki yürütmeyi, ilişkide emek vermeyi pek bilmiyoruz, sürekli bir tartışma ortamı var hem sevgililikte, nişanlılıkta ve evlilikte...Kadınlar sanırım eşit olmayı erkeklerle ağız dalaşı yapmak sanıyor...Çiftler önce insan olarak birbirne hiç saygı göstermiyor..Bayanlar ise evlendikten sonra bile, bekar hayatı gibi yaşamak istiyor...tabiki bunlar benim genel olarak düşündüklerim...istisnalar mutlaka vardır...

Ay yapma Allah aşkına ablacım.27 yaş nedir?Ayrıca okumuş kadın evde kalmaz.Ben 32 yaşında eşimi buldum.Senin gibi öğretmendim o zamanlar.Kimsenin ne dediği de umrumda değildi.Erkenden evlenen arkadaşlarımın hepsi sefil durumda şimdi.Zamanı gelince karşına çıkacak iyi biri.Böyle düşüncelere kapılıp aceleyle yanlış karar verme sakın!
Hayır sevmediğim istemediğim biriyle asla yapamam. Bir hoca vardı bana birini söyleyip duruyordu içim ısınmadı açıkcası Yok sen kriter koydun bak o evli suan diye.

Ben 32 yaşındayımve gecen hafta ilişkimi bitirdim. Ben ne yapayım: Hiç de bunu sorun etmiyorum. Hayırlısı demek lazımmış bunu öğrendim
Allah yardımcınız olsun. İnsallah hakkımızda hayırlsı olur

Back
X