- 12 Nisan 2016
- 1.135
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.920
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gercekten millet konusacak bisey buluyorYa bu saçma evde kaldın baskısı yüzünden kadınlar evlenme derdine düşüyor aman koca olsun da deyip hiç olmayacak adamlara kıymet veriyorlar. 30 yaşında 5,5 senelik evliyim, eşimi seviyorum ama keşke şimdi evlenseydim diyorum :) O 5 seneyi gezerek tozarak turlara giderek paramı harcayarak insanları daha iyi tanıyarak geçirirdim. saf gibi kv nin bana yaptıkları için üzülerek geçirmezdim....
Bana da bebek yok mu diye soruyorlar, insanlar boş konuşuyor, evlenmiyorum çatır çatır paramı yiyorum bekarlık sultanlık elin oğlunun çamaşırı yıkayıp karnını doyurmuyorum deyin:)
Ya bizde gün içinde çok yoğun oluyor hiç kimse kimsenin özelini bilmiyor zaten vakit de yok, sizde vakit mi çok acaba anlamadım. İşimin sevdiğim kısmı bu işten başka bir şeye vakit kalmadığından milletle boş muhabbet etmek zorunda kalmıyorum :)
Yok canım öyle demeyinSen bu yaşta evde kaldıysan, ben ölmüşüm cenazemi yerde bırakmışlar![]()
Belki deBence ağzınızı arıyorlardır, hani kimse yoksa kısmet gönderelim diyeYaşınız itibariyle evde kalmış dönemine hiç mi hiç girmediniz ki öyle bi dönem bence yok.
İste tam da hissettiğim sey bu. kendimi gercekten kötü hissediyorumYasınız gec değil tam ideal evlilik yası ama biri de girmiyorsa hayatınıza etrafta devamlı soruyorsa karamsar olmanız doğal.
Ben olsam bende çok rahatsız olurdum.
Haklısınız. Cok teşekkür ederim insallah öyle olurBizim memleket ordinaryus profesör de olsan, evli değilsen hayattaki o ulvi amaca ulaşamamışsın gibi davranan boş kafalılarla dolu. Bari siz bu boş kafalıları kafanıza takmayın bir kadın ve eğitimci olarak. Evlilik güzel şey ama standartlara bağlı bir şey değil. Evlenseniz, çocuk yok mu derler, çocuk olsa ikincisi nerede derler, o da olsa ev, araba var mı derler... İnsanların kafa yapısı bu genelde, hayatı bunlar zannediyorlar. İnsan her önüne gelenle evlenemez, ee evleneceğimiz insanla karşılaşma zamanımıza da biz karar veremiyoruz. Biraz sizin insanlara şans vermenizle, biraz da hayatın size şans vermesiyle alakalı durumlar bunlar. Zamana bırakmak, hayatınızı yaşamaya devam etmekten başka çare olmadığına göre, üzülmeye de gerek yok. Elbette bir gün bir yerlerde çıkacak o insan karşınıza.
Yok bizim okulda hep evliMerhaba meslektaş. Tabi ki evde kalmadın, saçmalamaEvlenmek için en ideal yaşların içindesin. Bu nedenle soruyorlardır zaten. Bizim öğretmen ortamında evlenmeye aşırı derecede meraklı iki cinsten de öğretmen boldur. Öğretmenler odasında genelde birbirine yürüyen yürüyenedir. Yok mu şöyle bir boyu boyuna, huyu huyuna, branşı branşına uygun bir muallim ?
![]()
Bizim okuldan transfer yapayım diyeceğim ama çoğunu düşmanımın başına sarmam ayolYok bizim okulda hep evli![]()
Sizi çok iyi Anlıyorum ve düşündüğünüz şey o kadar doğal ki insan belli bir yastan sonra evlenmek ister hayatında biri olsun ister bunlar çok normal ve insanca istekler . Tıpkı işe girmeyi istemek gibi örnek veriyorum.İste tam da hissettiğim sey bu. kendimi gercekten kötü hissediyorum
iyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa
Benim okulumdaki bayanlar çok eğlencelidir.Evli olanlara da sorsan çoğu mutlu değilim der ama bu birilerini evlendirme çabası nedendir acaba?
Ahaha gez toz benim favorim.-Sanki 40 yasindasin ne alaka evde kalmak
-Zaten 30dan once evlenenler resmen mutsuz oluyor en dogru evliligi 30dan sonra yaparsin.
-Kendini geliştir,gez, toz...
-Kismet.
-Evlenenlerin basi goge mi erdi.
Ve kapanis.