Evde mi kaldım?

Kızlar çevremdeki herkes tek tek nişanlandı evlendi . Eski görüştüğüm insanlar evlendi. Bu aralar çok kafama takılıyor depresyona girdim resmen bende evleneyim yuvam olsun istiyorum
evlenmek neden bu kadar önemli? herkes evlenmek zorunda diye bir sey mi var? kendinizi gelistirin, keyif alacaginiz seyler yapin, dostluklar edinin, gezin tozun..birini de severseniz evlenirsiniz. evlenemedim diye biri bulunup evlenilmez.

Bende 29 yaşında sizin gibi düşünürken karamsarlığa kapılıp iyice tanımadan bir kac görüşmeyle ve ailesinin sozleriyle evlendim.8 yıl sonra bir cocugumla bosandim.cok buyuk hats yspmisim.şiddete uğradım neler yaşadım .sakin evlenmek için yaşım geldi geçiyor diyerek iyice tanımadan emin olmadan evlenmeyin. .

Evet tabi, biz öyle evlendik. Nasıl bilmezsiniz 😆
Boşandıktan kısa süre sonra (yaş 27 idi) bi grup kız arkadaşla yemekteydik, tekrar evlenmeyi düşünüp düşünmediğimi sordular bilmiyorum ne nasip olur deyince ben, kendilerinden artık geçtiğini (!) ama çocuk sahibi olmak istiyorsam benim ÇOK GECİKMEDEN BİRİNİ BULUP🤓 evlenmem gerektiğini ısrarla salık vermişlerdi. O gün de düşünmüştüm herhalde sokaktan bi adamın kolundan tutup götürmem lazım diye (ve sanırım bulduğumuz erkeğin zaten bize dünden razı olup peşimizden geleceği ön kabulünde olmalıyız). Yani böyle demek ki bu işler, nasipmiş geleceğin bilinmezliğiymiş önemli değil, birini bulmak önemli 😄

27 yaşındayım evlenmek için geç mi kaldım? Bütün arkadaşlarım evlendi çok kafama takılıyor bu durum lütfen beni yadirgamayin :KK43: kimle görüştüysem sonu gelmedi hep bozuldu. Sizler kaç yaşında evlendiniz?
27 yaş çok geç şimdiye 2 çocuğunuz olmalıydı adınıza çok çok üzüldüm

Boşandıktan kısa süre sonra (yaş 27 idi) bi grup kız arkadaşla yemekteydik, tekrar evlenmeyi düşünüp düşünmediğimi sordular bilmiyorum ne nasip olur deyince ben, kendilerinden artık geçtiğini (!) ama çocuk sahibi olmak istiyorsam benim ÇOK GECİKMEDEN BİRİNİ BULUP🤓 evlenmem gerektiğini ısrarla salık vermişlerdi. O gün de düşünmüştüm herhalde sokaktan bi adamın kolundan tutup götürmem lazım diye (ve sanırım bulduğumuz erkeğin zaten bize dünden razı olup peşimizden geleceği ön kabulünde olmalıyız). Yani böyle demek ki bu işler, nasipmiş geleceğin bilinmezliğiymiş önemli değil, birini bulmak önemli 😄
nefes alsın bir de kısır olmasın yeter diyorlar yani tövbe tövbe.eş mi alacağız damızlık mı? :KK70:

Ya ben birini bulma olayını çok merak ediyorum. Böyle konularda hep birini bulsan fena olmaz deniyor 🤔 Biri nasıl bulunuyor? Mesela birini gözüme kestirdim adama hazırlan akşam seni eve götürecem mi demeliyim, istemiyorsa zor kullanabilir miyim
Aha haaa 😅😅😅😅 bende bilmiyorum ama birini kafese düşürmeye deniyor sanırım 😅😅 bende eşimi düşürdüm öyle dedim birini buldum

nefes alsın bir de kısır olmasın yeter diyorlar yani tövbe tövbe.eş mi alacağız damızlık mı? :KK70:
Valla benim köpeğim bile canı istemezse peşimden gelmiyor ama biz insanoğlu birbirimize nefes alsın yeter çekiyoruz çok ayıp :)) üstümüze özgür irade atsınlar biraz

Aha haaa 😅😅😅😅 bende bilmiyorum ama birini kafese düşürmeye deniyor sanırım 😅😅 bende eşimi düşürdüm öyle dedim birini buldum
İyi de ya istemeyeydi adam :))
Edit: şunu anlatmaya çalışıyorum, evlilik veya ilişki tek taraflı bir irade değildir, karşına biri çıkar ortak kararla çift olursunuz. Bunun da ne zaman nasip olacağı bilinmez ki. İyi ben birini bulayım paket olsun evde yiyecem diyemeyiz yani, böyle tavsiyeler işe yaramıyor netekim

Son düzenleme:
Valla benim köpeğim bile canı istemezse peşimden gelmiyor ama biz insanoğlu birbirimize nefes alsın yeter çekiyoruz çok ayıp :)) üstümüze özgür irade atsınlar biraz
amann salla bana da az evde kaldın dememişlerdi vakti zamanında çok ta tınnnnnnn.rahatlığımı özgürlüğümü kıskanıyorlardı aslında :KK70:

19 da nisanlanip 20 de evlendim ama siz bunu ornek almayin😂

Bence ideali 25-27.tabii ki kismet bu isler oyle yas araligi vermek de pek dogru degil.
Insallah hayirli kisi cikar karsiniza.evlenmek icin evlenmemek lazim.
Merhametli saygili birinibulursaniz kacirmayin

27 yaşındayım evlenmek için geç mi kaldım? Bütün arkadaşlarım evlendi çok kafama takılıyor bu durum lütfen beni yadirgamayin :KK43: kimle görüştüysem sonu gelmedi hep bozuldu. Sizler kaç yaşında evlendiniz?
Ya lütfen yapmayın düşüne düşüne «Evde kalırsam naparım eyvah» bunu mı düşündünüz... kocasız yaşanıyor insanlar ölmüyor korkmayın...

Back
X