Evde nasıl daha seksi görünüm eşime aynı düzenden sıkıldık artık ilişkimiz biraz renklensin istiyorum

Sen bugün dinlen bacım onları yapmak kolay iş değil ben hiç almiyim adam alışır sonra kurtulamam belimiz kırılır birşey gelir başımıza Cesaret edemem
Türk klasikleri herzaman iyidir bacım. Ruhu yormadan dinlendirir. neymiş öyle yok 42. Resim 34. Resim. Biraz cilve biraz naz birazda dil. Tamm işte klasiğe devam. Valla kıracaklar bir yanımızı

Türk klasikleri herzaman iyidir bacım. Ruhu yormadan dinlendirir. neymiş öyle yok 42. Resim 34. Resim. Biraz cilve biraz naz birazda dil. Tamm işte klasiğe devam. Valla kıracaklar bir yanımızı
Aynen aynen fazla ekşın aramakta olmaz bırak klasikler daha iyi

evettt plaj elbisesi de olabilirr gecelik alicam bı kac gün içinde ondan sonra da diğerlerine bakarım artık

Runazyf Rprnn o bahsettiğim pozisyyonları denemeniz lazım. öyle böyle değil. :))
Hangileriydi onlar, arattırma bana şimdi 10 sayfa, bu akşam başbaşayız deneyelim onay almışlardan. ben inceledim de çoğu çok zor ya, adamı amuda kaldırmadan oral yapmak daha eğlenceli, beli sakatlanır mı diye düşünmem en azından.

Büyük risk alıyorsun bilesin Bahsettiği pozisyonlar için esnek olmak lazm amuda falan kalkcak

Dün akşam g noktası diyodum ki bı anda çok kötü oldum hazırlanmaya başlıcaktm tam ağrım tuttu.safra kesemde taşlar var yine ağrıdı bütün hayaller suya düştü gece yanaştım ama ağrım var diye kocam yanaşmadı bu seferde sabah tekrar ağrım oldu inşallah bı daha olmasın öyle bı ağrı ki anlatamam yaşayan bilir valla

Büyük risk alıyorsun bilesin Bahsettiği pozisyonlar için esnek olmak lazm amuda falan kalkcak
Hiç gerek yok o zaman, biz bildiğimiz gibi devam edelim
Çok geçmiş olsun

33 numara erken boşalma sebebi erkekler için kolay pozisyon zorlanmadan girdiği için :/

Ayy çok güldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…