Evde nasil diyet yaparim?

maqdurumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
19
1
36
Ankara
Merhabalar!

Üniversite öğrencisiyim ve seneye yurtdışına çıkıcam. 5 ay- 12 ay arası orada kalıcam. Kilo vermem gerek..25-30 kilo vermem lazım... 1 aydır başlayıp başlayıp bozuyorum:( Aslında okuldayken hiçbir sorunum olmuyor. Bozmuyorum ve sağıklı besleniyorum. 5 gn herşey çok iyi gidiyor fakat hafta sonu diyetten eser kalmıyor. Bozuluyor, sağlıksız besleniyorum ve bütün gün ağzımda bir şeyler oluyor.Mesela bugün okul yoktu ve yine bozuldu diyetim...Evdeyken diyet yapamıyorum. 1 Ay sonra okulum tatile giricek ve tüm yaz evde olucam. Bana yardım eder misiniz? evde neler yapıyorsunuz ve bozulmuyor diyetiniz? Nasıl meşgul edebilirim kendimi...?

selam cnm bende ünv. öğrencisiyim aynı sorun bendede var bende tam tersi dısarda sorun yok eve geliyorum dakika başı acıkıyorum acıktıgın zaman su yahut bitki çayı içebilirsin vucut susuz kaldıgı zaman da acıkıyormus gibi hissedebilirsin.
Ayrıca canın çikolata tarzı seyler çekiyorsa al ve yanında tası psikolojik olarak cantanda bulundugu için ya da göz önünde yemiyorsun bende işe yarıyor sahsen :D

Back