Evde ne giyiyoruz görelim bakalım:)

Nora22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.321
3.283
698
benim günümün çoğu evde geçiyo maalesef..bazen bütün günümün pijamalarla geçtiği bile oluyo burdan fikir edinip evde de şık olalım mı kızlar:smiley-cool:

bu topiğin hatrına pijamalarımı çıkardım:)))

hadi sizden de bekliorum

ben genelde eşofmanla otururum
yazın da kapri ve badi ile
üşengeçlik başa bela
ama evimde rahat olmalıyım dimi
şık olucam diye hiç kasamam kendimi kaydirigubbakcemile2

şu an ki halimi çekip buraya koysam bu topic e kimse uğramaz bi daha :roflol:

altımda eşofman,çoraplar eşofmanın üzerine çekilmiş :abuzermod: ,üstümde badi üstüne hırka.. hala da donuyorum .

kafamçokkarıştıbunlar günlük ev haliniz yani...walla benm herkesn giydiği gri eşofmanlarım var onları giyorum en rahatı....:lepi:

Güldürdünüz beni kızlar ya:)
Neden mi? Biraz relax ve gerçekçi olun:)
Çünkü sırf buraya foto eklemek için evde giydiklerim bunlar diye dışarda giydiklerinizin fotosunu ekliyorsunuz:)
Kasmayın kendinizi bu kadar ya sırf evdede aa nasıl giyiniyor nasıl şık dedirtmek için:)
ınsanlar evde mevsime göre şort tayt eşorfman badi kazak polar vs giyer:)
Büstiyer yada mini etek giymez:roflol:

ben ne pasaklıymışım yaa :roflol:

yazın daha özenliyimde kışın soğuktan gözüm bişe görmüo çekiorum eşofmanlarımı, üstünede hırka vs ohhh misler gibim takılıorum vala zemuszemus en kalınından çorapları unutmayalım tabii, buralar çok soğudu :1ninca:

vallahi kızlar ben evde eşofmanla gezilmesini pek hazetmem sabah kalkar kalkmaz yüzümü yıkar çay suyunu koyar sonrasında giyinir hafifde makyajımı yaparım evde temizlikvs.. yaparsam giyerim rahat şeyler

kız benimki mini etekmi kalın tayt çorabın üstüne giymişim çekiim bugünkü dahaa gerçekçi:)
burcu saol bi sen koymuşsun çok şeker ev halin..keşke herkes eşini böle karşılayabilse..

zaten böle uyumuşum hala böleyim bizim ev çok sıck buarada bebek olduu için kombiyi çok açıoruz

şuanda üstümde hafif çamaşır suyu bulaşmış yeşil,garip bir pijama var.
onun üstünde de pembe rengarenk çizgili gene eski 5 yıllık bi pijama üstü var.
foto çekipte görüntü kirliliği yaratmayım didim.
baksanıza hatunların ev hallerine.

insan evinde mini etek giyemez diye bir kuralmı var acaba... eşi için süslenmiş olamaz mı yani:))))

burcu ve alisha süpersiniz kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…