Bugunki ev halim buda :)
aa o ne güzel ev ayakkabıları öylee ben de istiyorum nerden aldın canm :)
Ikinci ekleyen ben oluyum bari.
Buda benim ev halimm :)
Güldürdünüz beni kızlar ya:)
Neden mi? Biraz relax ve gerçekçi olun:)
Çünkü sırf buraya foto eklemek için evde giydiklerim bunlar diye dışarda giydiklerinizin fotosunu ekliyorsunuz:)
Kasmayın kendinizi bu kadar ya sırf evdede aa nasıl giyiniyor nasıl şık dedirtmek için:)
İnsanlar evde mevsime göre şort tayt eşorfman badi kazak polar vs giyer:)
Büstiyer yada mini etek giymez:roflol:
valla canım o senin düşüncen, dışarda olduğum gibi evde de şıklıktan ödün vermem. mini eteğimi üzerine atletimi giyerim hatta evde olsam dahi hafif makyajımı yaparım, şık gecelikler giyerim, eşimi bakımlı karşılarım. yani sende hiç gülmek için kasma kendini herkes evde diye sünmüş sarkmış şeyler giymek zorunda değillmaz:
valla canım o senin düşüncen, dışarda olduğum gibi evde de şıklıktan ödün vermem. mini eteğimi üzerine atletimi giyerim hatta evde olsam dahi hafif makyajımı yaparım, şık gecelikler giyerim, eşimi bakımlı karşılarım. yani sende hiç gülmek için kasma kendini herkes evde diye sünmüş sarkmış şeyler giymek zorunda değillmaz:
Güldürdünüz beni kızlar ya:)
Neden mi? Biraz relax ve gerçekçi olun:)
Çünkü sırf buraya foto eklemek için evde giydiklerim bunlar diye dışarda giydiklerinizin fotosunu ekliyorsunuz:)
Kasmayın kendinizi bu kadar ya sırf evdede aa nasıl giyiniyor nasıl şık dedirtmek için:)
İnsanlar evde mevsime göre şort tayt eşorfman badi kazak polar vs giyer:)
Büstiyer yada mini etek giymez:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?