Evde ne giyiyoruz görelim bakalım:)

evdeyken iki ihtimalim var eşofmanlarım bide tayt
evde hiç uğraşamam rahat olmam gerekk

Soba kudurdu yanıyor içersi bende boxer ve badiyle duruyorum tam uyku havası var şimdi şekerlicem bende

maşallah kıslar bende eşortmanlar kervanındanım ama dikkat ederim eşortmanımda bile renk uyumu güzel olmalı öle üzerime şunu geçiriyim demem
ama bebeğim olmadan çok dikkat ederdim

cok güzel bi topik olmus ama sanirim bir cok hanim cesaret edemez buraya ev hali resmini koymaya.....bende cesaret edemem...ama 1 sene sonra evdede olsa daha bakimli olmaya karar verdim...dogum olduktan ve kendimi toparladiktan sonra evde mini etek bile giyineceyim..kocislerimize okadarda bakimsiz gözükmeyelim dimi kizlar...

Aslında çok yerinde bir panel olmuş, teşekkürler Alisha Ben 1, 5 yıllık evliyim ve gerçekten evlendikten sonra aslında daha dikkat edilmeli evde ne giydiğine. Ben genelde kışın eşofman altı ve kalın askılı body veya tunikle tayt; yazın ise kısa elbise veya şort body giyiyorum. Benim tavsiyem alt ve üst olarak birini bol giyiyorsanız diğeri mutlaka darolmalı. Aslında bu sadeceev için de değil dışarda d abu geçerli bence. Böylece ucuz ya da paçoz görünüm ortadan kalkıyor. Ve ben evde özellikle göğüs dekoltesini sergilemekten yanayım, eşim çoook kıskanç o yüzden dışarda giyemediğim şeyleri evde giymeye gayret ediyorum. Fotoğraf yollayamadım ama mesela dün fosforlu pembe polar bir eşofmanımın üstüne beyaz kalın askılı bir body ile geçirdim günümü. (Buarada biraz kokoşluk olduğundan beyaz body min akılarında beyaz taşlar olduğunu da belirtmeliyim. Ben genelde evde giyeceğim kıyafetlerimi bol çeşit ve ucuzluk adına sosyete pazarından alıyorum. Sürekli aldığım bir yer var sürekli ordan alıyorum.

ay cok komik bi topik olmus ben pembe pijamalarımı giyip pembe panter gibi dolasırımmm kaydirigubbakcemile3

valla canım o senin düşüncen, dışarda olduğum gibi evde de şıklıktan ödün vermem. mini eteğimi üzerine atletimi giyerim hatta evde olsam dahi hafif makyajımı yaparım, şık gecelikler giyerim, eşimi bakımlı karşılarım. yani sende hiç gülmek için kasma kendini herkes evde diye sünmüş sarkmış şeyler giymek zorunda değillmaz:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis aynen katılııorum

mevsime göre değişiyo..eşim gelene kadar eşofmanla dururum ama kesinlikle herşey uyum içinde olmalı.içten dışa,tokadan terliğe...takıntılımıyım neyim -tatlicadiarzu-

Arada yapılması farklıdır buraya eklemek için evde böyleyim demek farklıdır eşe güzel görünmek için giyinmek farklıdır...
Bende evde duşul duşul gezmem hava sıcaklığına göre bi eşorfman yada şort üstünede bi badi giyerim olur biter.. Ha ayrıca bi göz kalemi sürmedende durmam... Ama sırf bak evde bile ne şık densin diyede foto eklemem.Sen benim orda ne demek istediğimi anlamadıktan sonra 10tane yorumda yazsan yine aynı cümleleri kurucan :)
Gülmek içinde kendimi hiç kasmam merak etme beni güldüren şey güldürmüş zaten :)
Neyse hadi ekleyen eklesin fotolarını

koyardım fotomu makinanın pili yok ... ben her zaman şık giyinirim evde ayakkabıma kadar giyerim makyajım falan hep tam takımdır...hastayken sadece pijama giyerim zaten yatakta olurum :) kendim için kendime bakarım insan kendini daha iyi hissediyo :)
şuan makyajımı yaptım,üstüme straples leopar desenli badimi giydim altınada dar kesim kahve pantalon ,siyah ayakkabılarımı giydim ........siz canlandırıverin artık :)

herkesin yaşam tarzı görüşü baskadır...sen giymeyebilirsin ama ben giyerim eşimde böyle olmamı ister bekarkende böyleydim şimdide bu içten gelen bişey ...ailemde böyledir kimse pjamayla dolaşmazdı evde ! insanın kendine bakması özen göstermesi herşeyden önce kendine verdiği değeri ve kendine olan saygısını gösterir...bunu yapabilene çok güzel bişeydir ...hele evli olunca böyle şeyler daha önemlidir her nekadar her halinle seviyorum densede böyle değildir bu işler ...hem kendinizi iyi hissedersiniz hemde eşinize daha güzel gözükürsünüz gözüde dışardaki dışa güzel görünmek için giyinenlerde kalmaz! hemde her daim bakımlı hazırlıklı olursunuz....siz yapmıyorsanız bu insanları kınayıp dalga geçme hakkını size vermez ...:enbuyukkk:

Kınamak ? Dalga geçmek?
Bu yazı dalga geçmek yada kınamak değildir.
Ha yeri geldiğinde onuda yaparım. Ama bu konuda onlar söz konusu değil.Kıssadan hisse ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol kendini farklı gösterme anlamında yazılan bi yazıydı ki halada öyle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…