Evde ne giyiyoruz görelim bakalım:)

aaa öylemii merak ettim kırmızı renginii eklermisin tatlım sende???

işte şuandada bu şekildeyim evde..

Son düzenleme:
anoomm millet evde bile şık bee
beni kimse görmesin en iyisi.
e bende rahat rahat istediğimi giyinmek istiyorum, çok sıcak ev ama babam bütün gün evde. e çekiniyorum ondan. askılı bile giyemiyorum. bir gün bende eklicem ahanda buraya :kedi:

bekliyoruzzz şekerimmm... bak aman aman harikayız die eklemiyorum en doğal orjinal hallerimizi koyuyoruzzz .. yani evdede düğüne gider gibi olamicağımız içinnn ne bihteriz nede nihalizzz :))

ne güzel anlatmışsın canım yaa...vallaolumunekankayizsmile

vallaha ben yazında ole mını sort felan gıyemıyorum evde eşim kıskanıyor yok kapıdan pencereden ogren olur yok copcu kapıcı gorur dıye kapı calınca napacan dıyor evde bıle solleeeeee artıst gıbın gezemendım dısarda hıc gıymedım mını etek ama cok ısıtoyrum nasıl ıkna edecem su kocamı yaw adana sıcak kısın onun ıcın kalorıfer kombı felan kullanılmaz burda soba klıma olur gunduz bahar havası var hala burda ama yazın cehennem tabı

benım hıc camasır sulu kıyafetrım yok ben pismiyem ne çamasır suuy kullanmıyan dılber :kedi:

Cnm sen de eşin geldikten sonra giy kapı çaldığında bak eğer erkekse gelen eşin baksın kapıya davetsiz misafirse eşin kapıyı açana kadar üstünü değiştirirsin. Mühim olan eşine hoş gözükmek zaten eşin varken giy e ona da bişi demesin artıkeyvahedigeldismile

şuan okadar berbat bi durumdayımki anlatamam yani çekipte koycak cesaretim yok
makyajlı ve makyajsız halim arasındada fark var emmeeeee
tabiki evde asla kotla etekle oturamam rahattt olmam gerek eşimleykende böleyim valla o nekadar şikayet etsede ben rahat olmalıyım kasamıyorum kendimi ama eşortmanlarında uyum içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum ne yalan sölim

ben evde pijama ,eşofman giyerim,yazın da şort veya elbise giyerim.ama açıkçası mini etekle otururum da kotla oturamam.eve gelir gelmez atmam lazım o kotu.genelde ev kıyafetlerimin de uyumlu olmasın açalışırım ama sınav zamanı gözüm ne uyum görür,ne renk.temiz olsun yeter.yırtılmış,yıpranmış ama atmaya kıyamadıgım nedense bana çok değerli gelen eski bluz ve eşofmanlarımda vardır.hatta annem birini atmak istemişti ama attırmamıştım.

bir de bu topiği açan arkadaş da kötü niyetle açmamıl.yani birbirimizi gaza getirelim güzel giyinelim amacıyla açmış.evet kimse evde aşırı şık dolaşmaz belki ama evli olanlar eşleri için dikkat ederlerse güzel olur.

ay bayıldım ya bence bu sitedeki en süper topik burası hepinizi tebrik ederim canlarımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…