saol bebişim o senin güzelliinopuyorumnanaktaninsan evinde mini etek giyemez diye bir kuralmı var acaba... eşi için süslenmiş olamaz mı yani:))))
burcu ve alisha süpersiniz kızlar..
nice yıllara cnm doum günün kutlu olsunopuyorumnanaktanevet benim üstümdeki etekte mini etek eşime süslendim ayrıca dogum günümdü hehe
yok cnm onlar zaten doğal kadınları sever-tatlicadiarzu- ben bekarken daha dikkat ederdim gitgide fenalaşıorum bebekten sonra saldım çayıra heptenkaydirigubbakcemile3kış aylarında tam bir indira gandhi'yim. kalın eşofman, üstüne kalın sweatshirt, üzerinde hırka ya da polar, ayağıma ev patiği. saçım desen en uyduruk şekilde tepemden toplanmış...
yazın ayağımda şort, üzerimde askılı body... izmir sıcağında başka şey giyilmiyor zaten.
ama evlenince böyle salaş olur muyum bilemiyorum. adamı hayal kırıklığına uğratmayayım :roflol:
saol bebişim o senin güzelliinopuyorumnanaktan
nice yıllara cnm doum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan
yok cnm onlar zaten doğal kadınları sever-tatlicadiarzu- ben bekarken daha dikkat ederdim gitgide fenalaşıorum bebekten sonra saldım çayıra heptenkaydirigubbakcemile3
şuanda üstümde hafif çamaşır suyu bulaşmış yeşil,garip bir pijama var.
onun üstünde de pembe rengarenk çizgili gene eski 5 yıllık bi pijama üstü var.
foto çekipte görüntü kirliliği yaratmayım didim.
baksanıza hatunların ev hallerine.
saol bebişim o senin güzelliinopuyorumnanaktan
nice yıllara cnm doum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan
yok cnm onlar zaten doğal kadınları sever-tatlicadiarzu- ben bekarken daha dikkat ederdim gitgide fenalaşıorum bebekten sonra saldım çayıra heptenkaydirigubbakcemile3
Tesekkurler kizlar yorumlariniz icin :)
Saclarimi burda bugidilerle sarmistim, ikinci gundu biraz acilmis sacim. Normalde sacim dupeduz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?