Evde ne giyiyoruz görelim bakalım:)

be..........::))))))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
kış aylarında tam bir indira gandhi'yim. kalın eşofman, üstüne kalın sweatshirt, üzerinde hırka ya da polar, ayağıma ev patiği. saçım desen en uyduruk şekilde tepemden toplanmış...

yazın ayağımda şort, üzerimde askılı body... izmir sıcağında başka şey giyilmiyor zaten.

ama evlenince böyle salaş olur muyum bilemiyorum. adamı hayal kırıklığına uğratmayayım :roflol:

insan evinde mini etek giyemez diye bir kuralmı var acaba... eşi için süslenmiş olamaz mı yani:))))

burcu ve alisha süpersiniz kızlar..
saol bebişim o senin güzelliinopuyorumnanaktan
evet benim üstümdeki etekte mini etek eşime süslendim ayrıca dogum günümdü hehe
nice yıllara cnm doum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan

yok cnm onlar zaten doğal kadınları sever-tatlicadiarzu- ben bekarken daha dikkat ederdim gitgide fenalaşıorum bebekten sonra saldım çayıra heptenkaydirigubbakcemile3

eleştiri diil paylaşım topiği olsun istemiştim, sen eşofmanlaysan sana ne biçim nie koydun denmesi doğrumu..herkes istediini giyer ayrıca evde bakımlı olmanın nesi kötü..

bilmiyorum belki ben de evlenince düzelirim .. aman kocama güzel olayım diye :jeyyar:

Şeniz:roflol:
benımkınınde pçaları camsır suludelikafadulden
:icecream: ama üstümde pulllu bır büstıyer var:lepi:
rimellerim dun geceden akmış laelaelaelaelae sıyah bır gözaltım mevcutşakkıdı

suanki halime ben bile guluyorum o yuzden ev halimi asla koymam kaydirigubbakcemile3
resim koyan bayanlar kadar sık degilim maalesef ama evli olsam sonuc degisirdi tabi bu kadar salmıs bir vaziyette gezmem :jeyyar:

Ev haliniz ne kadar hoş sizlerin.zemuszemus Evde bile üstüne başına dikkat edenlere hayranım doğrusu ve bu konuda hassas olanlar da ,uygulayanlar da çok...kaydirigubbakcemile2

ne kadar hoşsunuz tebrik ederim bende rahat olanlardanım altımda eşofman üstümde badi var genelde böyleyim yazın tayt üzerine uzun tişörtte giyerim, pijamaylada dolaşırım kışın da eşofman,sweat,hırka çorap çok soğuksa patik

Bende dün giyecek eşofman bulamadım en yakın arkadaşım da bendeydi dizleri çamaşır sulu bi eşofman geldi elime onu ben giyeyim dedim ...Güzeli ona verdim...Çok komikti...
Ev halimizi belki bi ara koyarım eskiden çekilmiş fotolarımız var...ama çok kötü yaaa koymayım ben :)

saol cnm bnmmm teşekkürler evde soba yanında kalın giyinmeye gerek kalmıo tabikii

ayyy ben bekarken daha iyiydim,şimdi her dk yemek temizlik vs. ile uğraştığım için hep paçoz geziyorum,eşimde paçoz prenses diyo zati...yazın yine iyi de (bi askılı badi toparlıyo insanı) kışlık durum vahim...hele şimdi hastalıktan ölüyorum,2 gündür hiç çıkarmadım üstümdekileri

evet ya yazın çok ii, şort ve askılı badi ile çok rahat ve çok şeker olunuo..

ama kış için aynı şeyleri sölemiycem, yani eşofmanlarda gayet güzel hemde rahat ama ben çok kalın giyinince kendimi dolma gibi sarılmış hissediorum kaydirigubbakcemile3

zaten en sevdiğim mevsim yazzz, hep yaz olsa ince ve rahat giyinsekkkk delikafadulden

yazın şort askılı bazen penye elbise giyerim
kışında eşoftman en rahatı
şutarafagittibuyrunnnnnnnnn

Tesekkurler kizlar yorumlariniz icin :)

Saclarimi burda bugidilerle sarmistim, ikinci gundu biraz acilmis sacim. Normalde sacim dupeduz.

eskiden beri kisin ince giyerim evde de disarida da..bu aralar esofman altim,askili,pelus terliklerimle dolasiyorum..ruh halime gore bazen kot sort,etek,elbise giyerim..saclarimi da gelisi guzel toplarim.usenmezsem resmimi koyarim..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…