Evde ne giyiyoruz görelim bakalım:)

evtttt sonuna kadar ktılıyorum sanakaydirigubbakcemile5ü
bu arda ne giydin çekte görelimde takip ediyorum seniii begeniyorum........sositososito

Tesekkurler canim :)

Bi surredir koymaya zamanim olmadi yine malesef .

Son düzenleme:
iki kisi tartısıyorsa neden baskası cıkıp dahada atese veriyor ortalıgı anlamıyorum kıskanctır falan yazılmısda ben düş ün simdiye kadar gormdim baskalarına laf attıgını konu kapanıyor biri gene ordan mesaj atıyor amac neki bunda

Bak sende diyorsun canım tanımıyor işte...
Konuşsun sen kendini biliyorsun...
Konuşsun canım bi cvp yeter ona anca kendi kendine konuşur bundan sonra.
Teşekkür ederim mooncuma.s.
Herkes bilmez ama beni bilenler biliyor zaten. Hoş bazılarıda bilmek istedikleri gibi görmek istedikleri gibi yorumluyor :)Onlarıda takmamak lazım a.s.

nasıl bi topik bu analamadm ya resim yok kavga çok, bidaha kavga çıkarsa bütün suçluların engellenmesini ve topiğin kapatılmasını sölicem yöneticilere :mymeka:

ben eklersem siteden beni atabilirsinizdelikafadulden
genelde eşofman giyerim ama çamaşırsuyu damlaları olur üstündedelikafadulden
üstümede eski bluz sünmüş sarkmış şelerimi giyerim,onlar da eskiyince annem yerbezi yapardelikafadulden
ama dişarda :jeyyar:
evde gören ark.larım dehşete düşebiliolar dışarda okulda nasıl evde nasıl falan:jeyyar:
sürekli,hergün dışarda giyinik,makyajlı,bakımlı,vs.olmaktan sıkılıorm evde rahat fazlasıyla rahat,salaş olayı seviyorum...
evde saldım çayıra mevlam kayıra felsefesini güdüyorumnaniknanikdelikafadulden
bi de:
akşama kadar pijamayla durduğumda oluor,özellikle vize ve finaller bittikten sonraki 2 3 gün çıkarmam pijamalarımı....

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde genelde tayt,eşofman ve ince askılı badylerle dolaşırım eğer evde aileden başka kimse yoksa umursamam ama bi tanıdık felan gelecekse kıyafetlerimi değiştiririm daha uygun birşeyler giyerim. Evlenince böyle olmam her daim bakımlı, şık ve seksi giyinirim eşime özel tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…