arkadaşlar biz evde rahat kıyafetler giyilmez, pijama giyilmez, salaş olunmaz demiyoruz. ben demiyorum. böyle bişey söylemek heralde şu başlıkta kurulabilecek en saçma cümle olur. ama kimileri de vardır evde dekolte şeyler giyer ki yine rahattır aynı zamanda da klasik bir şıklığı vardır. bu kişinin tercihidir. kimse de buna kendin ol diye yorum yapamaz, sanal ortam diye herkes keyfince dalga geçemez. ben topikte keyifle gezerken son derece ukala bi şekilde yorum okuyunca rahatsız oluyorum. derdim ilk sayfalardaki fotoları savunmak da değil... bana gelince evli ve bebeksiz olduğum için sabah kalktığımda saçımı bağlar cilt bakımımı yaparım, pijamalarımı çıkartır etek, elbise, eşofman, tayt o tarz bir şeyler giyerim. eşim geleceği saatlerde de ilk sayfalarda ki bayanlar gibi dekolte, şık ama eve yakışan şeyler giyerim sonuçta o da ev kıyafetidir. eşimle dışarı çıkarken çok şık giyinmişim önemli değil ki, evde çok bakımsızsam. çünkü o benim doğal halimde nasıl olduğunu biliyor. bi de dışarda bir sürü bakımlı kadın görüp eve geliyor ve ben ona kapıyı açtığımda kendinden geçmiş bir kadın görmemeli. ben çok dikkat ediyorum. foto makinem bozuk ama bi şekilde fotomu koyucam arkadaşlar:enbuyukkk:
bak ne demişim ben zaten evde de şık olalım die bu topiği açmıştım he buarada aa ne kadar şık dedirten arkadaşlarımı da kutluorum..çalışmıosak sürekli evdeysek hep pijamalarla olmak zorundamıyızGüldürdünüz beni kızlar ya:)
Neden mi? Biraz relax ve gerçekçi olun:)
Çünkü sırf buraya foto eklemek için evde giydiklerim bunlar diye dışarda giydiklerinizin fotosunu ekliyorsunuz:)
Kasmayın kendinizi bu kadar ya sırf evdede aa nasıl giyiniyor nasıl şık dedirtmek için:)
İnsanlar evde mevsime göre şort tayt eşorfman badi kazak polar vs giyer:)
Büstiyer yada mini etek giymez:roflol:
benim günümün çoğu evde geçiyo maalesef..bazen bütün günümün pijamalarla geçtiği bile oluyoburdan fikir edinip evde de şık olalım mı kızlar:smiley-cool:
şuanda üstümde hafif çamaşır suyu bulaşmış yeşil,garip bir pijama var.
onun üstünde de pembe rengarenk çizgili gene eski 5 yıllık bi pijama üstü var.
foto çekipte görüntü kirliliği yaratmayım didim.
baksanıza hatunların ev hallerine.
bak ne demişim ben zaten evde de şık olalım die bu topiği açmıştım he buarada aa ne kadar şık dedirten arkadaşlarımı da kutluorum..çalışmıosak sürekli evdeysek hep pijamalarla olmak zorundamıyız
anladım cnm sen de haklısın yani mesela bisürü takıyla ya da topuklu ayakkabıyla evde bence de kimse dolaşamaz ya da mesela ben makyajlı hiç olamıorum evde.ya ama benim bazı tanıdıklarım hakkaten evde de şık, hangi saatte kapısını çalarsan çal gayet şıkır şıkırlar var yani böle insanlar da yadırgamamak lazım.
benim esime begenilmek gibi bir sorunum yok, cunku esim yok lülülülülülü
Pijama, esorfman canim ne isterse, bekarligimin tadini cikartiyorum:$
Ama yinede evdede guzel olmak onemli...
Eğri oturup doğru konuşalım arkadaşlar. Evde yırtık pırtık, her bir tarafı çamaşır suyu olmuş, salaş bir eşofmanla dolaşılırmı. Amaaan nasıl olsa evdeyim kim görecek diye saç baş dağınık, akşama kadar pijamayla dolaşmak bana çok itici geliyor.Asla ve asla evde pijamayla dolaşmam, bu bir tabudur benim için. Hatta eşim ve çocuklarımda öyledir. (gıcık olduğumu bildiklerinden hemen değiştirirler üstlerinikaydirigubbakcemile3)yataktan kalktıktan sonra muhakkak insan kendisine çeki düzen vermeli.
evde eşofman giymem, işten dönüşte klasik giyimimi çıkarır kotumu ve badimi geçiririm üstüme. hafta sonları evde makyaj yapmam, ama muhakkak sanki heran evime misafir gelecekmiş gibi giyinirim.(Mini etekmiş, tek omuzu açık bluzmuş vs öyle değil tabi.)
rahatım ben kot ve badimle:lepi:
benim esime begenilmek gibi bir sorunum yok, cunku esim yok lülülülülülü
Pijama, esorfman canim ne isterse, bekarligimin tadini cikartiyorum:$
Ama yinede evdede guzel olmak onemli...
illaki eşe giyilmiyoo burcu hanım
insanın kendisine saygısı olması gerek bence..ondan derli toplu giyinilir evdedeşakkıdı
Biliyorum canim, lafin gelisi dedim zaten.
Es olmasa komsu var, evde asili olan aynalar var.
Aynaya baktiginda perisan halde olan biri gormek istemezsin.:kedi:
Evde rahat ama uyumlu giyinmek sart bencedea.s
valla canım o senin düşüncen, dışarda olduğum gibi evde de şıklıktan ödün vermem. mini eteğimi üzerine atletimi giyerim hatta evde olsam dahi hafif makyajımı yaparım, şık gecelikler giyerim, eşimi bakımlı karşılarım. yani sende hiç gülmek için kasma kendini herkes evde diye sünmüş sarkmış şeyler giymek zorunda değillmaz:
haklısın canım
ama hiç yorma o güzel ağzını DÜŞ arkadaş herkese laf atar
kıskançtır çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?