Saç Rengi ve Saç Boyama evde ombre yapmak

Evde ombre yapmak istiyorum saclarima.kuafore gitmek istemiyorum, cunku bildigim guvenebilecgm bir kuafor yok buralarda.

Saclarim koyu kahve, boyle uclari balkopugu olsun istiyorum ama o rengi nasil elde edebilecegmi bilemiyorum.ne onerirsiniz???

Bu arada dert degil bu farkindayim da, konuyu nereye acacagimi bilemedim.

Bn evde ombre yapıyım dediğimde mahvetmiştm. düzeltsin diye Gttiği kuaför daha da iğrenç yaptı sonra kendim boyadım düzelttim sonra daha sarı olsun istedim boyadım olmadı. kendi rengime dönmek istedim sonra iki üç kez kendi rengime yakın boyadım hep yıkadıkça aktı. Şimdi bayadır boyamıyorum şans eseri karamelimsi gzl bi renk tuttu diplerden gelen saçlarımlada çok uydu böle Kldı. Bana kalırsa evde yapma ama eğer illa ypcm dersen kendi renginin bi iki ton açığını al daha açık sakın alma uyumsuz olur. Bir de keskin geçiş olmaması için krepe tarafıyla bi tutam saçı geri geri tarayıp geri kalanını boyamak gerek ki hafif geçiş olsun. Hani saçı kabartıp topuz ypmak için kuaförler geri tarıyor ya saçı o şekilde yapacaksın tutam tutam.

Lorealin ombre seti de var incelemedim hiç ama onla daha kolaydır herhalde.
Ben ombre yaptırdığımda böyle bir terim ya yoktu ya da bilmiyordum, krape bakyaj diyorduk :D en önemli şey krape yaparken üşenmemek uğraşmaj

Şu açıcı kullanıp memnun kalan arkadaşlar bi foto atsa ya :süslü:
Mantıklı geldi :KK58:

Tarağı boyaya batırıp saçı tutam tutam tarayarak yapma yöntemi var ama ev çok riskli. Küllü sarı veya küllü açık kumral ile küllü sarı karışımı kullanın

Valla iyi bi kuafor bulsam yaptiricamda yokki...bende tez canliyim.kuafor yoksa ben kendim yapim neyim eksik fln diorum:)
Anlıyorum fakat kuaförden çıkmış gibi olmayacaksın. Tonlamalar o kdr düzenli olmalı ki evet bu ombre (balyaj) olmuş denilsin. Yoksa eline tarak alan krepe atıp ombre yapıyorum diye ortalarda dolanıyor... inşallah denemende başarılı olursun canım kolay gelsin

Kafamı nereye çevirsem bütün kzların saçı ombreli
Belirli belirsiz ışıltı her zaman daha doğal ve daha güzel durur

Bu konuda kuaföre güvenmelisin sonuçta evde yapılan durumlar daha riskli olabilir.Güvenilir kuaför bulmak zor ama emin ol evde yapılan daha kötü olabilir ombre için bu yorumum :kahve:

Şu açıcı kullanıp memnun kalan arkadaşlar bi foto atsa ya :süslü:
Mantıklı geldi :KK58:
güneşte- ışıkta - kapalı havada çekilmiş resimler :KK15:
rsz_1rsz_1rsz_13262100_10205818220286008_1717518483_o_1.jpg
rsz_1rsz_113262280_10205818220246007_2043540120_o.jpg
rsz_1rsz_13275135_10205818220366010_1388726357_o.jpg

Ben arkadaşlarıma kuzenlerime yaptım hep. Hemde bir tanesi izmitin en iyi kuaförüne gidip 200 tl para vermiş bildiğin yağlı boya dökülmüş gibi yapmış kızın saçını onu da evde düzelttim.

Ombre aslında krepe balyajla aynı şey sadece ismi değişmiş versiyonu işte.
Saçlara tutam tutam krepe yaptım kalan kısmını oryalle açtım folyoyu kapatıp fön makinesiyle ısı uyguladım 20 dk sonra açtım ve dipler karamel uçlar sarı mükemmel bi geçiş yakaladım.

Gayette yapabilirsin kuaföre asla güvenmem çünkü çok kuaför faciası yaşadım. Saçımı bile evde kendim keserim ara makasım usturam profesyonel makas setim hepsini aldm evde kendim uyguluyorum. Kuaför de bizim gibi insan sonuçta biraz el becerin varsa oluyo o iş.

Saç açıcı diye bahsettiğiniz extra blond sanırım kardeşim kullandı bi dönem platine kadar açtı saçını. Fakat doğal saçta sonuç veriyor boyalı saça olmuyor malesef.

Saç açıcı diye bahsettiğiniz extra blond sanırım kardeşim kullandı bi dönem platine kadar açtı saçını. Fakat doğal saçta sonuç veriyor boyalı saça olmuyor malesef.
Loreal Casting Sunkiss saç rengi açıcı sprey benim kullandığım.

Bence de evde denemeyin saçlarınızı emin ellere teslim edin sağlam olsun.

Back
X