- 9 Mayıs 2016
- 58
- 34
- 38
- 42
- Konu Sahibi ritmik sayma
Hos olmus.ama benim saclarim kisa bob model ve dalgali..su dalgalar belli olsun istiyorum bendeEki Görüntüle 1835465
Foto da koyu çıkmış biraz ama daha açık rengi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hos olmus.ama benim saclarim kisa bob model ve dalgali..su dalgalar belli olsun istiyorum bendeEki Görüntüle 1835465
Foto da koyu çıkmış biraz ama daha açık rengi.
Siz de mi balyaj oneriyorsunuz yaniBence hiç zor değil. Ben evde kendim yaptım kuafördekilerden bi farkı olmadı. Bol bol krape atacaksınız. Videoları da var. Merak etmeyin yaparsınız.
Ama onun dışında ombre genel olarak güzel değil bence siz bilirsiniz :)
Ben artık düz renk kullanıyorum ama mesela böyle geçişli istiyorsanız röfle daha güzel bence nacizane fikrimSiz de mi balyaj oneriyorsunuz yani
Evde ombre yapmak istiyorum saclarima.kuafore gitmek istemiyorum, cunku bildigim guvenebilecgm bir kuafor yok buralarda.
Saclarim koyu kahve, boyle uclari balkopugu olsun istiyorum ama o rengi nasil elde edebilecegmi bilemiyorum.ne onerirsiniz???
Bu arada dert degil bu farkindayim da, konuyu nereye acacagimi bilemedim.
Anlıyorum fakat kuaförden çıkmış gibi olmayacaksın. Tonlamalar o kdr düzenli olmalı ki evet bu ombre (balyaj) olmuş denilsin. Yoksa eline tarak alan krepe atıp ombre yapıyorum diye ortalarda dolanıyor... inşallah denemende başarılı olursun canım kolay gelsinValla iyi bi kuafor bulsam yaptiricamda yokki...bende tez canliyim.kuafor yoksa ben kendim yapim neyim eksik fln diorum:)
:))) Yakınımda olsa muhakkak yapardımgüveneceğim kuaför yok dedin yaa çileklisakıza git.. forumdaşına yapar bi güzellik..![]()
güneşte- ışıkta - kapalı havada çekilmiş resimlerŞu açıcı kullanıp memnun kalan arkadaşlar bi foto atsa ya
Mantıklı geldi![]()
Loreal Casting Sunkiss saç rengi açıcı sprey benim kullandığım.Saç açıcı diye bahsettiğiniz extra blond sanırım kardeşim kullandı bi dönem platine kadar açtı saçını. Fakat doğal saçta sonuç veriyor boyalı saça olmuyor malesef.
Loreal Casting Sunkiss saç rengi açıcı sprey benim kullandığım.
Hepsnin işlevi aynı sadece doğal saçta sonuç alınabiliyor boyalı saçı açmıyor.
güneşte- ışıkta - kapalı havada çekilmiş resimler
![]()
![]()
![]()