• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde rahat rahat takilmak istiyorum artik

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Derdim komsum.Kadin bizim evden cikmiyor,hergun 12-1 gibi gelip 4e kadar duruyor. 4te kizimi almaya krese gidiyorum,arasira benimle geliyordu hava almaya ama kizimin ondan hoslanmadigini anldigimdan beri tek gidiyorum. 6 gibi yine geliyor,ustte annemin ziline bir de bizim zile basiyor. Genelde 2.gelisi anneme oluyor cunku TV de bisey izliyorlar.Yaa kocasi 9da geliyor gelmese herhalde yatiya da kalacak.

Ben isteyken annemle nasillardi bilmiyorum ama ben isten ayrildiktan sonra tozuttu sanki.Ikimizde de 1 yasinda cocuk var. Kadinin kafa dengi yakini yok, benden 4 yas buyuk aramiz fena degil. Arasira gelse yada saatlerce durmasa neyse ama bardak tasti artik. Bu aksam da kahvaltiyi kacta yaptigimi sordu. Ben de yarin gelecegim evden biseyler getirecegim dedi. Tek olmuyormus. Ben de 'belli olmuyor 8de de yaptigim oluyor 11de de ama zaten yarin sabah asiya gidecegim' dedim,olsun dedi. Soguk davraniyorum anlamiyor,yememiz icmemiz beraber,ikram etmesem hem icim rahat etmez hem biz acikiyoruz. Kadin gürcü,acaba onlarda normal mi ya da laf sokmami anlamiyor mu? Bir de haftada 2 kere filan sen bize gelmiyorsun diyip,isim oldugunu soylememe ragmen ogle seansina evine cagiriyor. Camima tas atiyor. Birkere duymamazliga geldim cami kiracakti,sesleniyor da. Napacagimi sasirdim. Küstürmeden yapabilecegim cozum onerileriniz var mi?

GÜNCELLEME - 27 Eylul
Arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim. Konuyu acmamin uzerinden 9ay gecmis ve bu komşu iyice tozuttu.Suanki durum; sabah 10 gibi oğlu kızımın adını,benim adimi sayıklıyormus diye bize geliyor. Onun yanında evimi toplayıp yatagimi düzeltiyorum cildiracagim.
12de gidiyor evine eğer sabahın köründe gelmemişse büyük kızımı okuldan alıp 1 gibi evde oluyorum,kapıdan girer girmez daha üstümüzü çıkarırken pat zile basıyor. Arabayi gormesin diye baska yere bile parkettim ama oyle bir uyanik ki dis kpi sesinden anlıyor sanirim.Bilerek acmiyorum annemin zile basıyor. Apartmana girip bu sefer kapıya vuruyor. Suratımın beş karis olduğunu goruyor,1 saat sonra küçüğünün uyku saati olduğunu,o arada da ikisinin karnını doyurmam gerektiğini biliyor! Artık doldum taştım,aksam 5ten esim isten gelene kadar yine bizde veya annemdeyiz diye o da orada.Bir de hamile,bu gunlerimin iyi günler olduğuna adim gibi eminim.Buyuk kızim bu kadın geldiğinde çok gergin,ufağı onun oğluyla bazen kavga ediyor.Bunlari söylüyorum yan yana getirmeyelim diyorum yani bir insan nasıl anlamaz. Artık küsmesi umrumda değil başka ne yapabilirim kızlar?

Son düzenleme:
Küstürmeden anlayacağını sanmıyorum... her yaşadığımız stres anı hücrelerimize zarar veriyor... değer mi bence değmez....
Burada akrabasi yok,baska bir memlekette. Adetlerimizi,kulturumuzu vs.bilmiyor.Yoksa diyecegim cok laf var ama Allahtan korkuyorum

Geleceği zaman bir yere gitmem lazım diyebilirsin. Arayıp geliyorsa müsait değilim misafirim gelecek dersin . Aramadan geliyorsa şimdi dışarı çıkacağız müsait değilim de kapıdayken. Zorla içeri girecek değil ya. Bir iki kez desen anlar herhalde. Temizlik yapacağım de. Eltim çağırmış de . Çıkma arksından evde kal hatta

Eşinizi bahane edin. Iyi polis kötü polis hesabı :KK53:
Camınıza bile taş atıyorsa kapıyı açmamak filan çözüm olmaz gibi. Yada bi süre kendiniz e iş çıkartın ayağı kesilene kadar
Esimle ilgili ne diyebilirim peki? Onun esi ayip niye hergun gidiyorsun,tum gun ordasin demis. Gizli geliyormus

Geleceği zaman bir yere gitmem lazım diyebilirsin. Arayıp geliyorsa müsait değilim misafirim gelecek dersin . Aramadan geliyorsa şimdi dışarı çıkacağız müsait değilim de kapıdayken. Zorla içeri girecek değil ya. Bir iki kez desen anlar herhalde
Bunu yapiyorum anneme gidiyor. Ylniz hergun hergun nereye gidebilirim,annemden de evine gitmiyorki geldigimi illaki anlar. Malesef gecici cozum:(

Kapıyı çalınca tam açma aralık aç müsait değilim diyip yüzüne kapat
Kocası bile ayıp demiş kadın resmen yüzsüz ya
Kocasının dediğini sana söylerken adam haklı deseydin keşke
Esimle ilgili ne diyebilirim peki? Onun esi ayip niye hergun gidiyorsun,tum gun ordasin demis. Gizli geliyormus

Bu komşudan bi tane de bizde var :deli:
Böylelerine açık açık konuşmadığın sürece öyle imalarla falan anlamazlar. Tek çözüm açıkça rahatsız olduğunu dile getirmek. Küserse de yapcak bise yok kafan rahatlar en azından.

Hahaha ilahi komşu güldürdü beni :)) bi de ağzıyla söylemiş.
Tüm gün birlikte oturunca evimi ihmal ediyorum, eşim bu durumdan rahatsız. Lütfen darılma ama biraz evimle ilgilenmem için daha seyrek görüşelim filan diyebilirsiniz :)

Bunu yapiyorum anneme gidiyor. Ylniz hergun hergun nereye gidebilirim,annemden de evine gitmiyorki geldigimi illaki anlar. Malesef gecici cozum:KK43:
O zaman ilk yazdıgımdan vazgeçtim
Açık açık hergün görüşmek istemiyorum artık ayrı takılalım de

açıkça konuşun
küsecek bir tipe benzemiyor

Cok rahatsiz edici.. her gun olur mi ya? Belki tekuzlik yapcan yemek yapcan agda yapcan :)) kapiyi acma
Temizlik yapiyorum yemek yapiyorum,o da yanimda duruyor,yardim teklif ediyor. Agda icin zaten kendi soyluyor yapalim edelim diye. Ya nasil desem, kizkardesim gibi hep beraber olalim derdinde ama Ben bunu istemiyorum ve ona hissettiremiyorum

O varken süpürge aç kova ile bezide ona ver. E yabancı değilsin sende siliver de
Oturunca işler kalıyor cunku de

Gürcü falan farkeder mi bilmem de şunu bilirim insanlar işe yarayacağı an yok olurlar bir şey iste kimseyi bulamazsın bu olumsuzluğu olumluya cevir kendisinden yardım iste göreceksin iki gün sonra gelmeyecek

Temizlik yapiyorum yemek yapiyorum,o da yanimda duruyor,yardim teklif ediyor. Agda icin zaten kendi soyluyor yapalim edelim diye. Ya nasil desem, kizkardesim gibi hep beraber olalim derdinde ama Ben bunu istemiyorum ve ona hissettiremiyorum
Biz kiz kardesimle hic oyle degiliz valla.. ikimizde calisioz vakit yok..yapisik ikiz diyelim..hic mi isi gucu olmaz kadinin ne garip insanlar var yahu

Back
X