Denemelisin ben biber denemiştim balkonda süs biberi çok güzel oluyor domates biraz geç oluyor ama biber, maydanoz dikebilirsin
Tohum değil de fide alırsanız olabilir.
Tohum için vakit geçti zaten artık ama fideyi yetişir.
Ben domates çilek ve Arnavut biberi yetistirmistim . Zevkli oluyor yapın.
Hayır yok ama fide alın direk pazarda oluyor hatta ben bugün aldım biber fidesi ekeceğim balkona
Harika, ben de çok istiyorum.. Direk satılıyor mu? Ben sadece sulayacak mıyım? Çok cahilim bu konuda...
Ne güzel, ben de yapacağım sadece bu konularda bilgim hiç olmadığı için cesaret edemedim bu kadar zaman...
Sulayacaksin ama mesela domatese biraz büyüdüğünde destek yapman lazım. Çubuk gibi. Kolay şeyler ama
Benm kayınvalidem terasta maydanoz nane ve soğan ekiyor.. Çokda guzel çıkıyorlar. Çok zevkli ve zahmetsiz.. Bnce kesinlikşe yeriniz uygunsa yapın..
Fesleğen marul çilek . Bunlardan da tercih edebilirsin bunlar zahmetsiz. Soğan ekebilirsin
Asilanmis bir limon alabilirsin. Hem görüntü olarakta heybetli bir bahçe olur. Yine aynı şekilde mandalina falan da olur. Balkon büyükse . Duvar kısımlara çok yaklastirmazsin yanmazlar.
Fideleri alınca yaz neler aldın hatta bize fotoğraf bile atabilirsin seviyorum böyle sebzeli balkonlari :)
takdir ettim sizi
bayılıyorum özellikle şehirde oturup da balkonlarını saksılardan bahçeye çevirenlere
güncel kalsın