Evde ses kaydı

Keske cocuklariniza Almanca'yi da ogretseydiniz. Hem Turkce hem Almanca'yi bilirlerdi. O kadar yil konusup ettiginiz dili nasil yok saydiniz? Cocuk cocuktur. Ben de Hollanda'ya geldigimde 15 16 yaslarinda idim. 1 sene boyunca isyan ettim,agladim Turkiye'ye geri dönmek istedim. Ergenlik iste, sizin kizinizda muhtemelen bu yaslarda. Ben de cok sessiz bir cocuktum. Annemin basinin etini yedim. 1 sene sonra ortama alistim. Dersler falan derken aglama sizlama bitti. Ve 25 yil sonrasi iyi ki diyorum, iyi ki gelmisiz. Gelmisim. O da oyle diyecek. Daha kucuk inanin alisacak. Arkaniza bakmadan kacin!
Keşke keşke keşke öğretseydim 😔 zamanı gelince sizin bu güzel yazınızı kızıma okutmak isterim.inşallah anlar

14 yaşınd içine kapanık.ben yeri geldi mi annesi yeri geldi mi ablası gibiyim aşık felan olsa anlatır.herzaman demişimdir bir derdin okulda yaşananlar.senden hoşlanan vs konuşurum hep..ders notlarını bana söyler babadan korkar.desteklerim kızıma.sanırım bı kavgalarımızdan dolayı içine kapanık oldu.yanlızlık hissine kapılma korkusu var
Bende fiziksel ve duygusal şiddetin doruk noktada olduğu bir ailede büyüdüm. Annem bana arkadaştı o olmasa herhalde çok boşluğa düşer kaybolur giderdim. Çok güzel arkadaş gibi olmanız. O zaman dediğiniz gibi yaşadığı durumlar onu derinden etkilemiş ve başaramama korkusu oldu belki 😔

Kusura bakmayın.tam anlamıyla çözemedim uygulamay.evet ses kaydı cihazı buldum evde.6 aydır hala o cihaz takılı...haberim yokmuş gibi yapıyorum..vr bu olay beni çok üzdü.n
Vukat nedir tam anlatır mısınız?

Neden boşanmak istiyorsunuz? Asıl sebebi göremedim.

Neden boşanmak istiyorsunuz? Asıl sebebi göremedim.
Ailemle görüşmemi kısıtlıyor.ayriyetten s evde ses kayıt cihazı buldum.beni aşağılar gibi bu evi herşeyi ben aldım deyip durması.her kavgada gidip suçsuz yere gidip özür diliyordum.kavgalarda çocukların yanında gerizekalı küfürler felan söylüyordu.annelik gururum hep zedeleniyordu.daha çok şeyler var da...yaz yaz bitmez ki

Ailemle görüşmemi kısıtlıyor.ayriyetten s evde ses kayıt cihazı buldum.beni aşağılar gibi bu evi herşeyi ben aldım deyip durması.her kavgada gidip suçsuz yere gidip özür diliyordum.kavgalarda çocukların yanında gerizekalı küfürler felan söylüyordu.annelik gururum hep zedeleniyordu.daha çok şeyler var da...yaz yaz bitmez ki
Alın çocukları almanyaya dönün
Safmısınız Allah aşkına
14 yaşında çocuğun lafıyla mı hareket edeceksiniz
İşe girer mis gibi bakarsınız çocuklarınıza
Hepsi dili öğrenir hiç merak etmeyin
Onlarda üni okurlar yada Ausbildung yaparlar
Zorlanırlar evet ama ilerde size çok dua ederler
Eşiniz ile ilgili sorunlarınız olmazsa bile çocuklarınızın geleceği için Almanyaya gitmeyi bir ay daha geciktirmeyin.

Öyle kocayı yolarım ben, ne demek kayıt cihazı? Bir de 22 yıllık emeğim falan demişsiniz bir mesajınızda. Adam sizi boşayacak, aklınca delil kovalıyor, namusunuza dil uzatacak farkında mısınız???

Ben olsam hemen bir avukat tutarım boşanmak için. Polise de ihbarda bulunurum, avukat yol gösterir. Sonra da eşi arar, evde kayıt cihazı buldum, polisi aradım derim. Bakın nasıl tutuşuyor görün. Sonrada basar giderim Almanya'ya. Eşinizin mesleği ne bilmiyorum ama.memur demişsiniz. Kolluk falansa meslekten atılabilir belki görevi kötüye kullanma vs. Ki elimden geleni yapardım attırmak için...

Boşanın alın çocukları gidin. Kızınız ergen. Ergenlikte içe kapanma da oluyor. Almanya da terapi aldırırdınız, dil kursuna gider. Başta ağlar eder alışır.
Böyle bir evlilikte imkanınız da varken kızınızın lafı ile türkiye de kalmanızı anlamam mümkün değil.
22 yıl emek verdim diyorsunuz da daha fazla yıllar geçmesin. Çocuklar kendi hayatını kurup ardına bakmadan evden gidince Almanya ya zamanında gitmedim diye çok üzülürsünüz.

Boşanmalımıyım (yardım)
Merhaba yeni üyeyim.
22 yıllık evliyim.bu 22 yıl boyunca sürekli kavgalar ettik.hep çocuklarım için sabrettim.artık çocuklarım büyüdü.en büyüğü 22 yaşında .
Türkiyede yaşıyorum ev hanımıyım 41 yaşındayım.almanyada doğdum büyüdüm.oranın vatandaşıyım.çocuklarımda aynı şekilde...artık eşim çekilecek halde değil.ooo kadar uzun ki yaşadıklarım yazmakla bitmez.boşanıp almanyaya gitsem. Çocuklar orda yapabilir mi en küçüğüö çok anneci gelir.ortancı orda yapamam kprkusu var.bilemiyorum.ruh halim hiç iyi değil.
Ben de evde sizin ses kaydınızı falan yaptı diye konuya baktım ama ben mi görmedim acaba 😶 çocuklarınız bebek değilse emin olun onlar da alışır yeniden hayat da kurarlar

Ben de evde sizin ses kaydınızı falan yaptı diye konuya baktım ama ben mi görmedim acaba 😶 çocuklarınız bebek değilse emin olun onlar da alışır yeniden hayat da kurarlar
Evet aynen, gizli ses kayıt cihazı yerleştirmiş eve eş kişisi.

Aldattiginizdan supheleniyor olabilir mi?
Gerci bu cihazdan aldigi kayitlari asla kullanamaz, yasadisi ses kaydinin bir hukmu yok.

Siz ozel hayatin gizliligi gibi sebeplerle bosanma davaniza ek tazminat davalari acabilecek durumdasiniz, yalniz ilk firsatta bir avukat tutup, avukata durumu anlatin. O kayit cihazinin evde oldugu, yasadisi olarak oraya kondugunu tespit ettirmelisiniz.
Aile konutu sınırları içerisinde bu tarz kayıt cihazlarından elde edilen veriler kanıt kabul ediliyor diye biliyorum. Haberli olmasına lüzum yok.

Back
X