- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de korkun. Hiç öğrenmeyin![]()
En azından komşudansa gidip bi konuşucaz da .. kaynak yokYatarken kulak tıkacı kullanın sizin evinizden olmayan bir sese birşey yapamazsiniz
Etinimi kopariyomus yni bu kizin biri bni aydinlatsinO yakarcaya et koparan sinek diyorlardı,bir ara Büyükada’da feci türemişti onlardan ya![]()
Yani ben hiç ısırılmadım ama arkadaşın annesi acillik olmuş.Bu sineğin ısırdığı yerde minik oyuk gibi bir şey açılıyormuş öyle anlatmıştı.Etinimi kopariyomus yni bu kizin biri bni aydinlatsin![]()
Konuştunuz mu peki?
Her yerim yara olmuştu valla. Neyse ki havalar soğudu da yok şu anlıkYani ben hiç ısırılmadım ama arkadaşın annesi acillik olmuş.Bu sineğin ısırdığı yerde minik oyuk gibi bir şey açılıyormuş öyle anlatmıştı.
Gece gece insanları gerdim![]()
Balkonda dev gbi sinekler geziyo belkide onlar yakarcaydi sinek diye gecistiriyodumYani ben hiç ısırılmadım ama arkadaşın annesi acillik olmuş.Bu sineğin ısırdığı yerde minik oyuk gibi bir şey açılıyormuş öyle anlatmıştı.
Beni de ya. Deli gibi yakarca neymiş Googlelamak istiyorum ama acayip tırsıyorumYa ödüm koptu .zaten evde yalnızım
Biride musluğumu açtı nedir fosurt diye ses çıkmaya başladı şuan bu konunun üstüne
Koltuğu pustum.konunuz çok korkuttu beni
Yok bunlar görünmüyoBalkonda dev gbi sinekler geziyo belkide onlar yakarcaydi sinek diye gecistiriyodum![]()
Yakarca sivrisinege benzeyen bseyyBeni de ya. Deli gibi yakarca neymiş Googlelamak istiyorum ama acayip tırsıyorum![]()
Görünmüyor mu iyice merak ettim şimdiYok bunlar görünmüyo
Komşunun diyelimki buzdolabından geliyor ses yapılacak bişey olduğunu sanmıyorumEn azından komşudansa gidip bi konuşucaz da .. kaynak yok![]()