Evde sürekli bi uğultu...

Bizim yan komşu geçen gün sabahın 5’inde balkonda el süpürgesi çalıştırdı sonrada balkonu yıkadı.Sizin oralarda da böyle duyarsız,görgüsüz bi komşu olabilir. Belki kulağınızla ilgili bir sorunda olabilir?

O yakarcaya et koparan sinek diyorlardı,bir ara Büyükada’da feci türemişti onlardan ya 🥴

Eşinizi duyuyor degil mi sesi? Yani belki sizle alakalidir diyecektim.

Ancak tarifinize göre buzdolabi sesi gibi geldi bana(bazi eski dolaplar cok ses çıkarıyor) ve öyleyse komşunuz bu duruma bir sey yapamaz büyük ihtimalle. Çamaşır makinesi olabilir mi emin olamadım, sizce öyle mi? Çünkü insanın aklina gelen sesler; çamaşır makinesi, klima, buzdolabı.

Ya ödüm koptu .zaten evde yalnızım
Biride musluğumu açtı nedir fosurt diye ses çıkmaya başladı şuan bu konunun üstüne

Koltuğu pustum.konunuz çok korkuttu beni
Beni de ya. Deli gibi yakarca neymiş Googlelamak istiyorum ama acayip tırsıyorum :KK53:

Yok bunlar görünmüyo
Görünmüyor mu iyice merak ettim şimdi :KK45: ses motor sesi gibiyse komşuda klima, buz dolabı gibi bi şeyden geliyodur o zaman. Ya da evde çalıştırdiklari başka elektronik bir alet. Belirli aralıklarla mi geliyor yoksa hiç kesilmiyor mu? Bana nedense buz dolabı gibi geldi sürekli çalışacak tek alet o

Eski evimde vardı o sorun. Alt katta market olduğu için buzdolabı sesiymiş. Ben de aşırı ifrit olurum öyle sürekli yinelenen seslere, saat çalışan odada uyuyamam mesela. Muhtemelen böyle bir durumdur sadece sizin evde duyuyorsanız. Gündüz hadi neyse de gece kulak tıkacıyla uyumanızı tavsiye ederim.

Yalitim yoksa o tarz gurultuler hep var
Az önce nereden geldiğini bilmediğim bir ses geldi mesela, muhtemelen alt komsudan. Maalesef ortak yasami bilmeyen insanlar sebebiyle gurultuye maruz kalabiliyoruz. Ama diger yandan da buzdolabi gibi elektronik aletlerin de sesine bir sey yapamayiz.

Back
X