Sinmek değilde yaşamayan bilemez, ben size hak veriyorum, mantık çerçevesinde düşünüyorsunuz. Ama ben daha önce daha gençken karşılık verdim, yumruk yumruğa, dişim kırıldı, çakmakla yandım. 24 yaşıma kadar sürekli sopalı dayak yemiş biriyim. Babam hiç vurmadı ama onun dışında geri savunma da yapsam bana bıçak çekildi en son, cidden boş bıçak değildi. Artık biri birini öldürecek kıvama gelindi. Daha sonra ben bir sene ayrı eve çıkmıştım, kendi paramla. Hiç konuşmadım annemle. Annem de o zamandan beri fiziksel kavga etmiyor. Abim de etmiyor. Tekrar olaya şiddet sokarak, tekrar aynı şeyler olsun istemiyorum.30 yaşında genç bir kadın...
Abisine, annesine hakkını savunamadıktan, bunları sineye çektikten sonra ne beklenir ki...
Bu saatten sonra değişmeyeceğinize göre bolca sabır diliyorum.
Üzüldüm yahu gece gece, size küfredince yapıştıramadınız mı terliği abinize?
Örneğim çok kötü ama koskoca insanlar olarak, kardeşine küfretmeyi kendine layık görmüşse, terliği yemeyi hakeder!
Sinmek dememiştim, sineye çekmek dedim ama sebepleriniz varmış hem de can korkusuyla!Sinmek değilde yaşamayan bilemez, ben size hak veriyorum, mantık çerçevesinde düşünüyorsunuz. Ama ben daha önce daha gençken karşılık verdim, yumruk yumruğa, dişim kırıldı, çakmakla yandım. 24 yaşıma kadar sürekli sopalı dayak yemiş biriyim. Babam hiç vurmadı ama onun dışında geri savunma da yapsam bana bıçak çekildi en son, cidden boş bıçak değildi. Artık biri birini öldürecek kıvama gelindi. Daha sonra ben bir sene ayrı eve çıkmıştım, kendi paramla. Hiç konuşmadım annemle. Annem de o zamandan beri fiziksel kavga etmiyor. Abim de etmiyor. Tekrar olaya şiddet sokarak, tekrar aynı şeyler olsun istemiyorum.
Bunlara inanmıyorsunuz değil mi?Sinirliyim yanlış okumuşum. Buraya rahatlamak için yazdım. Bir de en garibi ne biliyor musunuz? Bazen abim annem iyilik meleği? Yemek yedin mi, duşunu aldın mı, akşam geç kalma vs vs. Çok da karışırlar aman başına bişi gelmesin bahanesiyle akşam dışarı çıkmama. Böyle bazen sebebpsiz saldırıyor annem, abimde de aynı hastalık var. Onlara benzerim diye korkuyorum. Sevgilim, arkadaşlarım çok sinirlisin diyolar ama verdiğim tepkiler insancıl, normal boyutta. Bir de bana evde biz normaliz, asıl senin kilonu, evde kalmışlığını, parasızlığını görüp sinirleniyoruz diye kendilerini savunuyorlar.filmdelisi
Bunlara inanmıyorsunuz değil mi?
Aklınızdan zerre ‘acaba’ diye geçiyorsa mutlaka profesyonel destek alın onlara söylemeden.
Çünkü kendi sadistliklerinin suçunu size yüklemeye çalışıyorlar.
Sinirli olmanız da gayet normaldir, 24 yaşına kadar sopayla dövüldüm diyorsunuz.
O yaşa gelene kadar şiddet gören birinin aksi olması beklenemez.
Belli ki bir ruh hastalıkları var ailenizin (hala iyi niyetli düşünüyorum ve manyak oldularını ekarte ediyorum), sizi en minimum düzeyde etkileyecek şekilde yaşayın kurtulana kadar.
Çok sinirlenseniz de cevap vermeyin, onları duymayın ve görmeyin.
Bir şeyler paylaşmayın, zorunlu ortamlar hariç beraber zaman geçirmeyin.
En kaba tabirle, köprüyü geçene kadar dayı deyin ve sonra her ne olursa olsun bir daha görüşmeyin.
Babanız hariç yaşlıymış onu katmıyorum ama, saçınızın telini haketmiyorlar.
Öz evladına yapılan zulme bir anne nasıl göz yumabilir?
İki küçük evladım var, büyük küçüle vurunca, küçüğün de ona vurmasına göz yumuyorum ödeşmeleri ve kavga sonrası ikisinin de can acısıyla bundan vazgeçmeleri için.
Bit kadar çocukta bile içim almıyor adaletsizliği.
Her annenin cennet ayağının altında değil işte, bir sosyopat yetiştirmiş, sizi de ona oyuncak etmiş!!!
Sen şişman değil fazla kilolu olabilirsin.
Evde kalmış değil henüz evlenmemiş genç bir insansın.
Parasız değil şimdilik işsiz bir insansın.
Sakın onların sözleriyle kendini yargılamaya kalkma sakın.
Ha bir de demişsin ya bazen çok iyiler diye.Keşke hep kötü veya hep iyi davransalar sana.Bir iyi bir kötü davranınca senin de tepkilerin dengesizleşir haliyle ve kendinden şüphe etmeye başlarsın.Bence iyi falan değiller de gerçi.
İş bulup ayrı bir eve çıkabilirsin.Tek başına maddi gücün yetmezse ev arkadaşıyla ayrı bir eve çıkabilirsin.
Abin kendi bozuk hayatının öfkesini senden alıyor , annen de ona çanak tutuyor belli ki hem erkek hem de senden yaşça büyük diye.
Sakın üzülme ve kendine güven.Para kazanmaya bak , para bu gibi ailelerde önemli bir güç kaynağı.
Allah aşkına bu ruh hastası abi sizce yardim alir mi?Allah yardımcınız olsun,abiniz normal değil.Anneniz de korkusundan mıdır nedir alttan ala ala tepesine cıkarmıs.Yaslarınız kücük değil,bence uzak durun ve abinizin bir sekilde yardım alması için bir seyler yapın
Allah aşkına bu ruh hastası abi sizce yardim alir mi?
Daha da önemlisi boyle kötü bir insana iyilik yapmaga değer mi?
Hic bu acıdan düşünmemiştim. Haklısınız.Kötü bir insan sadece size değil baska masum insanlara da zarar verebilir,siz bunu bile bile göz yumarsanız o zaman bu herkese kötülük yapmak demek oluyor
Sevgilinle ilgili düşüncelerinin , hislerinin sana umut ışığı olması çok güzel ama bu hayatta sadece ve en önce kendine güvenmen gerektiğini düşünüyorum.Allah seni feraha çıkarsın inşallah arkadaşım.Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Doğru yazmışsınız. Abim cidden sosyopat gibi , dışardan anlaşılmıyor gerçek hisleri, hareketleri. Ailem sorunlu diye, bir de beni iğrenç bir insan olduğuma inandırdıkları için başıma gelenle buna da şükür deyip yaşoyordum. Nasıl oldu bilmiyorum, beni çok seven bir sevgilim var. Anne babası hiç kavga etmiyor, kendisi de etmiyor, ben onlar bazen etmeye çalışıyorum, edilmiyor bile. Evdeki herşeyi anlattığım tek insan o, dostlarıma anlatmaya utanıyorum. Sağolsun bir kez aileme kötü söz söylemedi. İşim olsun, düzenim kurulsun evlenip başka şehire gideceğiz diyor. Tek şansım o gerçekten. Akıl sağlığımı o koruyor.
Ben 30 abim 38 annem 60 yaşında. Babam çok yaşlı, o bizimle gelmedi tatile. Normalde bana kötü davranmaz, ama annem ve abime itiraz edemez. Annem ile ayrı değil, kışın hep birlikte yaşıyoruz. Benim düzgün bir işim yok, abim de boşanınca tüm evini arabasını aldı kadın, kira vermemek için bizim eve geldi. @snapchatqueen @Poncito
30 yaşında genç bir kadın...
Abisine, annesine hakkını savunamadıktan, bunları sineye çektikten sonra ne beklenir ki...
Bu saatten sonra değişmeyeceğinize göre bolca sabır diliyorum.
Üzüldüm yahu gece gece, size küfredince yapıştıramadınız mı terliği abinize?
Örneğim çok kötü ama koskoca insanlar olarak, kardeşine küfretmeyi kendine layık görmüşse, terliği yemeyi hakeder!
Ayyy vala ayni durumdayiz seninle.ben de ailemle yasiyorum ve evdekilerle asla anlasamiyorum.surekli kavga gurultu.bi gun iyiysek bi gun kotuyuz.ayri eve cikmak istesem hayatta izin vermezler.artik ben de evlilikten medet umuyorum bari hayirli biri ciksa evleneyim diyorum nalim.sabretmekten baska care yok canim.onlarin kafa yapisi oyle degistiremezsin kendini yirt parcala yine aynilarSinirliyim yanlış okumuşum. Buraya rahatlamak için yazdım. Bir de en garibi ne biliyor musunuz? Bazen abim annem iyilik meleği? Yemek yedin mi, duşunu aldın mı, akşam geç kalma vs vs. Çok da karışırlar aman başına bir şey gelmesin bahanesiyle akşam dışarı çıkmama. Böyle bazen sebepsiz saldırıyor annem, abimde de aynı hastalık var. Onlara benzerim diye korkuyorum. Sevgilim, arkadaşlarım çok sinirlisin diyolar ama verdiğim tepkiler insancıl, normal boyutta. Bir de bana evde biz normaliz, asıl senin kilonu, evde kalmışlığını, parasızlığını görüp sinirleniyoruz diye kendilerini savunuyorlar.filmdelisi
Aile komple sorunlu, bence bir iş bulup o evden ayrılın ve önce kendinizi bir tedavi ettirin. Bunca senenin travması da kolay silinmez.
Ayrıca abin de nasıl bir insansa boşanırken ev araba alınmış altından, belli ki kusurlu. Kaç derim o evden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?