Nasil hayatlarıniz var ya korku filmi gibi. Küfürlü, bıçaklı.. Allah yardımcınız olsun kardeşim.
Erkek arkadaşımın dediğine basit şeylere patlayabiliyormuşum içimde biriktirip biriktirip.Bunlar ikisi senin psikolojini bozacak. Baska sehirde is bulup gitme imkanin yok mu?
Güzel işim olsun, ilk işim taşınmak. Evlenmeme var çünkü daha zatenKeşke onları bırakıp kendi başına yaşasan
Babamla atam iyi zaten, babam abimi sildi, benim tek kızım sensin diyor. Ancak baya yaşlandı, annenle bu saatten sonra ayrılmam, abine de yapacak bir şeyim yok diyor. Annem bana kızınca da araya giriyor tatlı tatlı. Babam annemin psikolojisinin bozuk olduğunun farkında. Abim için direkt kötü niyetli diyor.İş bulup ciksana o evden. Babana üzüldüm ezdirme onu o abin olacak asalaga.
Öğretmen oldum, çevirir de yapabiliyorum. Kpss işe atanmak çok isterim, onun dışında kendi şehrimde özel okullara başvuruyorum. Bakalım.Mesleğin ne. Yaşın da varmış. Belli bir yaştan sonra insan kaldıramıyor. Küçükken sindiriyor da insan belli bir yaşa gelince olmuyor.
Abin ve annen psikolojisi bozuk insanlar gibi geldi. Hangi sağlıklı insan evladına bıçak çeker ki. Yenge kurtulmuş darısı sana
Mesleğiniz var mı?
En kısa zamanda iş bulup çıkın evden. Kendileri normal değil, sizi de delirtmesinler.
İş bulana kadar da evde çok durmayın. Sınava hazırlanmayı düşünüyorsanız kütüphaneye gidin. Yoksa da çıkın park bahçe dolaşın. Ne kadar az muhatap olursanız o kadar iyi.
Sertifika programıma gidiyorum, odamın kapısını kitler hiç çıkmam. Fazla dışarı çıkamıyorum, arkadaşım var ama şehir pahallı. Harçlık almak çok isteyorum. Bütün yaz evimiz olmasına rağmen buraya gelmedim. Çok ısrar ettiler, pişman oldum.
30 yaşında genç bir kadın...Ben 30 abim 38 annem 60 yaşında. Babam çok yaşlı, o bizimle gelmedi tatile. Normalde bana kötü davranmaz, ama annem ve abime itiraz edemez. Annem ile ayrı değil, kışın hep birlikte yaşıyoruz. Benim düzgün bir işim yok, abim de boşanınca tüm evini arabasını aldı kadın, kira vermemek için bizim eve geldi. T TemiznevresimkokusuVellanyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?