evde tek başımayım

durulaysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
42
27
3
Eşim işten geliyor hiç konuşmadan yemek yiyip tv seyredip uyuyor. Hiç bir muhabbetimiz yok. Günün nasıl geçti ne yaptın diyorum 'ne yapayım çalıştım' diyor. Burda bitiyor konuşmamız. Birşey istesem yorgunum yapamayız yatacağım diyor. Ama iş arkadaşları gezmeye çağırdığında yorgunluk bilmiyor, bekar gibi her yere koşturuyor. Yorgun değil misin neden gidiyorsun diyince, ayıp olmasın diyor. Bana ayıp olmuyor tabi. Evin içinde tek başımayım. Çocuğum çok hareketli onun peşinde koşturmaktan ev işlerini yapmaktan bitip tükeniyorum zaten. Temizlik yapıyorum akşam işten bir geliyor yaptığım herşey boşa gitmiş. ıslak havluyu yerlere atıyor, üstü başı ortalıklarda. Güzellikle söylediğim zaman da tamam dikkat ederim diyor ertesi gün yine aynı. Çok sıkıldım. Konuşmaya muhabbete o kadar ihtiyacım varki. Birlikte zaman geçiren eşini evini önde tutan insanlara o kadar imreniyorum ki.

Eşine bu hislerinden bahsetmelisin.Gerekirse yüz kere bin kere.Konuş tatlım.İnsanlar konuşa konuşa anlaşır.Bilsin o da.Birlikte çözüm üretin.
Sürekli anlatıyorum ama hep kendisini haklı görüyor. Ben çok şey istiyormuşum,memnuniyetsizmişim gibi davranıyor. En sonunda kendimi ifade edemediğimi düşünüp dayanamayıp ağlıyorum gelip sarılıp bir destek bile olmuyor odayı terkediyor. öyle olunca daha da kırılıyorum

Sürekli anlatıyorum ama hep kendisini haklı görüyor. Ben çok şey istiyormuşum,memnuniyetsizmişim gibi davranıyor. En sonunda kendimi ifade edemediğimi düşünüp dayanamayıp ağlıyorum gelip sarılıp bir destek bile olmuyor odayı terkediyor. öyle olunca daha da kırılıyorum
Bu söyledikleriniz aranızda tutku kalmadığının işareti.
Belki zamanında onun da bazı talepleri oldu ve karşılamadınız,olabilir mi?

Bu erkeklerin eslerinin degerini bilmeleri ne kadar acı.. Ne kadar merhametsizler...

Ağlama da kırılma da.Kır.Konuşmaktan anlamıyorsa sesini yükseltmenin vakti gelmiş demektir.Terapiste de gitmez eminim o yüzden öneremiyorum.

+1

Fedakarlık yaptığına değiyorsa fedakarlıktır. Yoksa bir süre sonra enayilik oluyor.
Benimki enayilik gibi bir durum oldu. Bu yönlerini unutturacak hiçbir davranışı yok. Çocukla bile ilgilenmiyor. 5 dk tut sofra hazırlıyım desem hadi al artık ne zaman bitecek diyor.

Benimki enayilik gibi bir durum oldu. Bu yönlerini unutturacak hiçbir davranışı yok. Çocukla bile ilgilenmiyor. 5 dk tut sofra hazırlıyım desem hadi al artık ne zaman bitecek diyor.

Bence o zaman acil olarak bir şeyler yapman lazım. Seni evin hizmetçisi gibi kullanmasına izin vermemelisin. Sonuçta ikinizin de yaşam alanı, illaki elinden tutulur bir davranışı olmalı. Yani atıyorum dağınıklığını yemek yapmasıyla tolere edebilmelisin vs.

Bence o zaman acil olarak bir şeyler yapman lazım. Seni evin hizmetçisi gibi kullanmasına izin vermemelisin. Sonuçta ikinizin de yaşam alanı, illaki elinden tutulur bir davranışı olmalı. Yani atıyorum dağınıklığını yemek yapmasıyla tolere edebilmelisin vs.
Ah keşke, bazen düşünüyorum var mı diye ama göremiyorum

Back
X