Korkmayı düşünmediğim zaman geçiyor, sonra bi daha yalnız olduğumu hatırlıyorumşu an olduğu gibi.
Gerekirse destek alın, hayat kalitesini inanılmaz düşüren bir hal.
Üni.deyken iki yıl tek başıma yaşadım, hiç böyle bir korkuya kapıldığım olmadı. Belki izlediklerinizden, haberlerden filan etkileniyorsunuzdur. İlginç ya. En olmadı yatağınızın baş ucuna bi haydar koyun, her derde devadır.
korktuğun zaman ayetel kursi fatiha oku bir şeyin kalmıyorBurada bu tarz seyler konusulması yasak oldugu ıcın tam olarak neyden korktugumu söylemıyorum aslında fakat somut değil soyut seylerden daha çok. Ya söyle söyleyeyim atıyorum bi korku filminin içerden fragmanını duydum o bile bütün bilinç altımdakı korkuyu gun yüzüne cıkarmama yetıyor. Vallahı bıktım bu durumdan. Bir uzmana sordum zayıf psikolojin var dedi.
Burada bu tarz seyler konusulması yasak oldugu ıcın tam olarak neyden korktugumu söylemıyorum aslında fakat somut değil soyut seylerden daha çok. Ya söyle söyleyeyim atıyorum bi korku filminin içerden fragmanını duydum o bile bütün bilinç altımdakı korkuyu gun yüzüne cıkarmama yetıyor. Vallahı bıktım bu durumdan. Bir uzmana sordum zayıf psikolojin var dedi.
bende o korku hala var. ustelik ben oda kapilari acikkende uyuyamam . yatak odasinda yatiyorum ama evin butun odalarinin kapali olmasi gerekiyor uyuyabilmem icin.Kızlar. Hayatım boyunca evde tek kalamadım. Her zaman yanımda birileri olmayabiliyor. Evde tek kalıyorum ama uyuyamıyorum korku sarıyor. Açıyorum tüm ısıkları tv mutlaka açık olacak ki ses olsun. Gelin görün ki uyuyamıyorum ama. Bu korkumu çok yenmeye calıstım üstüne gittim ama olmadı.
Bazen de durup dururken odada tek yatamama korkusu sarıyor. Birkaç gün böyle devam ediyor sonra kendi kendine geçiyor.
Fakat tek kalmayı bir türlü beceremedim.
Şuan yalnızım. Ev arkadaslarım yok. Sabah olup biraz gün aysın öyle uyuyacağım gözümden uyku akıyor. Bir kedim bir ben varım. Kedisi olanlar bilir bunlar da bazen sabit bir yere bakıp öyle kalıyor kıpırdatamıyorum yerinden o da ayrı bi korkutuyor beni
Bu korkusunu aşan var mı bazı zamanlar gercekten tüketiyor beni.
Hayal gücü geniş insanların hastalığı..Kızlar. Hayatım boyunca evde tek kalamadım. Her zaman yanımda birileri olmayabiliyor. Evde tek kalıyorum ama uyuyamıyorum korku sarıyor. Açıyorum tüm ısıkları tv mutlaka açık olacak ki ses olsun. Gelin görün ki uyuyamıyorum ama. Bu korkumu çok yenmeye calıstım üstüne gittim ama olmadı.
Bazen de durup dururken odada tek yatamama korkusu sarıyor. Birkaç gün böyle devam ediyor sonra kendi kendine geçiyor.
Fakat tek kalmayı bir türlü beceremedim.
Şuan yalnızım. Ev arkadaslarım yok. Sabah olup biraz gün aysın öyle uyuyacağım gözümden uyku akıyor. Bir kedim bir ben varım. Kedisi olanlar bilir bunlar da bazen sabit bir yere bakıp öyle kalıyor kıpırdatamıyorum yerinden o da ayrı bi korkutuyor beni
Bu korkusunu aşan var mı bazı zamanlar gercekten tüketiyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?