Evde tek kalmanin sakincasi var mi?

Benim de eşimin nöbeti oluyo her hafta 3-4 kere gece
Ama ben de kendi evimde rahatım
Keşke baştan karşı çıksaydınız

Duami okuyup yatiyorum olmaz bişey de geçiştir. İlk evlendigimizde eşim şehir dışına çıkmak.zorundaydi kv ilk gittiğinde çağırdı gel kal diye dedim yok bişey olmaz olursa ararım sizi. O gün bugündür ısrar etmiyorlar

1 kerelik bir sey olsa gidilir kalinir da omur boyle gecmez ki...
Kalin evinizde
Benim esimin nobeti yok da her hafta 2 veya 3 kere 18.00 02.30 vardiyasi oluyor mesela.
Evlendigimizden beri boyle. Ne yapayim nerelere sigayim bunca gece... tabi ki evimde kaliyorum.
Evlendigimde 20 yasindaydim. Ilk bi kac gece korktum. Sonra allaha emanet dedim vurdum kafayi yattim.

Cok sukur ben kalabiliyorum. Benim esimin 24 saat oluyor ama nobetleri

Yıllardır tek kalıyorum
Mis gibi kendi düzenim var
Kimseyi istemiyorum sıkıyor bir süre sonra
En sevdiğim şey tertemiz evim tvm çocuğum

Omur boyu orda mi kalacaksin? Esim binara gececi calisirdi hep cocuklarda yoktu.. evde hep yanliz kalirdim sukur bisey gelmedi aklima..

11 yıldır yalnız yaşıyorum, çok şükür en ufak bi sıkıntım olmadı.
Pes ettirene kadar reddedin, normallestirin.

Eşinizin nöbet günlerini de söylemeyin.
Solemesem soruyorlar bende yalan soliyememe ki

Bende en cok sinavim dersim var diyorum

Yani siz şimdi annenize "ben evimde kalmak istiyorum, beni çağırmayın artık" bile diyemiyor musunuz? Enteresan.
Bir insanın şu kadarcık bile iletişim yetisinin olmaması vahim aslında.
İletişim yeteneğinizi geliştirin bence. Sizi çok ezerler yoksa.

Bir muddet sonra cagirmaya vazgecerler

Yalnizken yalnız kalmayı seviyordum ama şimdi eşim gittiği an çocukları alıp anneme geçiyorum :) Yemek derdim yok, iş derdim yok.

Ben de bu köylülüğü anlamıyorum.
Bir ergen bile kapıyı kimseye açma diye tembihlenerek evde yalnız bırakılırken, bu yeni evli kadınları bir anda evde yalnız bırakamama saçmalığı nedendir? Kitleyin kapınızı yatın işte. Evli olunca bütün sapıklar kapınıza mı diziliyor?

Üniversitedeki ev arkadaşım biz evde yokken evde rahatça yalnız kalırdı. Hiç de korkmazdı. Aynı şehirde evlendi. Bir anda kocası da kendisi de kocası yokken evde yalnız kalmayacağını inanmaya başladılar. Bizleri çağırmaya başladılar. çok Kezbanca değil mi.

Benim eşim de nöbete gidiyor ayda 8 9 kez falan ilk evlendiğimde (ben içanadoluda yaşıyordum) güneydoğuya iş sebebiyle gittim bi ilçeydi hiç bir tane tanıdığım kimse yoktu kültür farklılığı ilçede ki toki deydi evimiz mutfağın salonun pencerisinden bakınca simsiyah görünüyordu heryer tek bi sokak lambası ışığı bile olmuyordu sürekli elektrik kesintisi oluyodu aynı zamanda kapıelik değil tahtaydı binanın kapısı kapalı değildi binanın otomatiği bozuktu evde cep telefonu çekmiyodu ev telefonu telsiz elektrikler gidiince o da gidiyodu çok zorlandım evde yanlız kalmaya kafayı yiyecek duruma geldim sabah kadar uyumuyordum eşimi bekliyordum korkudan 3 ay dayandım o eve sonra taşındım daha ilçe merkezinde 3. Kat bi eve taşındık orda gayet rahat yanlız kalıyordum sonra ailelerin olduğu şehre geldim baktım evde yanlız kalma nöbette bize gel falan muhabbeti başladı bi kaç kez kabul ederseniz sonu gelmiyor hatta sonrasında mecbur gibi görüyorlar her iki taraf da. Ben gitmedim hep eşim evde yokken temizlik yapıyorum yada ütü bi daha ki nöbete gelirim falan filan diye diye geçiştirdim şimdi kimse geleceksin diye tutturmuyor ama kabullenmeleri de anlamadığım şekilde zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…