Benim de eşimin nöbeti oluyo her hafta 3-4 kere geceMeraba kizlar. Esim hemsire ve nobetle calisiyor ayda en az 7 en fazla 10 nobeti oluyor. Annem ve kv esim nobetteyken evde tek kalmami istemiyor. Gel bizde kal diye cagiriyorlar. Ben gitmek istemiyorum. Evimde kalmak istiyorum evimde daha rahatim ve bir degil iki degil esimin isi surekli nobet. Esim se bana hak veriyor ama gelin gorun ki annem, kv ve ailelerimizin diger uyerleri nasil tek kaliyon kalma yazik sana diyorlar. Annem ara sira kardesimi gonderiyor yanima. Bazen ben gidiyom anneme. Kv me gitmiyom ama. Nasil anlatabilirim ben onlara beni cagirmayin evimde kalabiliyorum ben diye?
Ciktim ama iste hala israr ediyorlarBenim de eşimin nöbeti oluyo her hafta 3-4 kere gece
Ama ben de kendi evimde rahatım
Keşke baştan karşı çıksaydınız
Cok sukur ben kalabiliyorum. Benim esimin 24 saat oluyor ama nobetleri1 kerelik bir sey olsa gidilir kalinir da omur boyle gecmez ki...
Kalin evinizde
Benim esimin nobeti yok da her hafta 2 veya 3 kere 18.00 02.30 vardiyasi oluyor mesela.
Evlendigimizden beri boyle. Ne yapayim nerelere sigayim bunca gece... tabi ki evimde kaliyorum.
Evlendigimde 20 yasindaydim. Ilk bi kac gece korktum. Sonra allaha emanet dedim vurdum kafayi yattim.
Gerçekten baya saçmaCiktim ama iste hala israr ediyorlar
Solemesem soruyorlar bende yalan soliyememe ki11 yıldır yalnız yaşıyorum, çok şükür en ufak bi sıkıntım olmadı.
Pes ettirene kadar reddedin, normallestirin.
Eşinizin nöbet günlerini de söylemeyin.
Bende en cok sinavim dersim var diyorumMerhaba . Benimde eşim hemşire. Banada yalnız kalma gel bizde kal diyen okadar çok kişi olduki hepsine yok ben korkmam evde kalirim dedim hem biraz kafamı dinlerim dedim. Yada bazen akşam oturmaya gidiyorum aynı binada oturan akrabalarıma eve gelip yatıyorum ısrar edemiyorlar. Ama sende korkmuyorum ve Yalniz kalmayı seviyorum evimde daha rahatim falan de bence. Yada hep evinde işin varmış gibi biseyler uydur.
Aynen gocebe yasiyorum gercektemGerçekten baya saçma
Evli barklı insansınız
Kızın bence onlara. Biraz sert çıkın. Öyle şey mi olur , göçebe gibi
Napıp ne edip reddetmeniz şartAynen gocebe yasiyorum gercektem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?