Onlarda bole dusunuyor annemin sozu etraf pis olmus gel ne yapacan tek orda. Kv min sozu insanin basina ne gelir bilinmez. Ama ben kapimi kitliyom tanimadigim calsa acmiyorum.Bence gidin, etraf sapik dolu. ben tek basima yasayan bir kadinim ama artik diger kadinlarin guvenliginden suphe eder oldum.
Bende anlasam :-(
Ayhh bana da demesinler. Gocebe hayat yasamak istemiyorum ben.Benim esimin gorevinden oturu cok sik gece yalniz kaldigim oluyo kimsede gel kal demedi:)orasi senin evin kocaman kadinsin orda burda kalarak hayat gecmezki
Onlarda bole dusunuyor annemin sozu etraf pis olmus gel ne yapacan tek orda. Kv min sozu insanin basina ne gelir bilinmez. Ama ben kapimi kitliyom tanimadigim calsa acmiyorum.
Ayni sehirdeyiz kucuk bi sehir. Solemsemde bir bir sekilde ogrenirler. Alinmaya devam etsinler. Ben gitmem. Ben baska sehre atansam. Kimsem yoksa orda. O zaman ne olcak? Yada gebe olsam karnim burnumda. Yada cocukla bole git gel mi yapacam.e söyleme eşinin nöbeti olduğu günleri.
Merhaba . Benimde eşim hemşire. Banada yalnız kalma gel bizde kal diyen okadar çok kişi olduki hepsine yok ben korkmam evde kalirim dedim hem biraz kafamı dinlerim dedim. Yada bazen akşam oturmaya gidiyorum aynı binada oturan akrabalarıma eve gelip yatıyorum ısrar edemiyorlar. Ama sende korkmuyorum ve Yalniz kalmayı seviyorum evimde daha rahatim falan de bence. Yada hep evinde işin varmış gibi biseyler uydur.Meraba kizlar. Esim hemsire ve nobetle calisiyor ayda en az 7 en fazla 10 nobeti oluyor. Annem ve kv esim nobetteyken evde tek kalmami istemiyor. Gel bizde kal diye cagiriyorlar. Ben gitmek istemiyorum. Evimde kalmak istiyorum evimde daha rahatim ve bir degil iki degil esimin isi surekli nobet. Esim se bana hak veriyor ama gelin gorun ki annem, kv ve ailelerimizin diger uyerleri nasil tek kaliyon kalma yazik sana diyorlar. Annem ara sira kardesimi gonderiyor yanima. Bazen ben gidiyom anneme. Kv me gitmiyom ama. Nasil anlatabilirim ben onlara beni cagirmayin evimde kalabiliyorum ben diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?