Ayın 3te biri orda burda kalmayla geçer mi ya :/
Ben evimde rahatım temizlik yapıyorum dinleniyorum diyin. Siz serzenişte bulunuyorsanız kıyamıyorlardır belki de.
Bende anlasam :-(niye yazıkmış?
Korkmuyorum. Yani onada sasiriyorlar nasil korkmuyon. Nerdeyse neden korkmuyon korksana dicekelerKorkmuyorsan evde kalmanın bir sıkıntısı yok.
bir gitmezsin iki gitmezsin alışırlar yaw xdMeraba kizlar. Esim hemsire ve nobetle calisiyor ayda en az 7 en fazla 10 nobeti oluyor. Annem ve kv esim nobetteyken evde tek kalmami istemiyor. Gel bizde kal diye cagiriyorlar. Ben gitmek istemiyorum. Evimde kalmak istiyorum evimde daha rahatim ve bir degil iki degil esimin isi surekli nobet. Esim se bana hak veriyor ama gelin gorun ki annem, kv ve ailelerimizin diger uyerleri nasil tek kaliyon kalma yazik sana diyorlar. Annem ara sira kardesimi gonderiyor yanima. Bazen ben gidiyom anneme. Kv me gitmiyom ama. Nasil anlatabilirim ben onlara beni cagirmayin evimde kalabiliyorum ben diye?
Aynem soledikleriniz birebir soledim. Ama donup dolasip yineden tek kalma diyorlar. Ben orda burda rahat edmiyorum ustelik kpss ye hazidlaniyorum. Sinavima su an 4 ay kaldi ve bu 4 ay boyunca asla gelmicem evimde kalicam dedim alindi ikiside:-(Yalnızlık zannettiğiniz kadar kötü bir şey değil, aksine ben seviyorum deyin. Yalnız kalmak konusunda tek sıkıntım, sizin yaptığınız baskı deyin. Böyle olacağını bilerek evlendim, kendi düzenimi kurdum, o düzende yaşamak istiyorum deyin. Üç yaşında çocuk değilim, evlenecek kadar yetişkin bir kadınsam, birkaç saatimi yalnız geçirmeyi başaracak kadar da büyümüşümdür herhalde deyin.
Kv de kalamam gorumceler konusmuyor zaten benle de abileriylede.. Kv de cok aram yok. Ona ragmen cagiriyor.çağırır çağırır pes ederler ,
madem kv de kalmıyorsun ozaman annende de kalma , dikkat çekmesin ,
ikisinde ben iyiyim benı merak etmeyın de
Buyumeden evlenmeseydin ne yaBuyumeden evlenmeyeydiniz keske
Ben 12 yasimdan beri evde tek kaliyorum , bi kere bile biri kalk bizde kal demedi
Evli barkli koca kadinin baskasinin evinde ne isi var?
Benim esimin gorevinden oturu cok sik gece yalniz kaldigim oluyo kimsede gel kal demedi:)orasi senin evin kocaman kadinsin orda burda kalarak hayat gecmezkiMeraba kizlar. Esim hemsire ve nobetle calisiyor ayda en az 7 en fazla 10 nobeti oluyor. Annem ve kv esim nobetteyken evde tek kalmami istemiyor. Gel bizde kal diye cagiriyorlar. Ben gitmek istemiyorum. Evimde kalmak istiyorum evimde daha rahatim ve bir degil iki degil esimin isi surekli nobet. Esim se bana hak veriyor ama gelin gorun ki annem, kv ve ailelerimizin diger uyerleri nasil tek kaliyon kalma yazik sana diyorlar. Annem ara sira kardesimi gonderiyor yanima. Bazen ben gidiyom anneme. Kv me gitmiyom ama. Nasil anlatabilirim ben onlara beni cagirmayin evimde kalabiliyorum ben diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?