Evde tek kalmanin sakincasi var mi?

Benim eşimin de nöbetleri çok oluyor. Ben 6 yıldır alıştım artık. Hep tek kalıyorum. Zaten tek kalmak istemesem de yanıma gelecek kimse yok. Kalinmayacak bir durum yok. Bekar olup başka bir şehre çalışmaya gitseydiniz aileniz de sizinle mı gelecekti yalnız kalma diye.

Canım evde yalnız kalmak istiyor deyin. Nesi zor bunun?

Eşim şehir dışına iş için gider,bazen keyfi balığa gider.
Hamileyken son günlerimde dahi yanımda kimseyi istemedim veya kv veya çağıran arkadaş vs vs kimseye gitmedim. Kendi evimde yalnız kalmak kadar keyifli birşey yok bana göre. Açık açık konuşun yalnız kalmaktan keyif alıyorum diye neye yazık anlamadım.

Inanim gelirlerdi

Diyorum.

Ya iste bem su an kpssye hazirlaniyom seneye baska sehre atadim. Kimsem yok orda o zaman nolcak? Ve evde tek kalamiyorum alisamadim. Kalma diye o korkuyu asiladilar bana o zaman ne olcak

aynısı bende de oldu canım. evlendik eşim gececi gündüzcü çalışmaya başladı. kaynımda o şekildeydi. kayınvalidem ve ben ayrı evlerde aynı haftalarda tek kalıyoduk gel bende kal dedi. bende ne sen bende ne ben sende kalmıyım alışalım her zaman birbirimizde kalamayız dedim. şuan hamileyim ve rahatsızım ama yine de evde tek kalıyorum oh mis gibi rahat..
sende bunu söyle sürekli birinizde kalamam benmde yapacak işim oluyo gelmek istemiyorum de açık açık kıvırmadan anlarlar öylelikle..

Çocukken de kaldım,evlenmeden önce de tek yaşadım kimsenin de gelip başımı beklemesi gerekmedi. Kilitledim kapımı oturdum.
Hadi ayda alemde bir olan bir durum olsa gidin kalın diyeceğim ama bu sürekliliği olan bir durum,haliyle her defasında gitmenizi beklemesinler.
Bir daha ki tekliflerinde "teşekkur ederim evimde dinleneceğim,ben evimde gayet iyiyim,her defasında gelemem,eşimin işi bu"deyip geçin. Gitmeyin de. Alışırlar zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…