trambolin kaslar için çok yararlı bi spor bizde yazlıkta bahceye koyduk kocaman bitane parmak uclarımda zıplamaya calısıyorum genelde düşe kalka alıştım artık,popo ve bacak kasları için oldukca faydalı,hemde çoook eğlenceli ah nasıl özledim trambolinimi şimdi yaa
trambolin kaslar için çok yararlı bi spor bizde yazlıkta bahceye koyduk kocaman bitane parmak uclarımda zıplamaya calısıyorum genelde düşe kalka alıştım artık,popo ve bacak kasları için oldukca faydalı,hemde çoook eğlenceli ah nasıl özledim trambolinimi şimdi yaa
gerçekten mi , buna sevindim. hihoyyyt
sizin bahçedeki trambolin yuvarlak mı,ipleri var mı?
hayır cnm bizimki dikdörtgen şeklinde ağları var,düşsende bişi olmuyo yani.deli gibi zıplıyorum taa ki kemiklerim ağrıyana kadar sonra sucuk gibi terlemiş oluyorum cupp havuzaa okadar zevkliki anlatamam
bende merak ediyorum hepsiburda da vardı voit trambolin 100 lira civarı, yorumlar süper ama kk dan biri tavsiye etse daha cesaretli olucam almak için
offf çok güzel bişey bu yaa ben de bayılırım trambolinde zıplamaya ama anca şenliklerde parklarda festivallerde falan benneyaptımki apartman dairesine alınır mı ki acaba ya bunun için zemin kat şart değil mi, tavan kirişlerine çok büyük yük bindirir mazallah evi yıkmayalım bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?