Evde yalnız kalmaktan korkuyorum!

Nurbal27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
1.795
1.579
83
36
Merhaba hanımlar
3 haftalık evliyim,eşim uzman jandarma ve işi gereği nöbete kalıyor.
Düğün izni yeni bitti geçen gün ilk kez nöbete kaldı Ve ben koşa koşa anneme gittim.Evde yalnız kalamadığım için,yarın yine nöbetçi kara kara düşünüyorum evde nasıl yalnız kalıcam diye..
Eşimin anne babası evinde kal,alışmaya çalış
tayin çıkıp gittikten sonra gidip kalacağın kimse olmayacak diyorlar.Eşim de aynı şeyleri söylüyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum evde yalnız olunca kendi kendime hep bişeyler kuruyorum kafamda..Ne olur bana biraz cesaret verin nasıl üstesinden gelebilirim?

Canim kapini kilitle duani et yat.hicbiseycik olmaz Allahin izniyle.kendini korkutma sadece.tv izle telinden oyun oyna.buraya takil.kafani dagit.bi bakmissin sabah olmus :)

Merhaba hanımlar
3 haftalık evliyim,eşim uzman jandarma ve işi gereği nöbete kalıyor.
Düğün izni yeni bitti geçen gün ilk kez nöbete kaldı Ve ben koşa koşa anneme gittim.Evde yalnız kalamadığım için,yarın yine nöbetçi kara kara düşünüyorum evde nasıl yalnız kalıcam diye..
Eşimin anne babası evinde kal,alışmaya çalış
tayin çıkıp gittikten sonra gidip kalacağın kimse olmayacak diyorlar.Eşim de aynı şeyleri söylüyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum evde yalnız olunca kendi kendime hep bişeyler kuruyorum kafamda..Ne olur bana biraz cesaret verin nasıl üstesinden gelebilirim?
Kendini oyala oyun oyna seri yabancı dizilere başla en önemlisi şu sana zarar verecek tür kafanda kurduğun şeyler varsa yanına koştuğun insanlardan mı korkacak

Kendini oyala oyun oyna seri yabancı dizilere başla en önemlisi şu sana zarar verecek tür kafanda kurduğun şeyler varsa yanına koştuğun insanlardan mı korkacak
Çok haklısın kendi kendime korku veriyorum sorunum bu benim
İçerde biri mi var?Ses mi geldi?Elektirik kesilirse ne yaparım?Hırsız girer mi eve?gibi vesveseler oluyor genelde

Kendine yapacak uğraşlar bul zaman geçirmeye çalış yoksa hem saçma sapan şeyler düşünürsğn hem de zaman gecmez

Evde yalnız kalmaya bayılırım.Sizin açınızdan baktığımız zaman evinizin çevresi de önemli tabi nasıl güvenli aktif bir yer mi ? Kalkıp sessiz, ıssız bir yerde bende kalmam.. Eşlerimizin aileleri nedense çok biliyor özellikle de anneler :halay:

Birara gunduz bile kalmaya korkardim baktim boyle olmayacak duami ettim Allah’a emanet kaldim alistim da. Simdi konuyu okuyunca eski korkularım depresir gibi oldu aman diyim:))

Valla 6 yaşından beri yalnızda kaldım,temizlik ve yemek de yaptım,hayat da yapamayacağım şey yok o yüzden,,ama ara ara sizlere de özenmiyor değilim haa,yok yalnız kalamıyorum,yok 30 yaşından sonra evlendim ama yemek yapmayı bilmiyorum ,annem meyvemi bile odama getirirdi çünkü,,temizlik mii o da nee diyenlere:))anam babam çalışıyordu kendi göbeğimi mecburen kendim kestim.

İçerde biri mi var?Ses mi geldi?Elektirik kesilirse ne yaparım?Hırsız girer mi eve?gibi vesveseler oluyor genelde
Hiçbir şey olmaz hırsız eve girecek olsa kocanla uyurken de girer içerde biri olsa yanındaki süpermen değil sonuçta ben 17 yaşımdan bu yana tek yaşadım hiçbir şey olmaz hele görünmeyen şeylerden hiç korkma sanaensana zarar verecek şey yanında olan birinden korkmaz

Oyun oyna kendini oyala. Oyle dusunme biseyleri. Elektirik icin mum ve cakmagin hazir olsun. Ben dekoratif mumlari cok severim ve bol bol kullanirim. Elektirik oldugu halde bazen mumlarin isiginda otururum. Tv vs ac ozaman tikirti citirtiya takmazsin. Acil durumlarda nadiren esimde eve gece 2-3 gibi geldigi olmustu. Kedimde var benim en rahatlatici sey yalniz kalmiyorum boylece

Benim sikintim insanlardan duydugum birtakim ilginc korkunc hikayeler:) evin guvenligi ile ilgili bir sikintidan korkmuyoruz genelde

İnler cinler tarzı saçmalıklar mı?
Öyle şey olur mu ya? İnanıyorum deme sakın.
Aç ışıkları aç tv yi karşısına geç keyfine bak uyur kalırsın zaten. Sen kocaman yetişkin insansın, hayatta her şey başımıza gelebilir, yalnızlıkla başa çıkmayı da öğrenmeliyiz

İnler cinler tarzı saçmalıklar mı?
Öyle şey olur mu ya? İnanıyorum deme sakın.
Aç ışıkları aç tv yi karşısına geç keyfine bak uyur kalırsın zaten. Sen kocaman yetişkin insansın, hayatta her şey başımıza gelebilir, yalnızlıkla başa çıkmayı da öğrenmeliyiz
Yaa spi o kadar yalnız kaldım ki evde o dediklerini düşünecek durumum bile olmadı..bir nas,felak,ayetel kürsi bitti gitti işte:)

Kızlar çok haklısınız korkmam için hiç bir sebep yok aslında evim güvenli bir semtte,6.katta oturuyorum vs.Eskiden hiç korkmazdım dediğim gibi çok cesaretliydim yalnız yaşadım bi dönem karanlıkta otururdum sonra bigün hocaya götürdüler beni farklı sebeplerden ondan sonra korku üzerime yapıştı sanki hemen hemen herşeyden korkuyorum psikolojik destek bile aldım eskiye nazaran daha iyiyim şükür gündüz sıkıntı yok gece olunca ağırlık çöküyor işte..kendimi deneyeceğim dediklerinizi yaparak

Evde yalnız kalmaya bayılırım hiç korkmam :KK45:
Canım kendini telkin etmeye çalış kapını kapatıp kitledikten sonra hiçbişey olmaz. Televizyonu falan açık tut gürültü olur ışıklar açık kalsın zamanla yenersin bence yani en azından alışırsın.

He bu arada alttaki yorumlarını okudum evin 6. Kattaysa daha güvende hissetmelisin bence. Müstakil ev falan olsa bi nebze haklısın diycem ama 6. kata kimse ulaşamaz.
Hoca falan demişsin korkun doğa üstü bir takım şeylerle ilgiliyse korkun gerçekten çok yersiz. Filmlerde oluyor onlar sadece. Yani insana insandan başkası zarar veremez emin ol. Ki bu tür şeyler yaşayan hastaların halüsinasyon görenlerin vs tıpta adı belli bu bir hastalık herşey gibi onun da tedavisi var. Hocaya gitmemeni tavsiye ederim bundan sonra.

Back
X