canım 5. elbiseyi uygun buldum.çok kiloş bi eteği olmasın böyle biraz daha kuzen düğününde giyilcek gibi falan ucuş ucuş.demek istediğim şimdi bu senin nişanın biraz dar insin eteği ailelerin karşısına ilk kez resmi bi tören olcak çünkü böyle hanım hanımcık ben sondan bir öncekini beğendim sonuncuda güzel yani .vede parlak kumaşı olanlar çok abiyemsi duruyor nişan evde olacağı için çok abiyeye kaçmasan iyi olur gibi.tabi yinede senin kararın.illa siyah olmasına gerek yok bordo krem o tarz bişeylerde olabilir.nişanlında ona uygun kıravat takar veya gömleğini sana göre seçer güzel bi uyum yakalarsınız
ben 3 ve 5i beğendim abartı değiller
ama 5.elbisenin siyah rengi fazla resmi olur yani nişan için fazla sade kalır diye düşünüyorum
kahve rengi canım.olabilir oda gayet sade ve şık.2 cok hos duruyo bence, hem sade rengide guzel takip takistirirsin ,
siyah topuklu ayakkabiyla cok hos durur sac rengin ne renk canim?
bende ikisinden birini düşünüyorum.3. nün siyahı diğerinin taş rengi kalmış.internetten almak zorundayımda
taş rengi gri gibi heralde
o halde bence 3.nün siyahı hoş olur.model açısından da çok resmi durmaz yani:)
Mutlulukar dilerimm
kayınvalide adayı olarak genç bir kıza yakışacak olan elbise 3ve4 numaralar.diğerleri daha günlük duruyor
kayınvalide adayı olarak genç bir kıza yakışacak olan elbise 3ve4 numaralar.diğerleri daha günlük duruyor
bende 3 numaralı elbiseyi beğendim,rengide modelide guzel canım..mutluluklar dilerim bu arada..ne zaman nişanın canım
Allah izin verirse 5 eylülde:) yani çok az kaldı
çok teşekkür ederim değerli fikirlerinizi paylaştığınız için:) siyah mı olmalı sizce:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?