- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
ben istedigimi yiyebiliyorum
o konuda sikinti yok
yag beni bayar zaten oldum olasi kizartma sevmem
illa ki corba olmali
ama istiyorum ki en azindan bi kase corba yesin
bagirsaklari dugumlenecek artik
ama hep kuru yicekDeme öyle güzelim ya.
Adamın canı istemiyorsa nasıl zorla yesin?
Aaaaa kayınvalidemin tarhanasından başka çorba içmem zaten.en azinda corba yeyin .
ya yesin o problem degilYani biraz beyaz yalan olabilir. Sen yiyorsun benim de Canım çekiyor her zaman değil de bir süre bana uyum sağlasan diyebilirsiniz. Yani kızartma değil de fırın tavuk patates üstüne kaşar serpebilirsiniz tam sulu yemek olmasa da kızartmadan iyidir. Geçiş olarak da yarım kase çorba koyun önüne. Ay aklıma bunlar geliyor ancak. Olmazsa da kendi bilir Kocaman Adam ne diyeyim.
yok ki bi kayinvalide corbasi yapakAaaaa kayınvalidemin tarhanasından başka çorba içmem zaten.
Haklısın...ben sebze yesillik cok severim
sulu yemek olsun diyorum yapiyorum en az masaya bi cesit
ama yemuyor
yersede alir bi kasik birakir
kizdigim su
ben yemek yapiyorum gidiyor dolaptan kahvaltilik cikariyor
evet ben yemek yapamadim bugun derdim yok ama duzende yok
İşte kızartma gibi görünen fırın yemekleriyle başlayabilirsiniz bence. Fırında mücver fırında sebzeli tavuk gibi.. Yemek değil de meze olarak zeytinyağlı koyun. Belki yer :) ne kadar düşüncelisiniz ayrıca ne güzel.ya yesin o problem degil
ama surekli bunlar mide problemi yapar
evet cocukda gordugunu yapacak .Haklısın...
Hadi bugün neyse de, yarın öbürgün çocuk olduğunda zor.
Çünkü genelde çocuklar senin dediğini değil, gördüğünü yapıyor.
Sen sebze de yapsan, karşısında onu yiyen bulamazsa, o da babasının alışkanlıklarını edinecek.
Eşine bu şekilde yaklaşabilirsin, bir düzen istediğini ilerisi için önemli olduğunu.
Evde onun sevdiği ıvır zıvırları saklayabilirsin, yemek sofrası hazırlayarak "yiyemiyor olabilirsin ama benim için denesen?" şeklinde yaklaşabilirsin.
benimde esim sebze yiyor seviyordaçok seçicidir aslında, öyle her seyı yemez. her zaman yapmadıgım için kıymete bindi
o yüzden yemek olsun da evde nasıl olursa olsun
adam sebzeye göbek atacak nerdeyse
ben insana işte böyle kıymet bildiririm
ya dolma sararim
fasulye pilav makarna yaparim hic yemez
soyle dusunun biz alusverisimizde ne alacagiz sasiriyoruz .
yani kuru yicek hic alinmaz
hep kofte koyma patates vs vs
cok sagliksiz besleniyor
zayifta zaten
allahtan vucudu oyle vitamibsiz bir yapi olarak gorunmuyor
Deme öyle güzelim ya.
Adamın canı istemiyorsa nasıl zorla yesin?
ya azcik gobuş gprmek istiyorumİşte kızartma gibi görünen fırın yemekleriyle başlayabilirsiniz bence. Fırında mücver fırında sebzeli tavuk gibi.. Yemek değil de meze olarak zeytinyağlı koyun. Belki yer :) ne kadar düşüncelisiniz ayrıca ne güzel.
Öyleyse siz kendinize bir düzen kurun ona bağlı kalmadan. Hamilelikte ve emzirme döneminde düzgün beslenmeniz lazım...6 senedir bikmiyor
onsan oylede bpyleymis
bildiginiz hic yemek yemiyor
Ay cok guldum bunagecen gece bi manti krizi vurdu bana
gece ikide manti actim
dedim gel yiyelim
ben manti sevmem dedi
yahu iki lokma ye
ye ya ye diye kasigi tepicem agzina
yok bnm esim yapilisini gormedigi seyi yemez titizdirdeBiZim evin hazır gıdacısıda benim. Eşim ne olsa yer,ayırmaz. Eğer evde yiyeceksek pişiyor ev yemeği türü şeyler. Haftasonu dışardayız zaten genelde.
Arkadaşımın eşi sizinki gibi,hiç ev yemeği yemek istemiyor. Kızartma kahvaltı yine iyi o hep dışarda yemek istiyor :)
Bir kez daha tekrar edeyim fırın yemekleri hem sağlıklı hem de kızartma muadili olabiliyor, ben annemi bazen öyle kandırmayı başarıyorumya azcik gobuş gprmek istiyorum
ben kocami hic gobegi varken gormedim
yani istedigi neyse onu yesinde ileride bnce sorun cikar o yuzden
hem bebekte alisir
annesi yemez bilmez kiAy cok guldum buna
E bu adam evlenmeden once nasildi. Gidip anasina sorsaniz ne yediriyonuz buna ben yediremiyom deseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?